Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Horoscopul săptămânii 30 august - 5 septembrie: zodiile îmbrățișează venirea toamnei în liniște și pace

Redactor Andreea Baluteanu
Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din România. A urmat a doua diploma in domeniu,...

Diplomație, liniște și pace, dar și confruntări de putere și decizii neașteptat de bune, luate în urma cântăririi tuturor opțiunilor și argumentelor: cu siguranță, prima săptămână de toamnă este plină de evoluții pozitive. Pe parcursul a numai 7 zile ne luăm rămas-bun de la vară și intrăm în plină forță în teritoriul toamnei.

Află din rândurile de mai jos ce te așteaptă de la horoscopul săptămânii 30 august – 5 septembrie. Vezi ce ți-au rezervat astrele în rândurile de mai jos!

Horoscopul săptămânii 30 august - 5 septembrie: la ce evenimente vom fi martore

Se simte schimbarea în aer: nu numai anotimpul, dar și influența Balanței, care va deveni tot mai puternică. Cel mai important eveniment al săptămânii are astfel loc chiar pe 30 august, atunci când Mercur intră în zodia de aer, aducând o comunicare deschisă, politicoasă și diplomată. Știm să menținem un echilibru perfect între dorința de pace și necesitatea de a face ceea ce trebuie.

desen cu fata roscata care isi face baie alaturi de o cascada

Lucrurile stau și mai bine pe 2 septembrie, atunci când Marte în Fecioară se află în opoziție cu Neptun în Pești. Suntem provocate să ne adresăm întrebările importante în viață și suntem perfect capabile să ne scuturăm de iluziile dăunătoare.

Pe 4 septembrie, Mercur în Balanță se află în trigon cu Saturn în Vărsător, arătându-ne cum să luăm cele mai bune decizii cântărind toate avantajele și dezavantajele. Următoarea zi, Venus în Balanță se poziționează în pătrat cu Pluto în Capricorn: pot apărea conflicte de putere și putem comite greșeli financiare destul de grave.

Vezi și ce îți rezervă horoscopul de dragoste pentru toamna 2021!

La ce să te aștepți, în funcție de zodie, de la horoscopul săptămânii 30 august - 5 septembrie

Berbec. Această săptămână nu e neapărat pe gustul tău, dar vei descoperi în cele din urmă că ți se potrivește de minune. Luni și marți entuziasmul și pasiunea cu care trăiești au efect asupra lumii înconjurătoare și parcă totul înflorește în urma ta. Miercuri ești sfătuită să te plimbi în continuare prin viață, dar cu grijă și fără strop de grabă. Dacă vei putea menține acest pas meditativ, joi și vineri ești recompensată pentru răbdarea ta. Și s-a dus ritmul lent; sâmbătă și duminică sunt zile în care totul se desfășoară cu repeziciune și nu mai ai timp nici măcar să îți tragi răsuflarea.

fata frumoasa cu palarie in cap care are in mana o planta verde

Taur. Ți-e peste mână să iei și cele mai simple decizii luni și marți. Nu te arunca cu capul înainte la cumpărături, nu face pași dramatici în viață și cel mai probabil totul va fi bine. Miercuri viața devine mai ușoară și hotărârile mai simple, dar ceea ce te bucură cel mai tare e compania persoanelor dragi. Joi începi să te întrebi dacă nu cumva faci prea multe excese, dar ziua de vineri te trezește cu un suflet încărcat de recunoștință pentru tot ceea ce ai. Sâmbătă și duminică ești sfătuită să ieși la cumpărături: acum ai înțeles în sfârșit că nu trebuie să sari calul, iar intuiția ta funcționează pur și simplu ireproșabil.

Gemeni. Te simți singură la începutul săptămânii, dar, de fapt, nu ești deloc așa. Ba dimpotrivă: ceea ce simți tu simt și alții, oricât de complicate ar fi emoțiile pe care le nutrești, și vei găsi înțelegere peste tot. Marți e de asemenea o zi minunată pentru comunicare, dar miercuri și joi ai nevoie de resurse interioare susținute ca să treci peste tot ceea ce ți-au pregătit astrele. Așteaptă-te la o interacțiune stângace între tine, o cunoștință, un coleg sau un vecin vineri. Sâmbătă și duminică sunt însă zile bune, în care te vei bucura de iubire și de romantism.

Rac. Se anunță o săptămână pe care astrele sunt de părere că nu ai să o uiți atât de ușor. Luni și marți ești înclinată să te gândești numai la trecut și totul pare să îți amintească de evenimente mai mult sau mai puțin importante din viața ta. Gândul îți e însă la distracție la mijlocul săptămânii: invită pe la tine persoane la care ții, luați o sticlă de vin, îmbrăcați-vă de gală și nu veți mai avea nevoie de nimic altceva. Joi și vineri ai toate motivele să te simți răsfățata aventurii: ai idei nebunești și tot curajul de a le pune în practică. Sâmbătă și vizita săptămânală la supermarket se poate transforma într-o escapadă în neprevăzut, dar duminică uită de relaxare: mai există și câteva sarcini pe care le-ai lăsat neterminate și de care e musai să te ocupi acum.

Leu. Cu siguranță vei avea ce povesti după această săptămână. Luni și marți faci cunoștință cu oameni noi și ești mai deschisă și mai sociabilă ca niciodată. Nu îți mai pasă de convenții, dar nici de preconcepții, ceea ce se va dovedi un lucru minunat. Miercuri și joi nu mai ai însă timp de nimic, cu atât mai puțin de sociabilitate: nu vezi decât oamenii cu care lucrezi și nu te îndrepți decât către muncă și înapoi. Din fericire, vineri e o zi neobișnuită în care te poți întâlni cu vedete sau îți poți surprinde șeful într-o dispoziție neașteptată. Weekendul e cel puțin magic: visele, speranțele și prieteniile se amestecă într-un mix năucitor.

Fecioară. Stările tale oscilează în mod amețitor în primele zile ale săptămânii: când ești entuziastă, când cu capsa pusă. Înainte de a intra în conflict cu toți cei apropiați, gândește-te ce e mai important: obiectivele tale pe termen lung (relația cu persoanele dragi) sau nervii de moment. Sperăm să fi îmbrățișat a doua variantă și să te bucuri de compatibilitatea crescută a zilei de miercuri. Joi și vineri ești cea mai productivă de la birou, dar și fata care îmbrățișează cele mai multe oportunități, mai ales atunci când o ușă o deschide pe alta. Nu e de mirare că în weekend nu prea mai ai chef de nimic, dar tocmai acum trebuie să îți aduni puterile, fiindcă reușitele depind în integralitate de atitudinea ta.

Citește și: Zodii care aleg calea singurătății. S-au săturat să le fie inima frântă

Balanță. Iată o săptămână croită fix pe placul tău: cu multă dragoste și relații excelente. Luni și marți, astrele te invită să petreci timp cu omul sufletului tău, indiferent despre cine ar fi vorba. Cu cât ești mai puțin egoistă, cu atât mai bine: ar fi de preferat să dai curs preferințelor sale, nu alor tale. La jumătatea săptămânii tot ceilalți contează, iar alianțele și angajamentele sunt acum mai importante ca oricând. Joi și vineri cauți modalități prin care să îi arăți celui drag cât de tare îl iubești și cât de mult contează pentru tine: fii cât mai creativă și mai plină de imaginație. În weekend vii cu idei noi și ai o fantezie ieșită din comun. O să te uiți câte planuri geniale ai conceput, așa că notează-le neapărat undeva.

prim plan cu femeie imbracata in rochie alba si bijuterii vizibile la gat si la maini

Scorpion. Dezbracă-te de personalitatea ta aprinsă, netemătoare, luni și marți. Degeaba ai curaj atunci când totul se pune contra ta: mai bine ai fugi de obstacole acum, spun astrele. De miercuri încolo ești înarmată cu mai multă luciditate și ai prin urmare mai multe șanse să rezolvi problemele care se abat în calea ta, dar joi trebuie să faci din nou concesii, mai multe decât ți-ai fi imaginat că e cazul. Vineri e practic singura zi din săptămână în care te poți baza pe curajul tău, iar sâmbătă ești iar îndemnată să te comporți precaut. După o săptămână atât de plină de încercări, duminică reflectezi profund la tot ceea ce s-a întâmplat și încerci să deprinzi lecțiile necesare.

Săgetător. Ai multă treabă la începutul săptămânii, dar și atitudinea perfectă: privești totul ca pe o provocare, ca pe un joc în care intri în competiție cu tine însăți. Această abordare te va ajuta să rezolvi rapid toate problemele care se abat în calea ta. Miercuri e o zi în care detaliile contează enorm, dar joi și vineri perspectiva de ansamblu e cea care trebuie analizată cu cea mai mare atenție. Nu mai ai timp de nimic sâmbătă, nu mai ai răgaz nici măcar să respiri, iar conexiunile sociale vor fi mai degrabă superficiale, așa că nu te aștepta să te apropii de oamenii dragi. Ești însă atât de ocupată că nici nu îți pasă, și la fel vei simți și în cursul zilei de duminică.

Capricorn. Familia se află în gândurile tale la începutul acestei săptămâni, semn că e musai să le faci o vizită. Ce spui despre o cină alături de părinți sau de o ieșire la cumpărături cu sora ta? Miercuri nu mai ai răgaz să discuți vrute și nevrute cu cei apropiați fiindcă un proiect creativ și atât de interesant îți acaparează toată atenția. Simți nevoia să te relaxezi la finalul săptămânii lucrătoare: ce spui despre o excursie în apropiere? Nu trebuie să îți faci griji nici cu privire la cheltuieli. Sâmbătă și duminică ai parte de conversații fascinante cu cunoștințe noi sau chiar cu străini: demult nu ai mai avut atâta chef de vorbă ca acum.

Vărsător. E, fără urmă de îndoială, o săptămână dramatică pentru tine, din toate punctele de vedere, mai ales emoțional. O lectură, o conversație sau un moment surprins pe stradă îți pot determina schimbarea atitudinii față de viață luni și marți. Devii mai boemă și ai un spirit mai liber. Continui călătoria auto-descoperirii miercuri și joi, iar vineri te uimește nu numai bizareria noii tale personalități, dar și a vieții, în general. Din fericire, ai parte de o pauză binemeritată sâmbătă, atunci când atenția îți e abătută la exterior. Duminică te poți îndrăgosti de o persoană care ți-a fost alături dintotdeauna.

Pești. Totul e confuz și întunecat luni și te transformi în acel Pește care înoată numai în direcția opusă evoluției fiindcă nu mai știi încotro să o iei. Marți e și mai și, și dintr-odată și starea ta de spirit e una plină de ambiguitate: parcă nu mai înțelegi nimic. E cazul ca miercuri să te scuturi de aceste stări și să pui piciorul în prag: ascultă muzică care te liniștește sau uită-te la un film pe care îl știi pe de rost pentru un plus de stabilitate. Vineri inima ta contează, iar sâmbătă îi dai iar câștig de cauză, pierzându-te în reverii și visând cu ochii deschiși. Deschide o carte de poezii duminică, mai ales că nu ești câtuși de puțin în stare de activități sportive.

Horoscopul săptămânii 30 august – 5 septembrie ne îndeamnă să ne luăm la revedere de la vara calendaristică, prilejuind intrarea lui Mercur în Balanță, cu transformări însemnate pentru zodii.

Surse foto: iStock, Pexels

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Sâmbătă, 4 decembrie 2021

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Anul Tigrului de apă 2022 - Cele mai importante predicții pentru zodii în noul an (59649 vizite)
  2. Horoscopul săptămânii 11-17 octombrie: astrele aduc la lumină egoul încrâncenat al zodiilor (48967 vizite)
  3. Horoscop mâine, 9 noiembrie: Taurul se avântă cu viteza luminii spre orizonturi înstelate (40176 vizite)
  4. De ce să nu te îndrăgostești niciodată de un Rac (33803 vizite)
  5. Singur/ă sau într-o relație? Ce ți se întâmplă în 2022 în sectorul dragostei, în funcție de statutul tău amoros actual (33364 vizite)
  1. Câte icoane trebuie să ai în casă ca să-ți meargă bine în viață (nota 5)
  2. Dacă nu te vei da bătut niciodată, vei putea ieși până și din cea mai adâncă fântână! - o parabolă evreiască despre cum să dai piept corect cu greul vieții (nota 5)
  3. Cu cât mai mult bine faci, cu atât mai mult rău primești! De ce ți se întâmplă asta... (nota 5)
  4. Ce să faci ca să plătești mai puțin la căldură iarna (nota 5)
  5. Îi vei pierde pe oamenii care au rămas în viața ta, dacă te concentrezi în continuare pe cei care au plecat (nota 5)
  1. Ce să nu-i spui niciodată unui nativ Capricorn (0 comentarii)
  2. 3 zodii care se vor întoarce la fostele relații în această iarnă (0 comentarii)
  3. Horoscop mâine, 6 decembrie: Leoaica e regina în fața căreia supușii se pleacă cu supunere și venerație (0 comentarii)
  4. Horoscop mâine, 3 decembrie: un carusel amețitor de emoții îl distruge psihic pe Săgetător (0 comentarii)
  5. Ce să nu-i spui niciodată unui nativ Pești (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!