Horoscop
Înapoi la

Iubești pe cineva indisponibil emoțional? Sigur e în una din zodiile acestea!

Iubești pe cineva indisponibil emoțional? Sigur e în una din zodiile acestea!

Ramona Jurubita

Când te gândești la indisponibilitate emoțională probabil că îți vine minte un Rac. El este introvertit, nu pare niciodată pregătit să își arate emoțiile (deși le are și sunt extrem de puternice). Adevărul este că acest semn zodiacal nu face parte din această categorie, așa cum unii oameni ar fi tentați să creadă. Deși este puțin timid la prima vedere, știe cum să se deschidă și să se implice într-o relație amoroasă.

Altele sunt zodiile cu probleme la acest capitol și mai mult ca sigur te-au surprins interacțiunile cu ele. Aparent, sunt comunicative, pline de energie și dornice de a trăi conștient și asumat. Din păcate, nu pot lua întotdeauna în serios emoțiile celuilalt sau nu se pot implica la fel de tare într-o relație - fie se gândesc la trecut, fie au traume pe care vor să le ascundă și încearcă să se apere. Cert este că mai tot timpul sunt indisponibile emoțional și că nu vor să se apropie prea tare de cineva, din teama de a nu fi judecate pentru stilul lor de viață și pentru gândirea diferită pe care o au. Chiar dacă îți vor spune că sunt foarte îndrăgostite de tine, gesturile lor vor arăta altceva, fiindcă rămân distante și reținute.

Femeie care își respinge partenerul, deși se află în același pat.

Iată cele trei semne zodiacale indisponibile din punct de vedere emoțional:

Capricorn
Când iubește cu toată inima, nimic altceva nu mai contează pentru el/ea. Totuși, dacă nu este sigur/ă că și-ai găsit sufletul pereche, preferă să nu spună vorbe mari și să nu recurgă la gesturi pe care le poate regreta mai târziu. Știe cât de greu se ajunge la armonie într-o relație și preferă să dea totul sau nimic. Este o atitudine care poate răni persoana de lângă el/ea, dar în mintea sa este cea mai bună variantă, fiindcă are impresia că nu îi dă speranțe. Nu își dă întotdeauna seama că ar fi mai bine să spună direct dacă nu simte chimia care ar putea să-l/o facă să se implice. Uneori, așteaptă să fie părăsit/ă ca să nu jignească prin decizia luată. Foarte greu lasă pe cineva să îi pătrundă în inimă.

Berbec
Fiind extrem de competitiv/ă, îi place să fie cel/cea mai tare în toate. Dacă nu simte că partenerul/a ar fi în stare să îi ridice o statuie, nu îi arată că ține la el/ea. I se pare că este inferior/oară dacă face primul pas și preferă să păstreze această imagine de persoană indisponibilă din punct de vedere emoțional. Chiar dacă tânjește după gesturi tandre, ambiția și mândria nu îi permit să le facă. De multe ori așteaptă ca persoana de lângă să îi trimită semnale, fără să realizeze că și ea ar putea aștepta același lucru. Așa se ajunge la despărțire și la multă suferință în cazul ambilor parteneri. Ar trebui să învețe că în iubire nu este loc de orgoliu.

Săgetător
S-a obișnuit să fie mereu în centrul atenției prin atitudinea sa rebelă și libertină. Își dorește cu disperare o relație, dar îi este frică să se implice, fiindcă se gândește la consecințe. Ar deveni sensibil/ă în ochii persoanelor din jur, ceea ce înseamnă că nu ar mai fi considerat/ă la fel de important/ă. De asemenea, ar mai exista o explicație în cazul acestei zodii: s-a obișnuit să exploreze lumea fără însoțitori, așa că îi este greu să renunțe la obiceiurile sale. I-ar plăcea să aibă un suflet drag alături în călătorii, dar adevărul este că nu prea știe cum să se comporte. Dacă ar ști că partenerul/a nu l-ar judeca pentru tabieturile sale, și-ar deschide imediat sufletul.

Ce spui despre acești nativi? Poate ai avut norocul și iscusința de a-l aborda pe unul dintre ei într-un mod special, astfel încât să aibă încredere în tine și să îți arate ce simte. Dacă ai încercat și nu ai reușit, dorința sa de a se apăra de prejudecățile celorlalți a fost mai mare decât nevoia de iubire.

Citește și: Top 5 zodii neloiale: te trădează când ți-e lumea mai dragă!

Surse foto: iStock

Surse articol: ElitedailyPinkvillaBustle

Articolul urmator
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Ce iubesti la un barbat?
Incepe quiz
Ce iubesti la un barbat?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.