Horoscop
Înapoi la

Latura necunoscută a Leilor. Ce secrete întunecate ascunde această zodie

Latura necunoscută a Leilor. Ce secrete întunecate ascunde această zodie

Ramona Jurubita

Leul este atât de impunător încât poate speria pe oricine și fără să își activeze latura întunecată. Persoanele care îl cunosc s-au obișnuit cu atitudinea sa extrem de hotărâtă, dar în mintea străinilor se pot naște o mulțime de prejudecăți. Când este nervos ori tensionat, poate deveni un alt om, așa că în ochii multora va fi de nerecunoscut.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Nimeni nu poate scăpa din calea furiei sale și cel mai bine ar fi să nu îl provoci, fiindcă altfel vei regreta. Batjocura și trădarea pot declanșa comportamentul de temut al acestui semn zodiacal: imediat cum simte că altcineva i-a făcut și cel mai mic rău, va încerca să se apere, folosind cele mai periculoase arme din lume. Cu aroganță și nepăsare, va îngenunchea pe oricine suflă în fața lui.
Dacă nu ai văzut deja aceste gesturi deplasate, fă tot ce poți pentru a evita să „apeși butonul declanșator”.

Femeie machiată pe chip și pe trup în culori fluorescente, care poartă lentile de contact albastre și perucă.

Iată principalele trăsături care alcătuiesc latura întunecată a Leului:

Mândria
Aroganța, vanitatea și auto-suficiența se nasc din mândria excesivă pe care o simte când se uită în oglindă sau când se gândește la realizările sale. Nu poate recunoaște că altcineva are dreptate (chiar dacă este conștient de lucrul acesta) și se încăpățânează să ducă fiecare conflict la un alt nivel. I se pare că devine inferior dacă își acceptă greșelile, așa că le neagă până în pânzele albe.

Dependența de atenție
Ar face orice pentru a se asigura că este mereu în lumina reflectoarelor, chiar dacă asta înseamnă să recurgă la gesturi mai puțin demne. Se gândește că dacă faptele bune nu atrag atenția celor din jur, cele rele ar putea, cu siguranță, să o facă. Paradoxal, îi place să îi batjocorească pe oamenii care nu îl consideră important, deși lui nu îi place să fie jignit sau umilit. Încearcă să îi facă să i se supună și de multe ori îi reușește, fiindcă are o mulțime de Ași în mânecă.

Sensibilitatea
Deși pare că nu are niciun fel de emoție, adevărul este că suferă enorm când nu este băgat în seamă. Dacă ajunge să se simtă neînțeles, nu se mai poate controla și vorbește vrute și nevrute. Poate răni multe persoane cu vorbele spuse la nervi, cu toate că încearcă să se controleze în anumite situații. Această stare de nervozitate care îi întunecă mintea nu va dispărea până când nu va găsi pe cineva care să îi facă pe plac, să-l asculte și să-l consoleze.

Egoismul
Când își dorește ceva cu ardoare, face tot posibilul pentru a-și îndeplini dorința și nu mai ține cont de ceilalți. Îi place să aibă toată lumea la picioare, să se simtă răsfățat și nu îi pasă dacă alții suferă din cauza cerințelor exagerate pe care le are. Uneori, cei din familie fac sacrificii pentru a-i transforma visele în realitate și uită să fie recunoscător.

Gelozia
Nu acceptă să vadă că o altă persoană are un succes mai mare decât al său, ceea ce înseamnă că va deveni extrem de competitiv, încercând să o întreacă. Pentru asta, poate recurge la vicleșuguri și minciuni, din dorința de a-și păcăli adversarul.

Pare extrem de înspăimântător ce ai aflat acum despre Leu și poate îți este frică să mai interacționezi cu oamenii care s-au născut sub acest semn zodiacal. Nu ar trebui să gândești așa, având în vedere că ei nu se manifestă întotdeauna la fel. În adâncul sufletului, sunt ființe bune, generoase și iubitoare, care știu să învăluie pe oricine cu dragoste și căldură.

Li se activează pornirile malefice doar în anumite situații critice. În restul timpului, sunt inofensivi și nu ar putea răni pe nimeni. Toate aceste reacții necontrolate sunt, de fapt, un scut de apărare și toți cei născuți între 23 iulie și 22 august ar trebui înțeleși. Sunt sensibili și nu își pot stăpânii emoțiile puternice, așa că au nevoie de ajutor.

Când vezi aproape de tine un Leu nervos, încearcă să îl detensionezi și să îl încurajezi, ca să devină pașnic din nou.

Vezi cele 4 zodii care au nevoie ca partenerul lor să aibă încredere în ele

Surse foto: iStock

Surse articol: LiveaboutHoroscopesYourhigherjourney

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Ce se ascunde in latura intunecata a personalitatii tale?
Incepe quiz
Ce se ascunde in latura intunecata a personalitatii tale?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (10)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.