Horoscop
Înapoi la

Lucruri pe care numai un Capricorn le poate înțelege

Lucruri pe care numai un Capricorn le poate înțelege

Alida Enache

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Dacă muncești din greu în fiecare zi pentru a-ți îndeplini visele, dacă nu te dai bătut/ă atunci când te lovești de obstacole, dacă îți place să-ți asumi multe responsabilități, atunci, cu siguranță, tu ești un Capricorn! Corectitudine, autodisciplină, seriozitate... acestea sunt doar câteva dintre calitățile tale cele mai de preț. În ochii celorlalți pari o persoană destul de dură și rece și, poate, chiar și puțin insensibilă, dar în adâncul sufletului tău, tu, Capricornule, știi cel mai bine că ești o fire blândă și sensibilă. Te invităm să descoperi în următoarele rânduri care sunt acele lucruri pe care doar un Capricorn le-ar putea înțelege!

Ilustrație cu zodia capricorn pe fundal mov

10 lucruri pe care numai un Capricorn le poate înțelege

  1. Ți-ai planificat viața pentru următorii cinci ani. Îți place să fii mereu în control și să știi ce urmează mai departe. Nu ești fana/fanul spontaneității și schimbările neașteptate te pot speria. De asemenea, ai o imagine foarte clară supra propriei persoane și asupra felului în care vrei să se întâmple lucrurile. Pe scurt, tu te simți bine atât timp cât viața ta se întâmplă exact după planul pe care l-ai stabilit.
  2. Ești un spirit critic. Pui foarte multă presiune asupra ta tocmai pentru ca lucrurile să se întâmple exact așa cum îți dorești. Atunci când faci o greșeală, până și una nesemnificativă, ai tendința de a te critica și de a te descuraja. Chiar și atunci când te raportezi la alții observi cu ușurință defectele sau greșelile lor și ajungi chiar să consideri că te te-ai descurca mai bine ca restul. Cea mai mare provocare pentru tine este să înveți ce înseamnă compasiunea și să o pui în practică.
  3. Ai standarde înalte. Atunci când vine vorba de dragoste și relații, nu te mulțumești cu puțin și ești dispus/ă să aștepți la infinit ca persoana potrivită să apară. Știi deja care sunt trăsăturile principale de personalitate pe care trebuie să le aibă viitorul tău partener/viitoarea ta parteneră și nu vei începe o relație decât cu cel/cea care le va îndeplini pe toate.
  4. Te dedici jobului tău. Cariera ta este pe primul loc și îți dorești ca munca și eforturile tale să fie recunoscute. Nu te deranjează să îți petreci nopțile la birou sau să lucrezi de acasă peste program. Vrei să depășești, pe cât de mult se poate, așteptările pe care alții și le-au creat asupra ta și să dovedești tuturor că ești cea mai bună sau cel mai bun în orice domeniu.
  5. Ești rezervat/ă din punct de vedere emoțional. Deși alții te pot vedea ca pe o persoană calmă, rece și liniștită, tu ai o latură sensibilă și timidă pe care o ții ascunsă. Chiar și în situațiile dificile sau stresante, care te consumă foarte tare, tu te prezinți tot ca o persoană puternică și, poate, puțin insensibilă. Cei drept, în adâncul sufletului tău, abia aștepți să ajungi acasă și să te descarci cum se cuvine.
  6. Ești un lider înnăscut. Tu ești cel/cea care ia inițiativa și care organizează toate evenimentele și întâlnirile cu prietenii. Chiar și membrii familiei tale consideră că tu ești stâlpul lor și se consultă întotdeauna cu tine înainte de a lua o decizie importantă. Ai o energie aparte, iar încrederea ta în sine în determină și pe alții să-ți ofere încrederea lor.
  7. Nu te poți relaxa. Preferi să lucrezi chiar și în timpul liber, iar atunci când chiar nu mai ai nimic de făcut, vei căuta activități care să te țină ocupat/ă. Pur și simplu, pentru tine nu este plăcut să stai și atât. Tu te relaxezi prin muncă și te poți simți vinovat/ă atunci când nu faci nimic.
  8. Ai foarte multă răbdare. Tu știi mai bine ca oricine că lucrurile bune vin în timp și ești foarte dispus/ă să aștepți ca viața să ia întorsătura pe care ți-o dorești. Muncești din greu pentru ceea ce vrei și înțelegi că rezultatele nu vor apărea peste noapte. Nu renunți cu ușurință atunci când ceva nu se întâmplă conform planului tău și chiar și atunci când nu mai poți, tot mai poți puțin!
  9. Ești o persoană stilată. Odată ce ai aflat care este stilul de îmbrăcăminte care ți se potrivește, te vei îmbrăca doar un acel stil. Ești iubitor/iubitoare de modă, dar cel mai mult îți plac hainele care trec testul timpului și care nu se demodează niciodată. Îți achiziționezi haine și încălțăminte cu mare atenție și ești dispus/ă să plătești oricât de mult pe ele atât timp cât te vor face să arăți fabulos.
  10. Îți plac provocările. Îți place să faci față oricărei provocări cu care te confrunți și să te auto-depășești cu fiecare ocazie. Consideri că întotdeauna este loc de mai bine când vine vorba despre propria evoluție. Încerci să înveți ceva nou în fiecare zi, dar și să aprofundezi tot ce ai învățat pe parcursul timpului.

Acestea au fost cele 10 lucruri pe care doar un Capricorn le-ar putea înțelege. Tu ce crezi? Te-ai regăsit în aceste rânduri?

Citește și: De ce să nu te îndrăgostești niciodată de un Capricorn

Surse articol: Vogue, Cosmopolitan, Timesofindia

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Ce te poate omori?
Incepe quiz
Ce te poate omori?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (16)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.