Horoscop
Înapoi la

Lucruri pe care numai zodia Gemeni le înțelege

Lucruri pe care numai zodia Gemeni le înțelege

Alida Enache

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Capricioși, cu două fețe și mereu în căutarea unei noi aventuri... acestea sunt caracteristicile care îi fac pe Gemeni să fie absolut minunați! Născuți între 21 mai și 20 iunie, misterioșii nativi ai acestei zodii sunt adesea înțeleși greșit prietenii lor care nu sunt Gemeni din cauza personalității foarte complexe pe care o au. Nimeni nu poate cunoaște un Geamăn mai bine decât un Geamăn!

Restul zodiilor, pur și simplu, nu au această capacitate. Te invit să afli din rândurile de mai jos care sunt cele 10 lucruri pe care doar un nativ al zodiei Gemeni le-ar putea înțelege!

Ilustrație cu zodia gemeni pe un fundal mov

10 lucruri pe care numai un nativ Gemeni le poate înțelege

  1. Ai mai multe personalități. Mulți oameni cred că ești ipocrită sau falsă, mulți consideră că te prefaci atunci când acționezi în mod auto-contradictoriu. Dar tu știi foarte bine că acest lucru nu este adevărat! Tu ai mai multe personalități, majoritatea opuse celorlalte, care sunt cât se poate de reale. Ești o persoană complexă, fără doar și poate!
  2. Nu poți fi limitată. Ești un spirit liber și hoinar, iar atunci când simți că cineva vrea să te limiteze, fugi cât de țin picioarele. Nu ești menită să fii restricționată sau limitată și nimeni nu te poate constrânge să renunți la libertatea ta. Vrei să explorezi și să experimentezi cât mai mult în această viață.
  3. Ești de-a dreptul unică. Ești foarte prietenoasă și sociabilă, dar mulți oameni nu observă adevărata ta valoare. Ai o personalitate (sau mai multe) distinctă, unică și ai cele mai bune gusturi în materie de modă. Nimeni nu te-ar putea copia vreodată.
  4. Nu ești atât de extrovertită precum pari. Deși ești foarte prietenoasă și sociabilă, nu poți spune despre tine că ești chiar cea mai extrovertită persoană. În general, ești foarte selectivă și preferi să îți petreci timpul doar cu oameni pozitivi care te inspiră. Nu te poți deschide, atât de profund, cu orice.
  5. Îți este greu să termini lucrurile. Începi anumite proiecte sau te bagi în anumite situații care, treptat, te plictisesc, astfel că nu mai reușești niciodată să duci la bun sfârșit acele lucruri. Mai ales că în timp ce faci ceva, îți poate veni o nouă idee și cea veche nu mai merită interesul tău. Nimeni nu ar trebui să se aștepte vreodată ca tu să respecți termenul limită.
  6. Nu ești agitată, ci doar plictisită. Mulți oameni te pot percepe ca pe o persoană agitată și plină de energie. Adevărul este că nu ești deloc agitată, ci foarte plictisită. Abia aștepți să faci ceva nou și, dacă se poate, ai vrea să faci asta chiar acum.
  7. Ești fermecătoare și atrăgătoare. Nici nu ai putea să fii altfel! Aceasta este esența ta. Tu ești sufletul petrecerii și captezi, cu ușurință, atenția oamenilor doar prin eleganța și carisma ta. Ai această calitate unică de a stârni interesul oricui și de a te facă observată, fără ca măcar să-ți dorești acest lucru.
  8. Ești flexibilă din punct de vedere social. Ai capacitatea de a de adapta cu ușurință în orice situație. Nu contează dacă ești într-o încăpere cu oameni pe care nu-i cunoști și care nu au interese comune cu ale tale, găsești tu o personalitate în interiorul tău care să se integreze și acolo.
  9. Nu te simți inconfortabil în timpul unui conflict. Ești foarte îndrăzneață și, tocmai din acest motiv, ai tendința de a ajunge în diverse conflicte. Nu ești deloc timidă atunci când vrei să-ți expui punctul de vedere, chiar dacă știi că diferențele de opinie pot genera conflicte. Pentru tine conflictele nu au o însemnătate prea mare.
  10. Ești într-o continuă goană după cunoaștere. Gemenii sunt intelectuali, știe toată lumea. Îți place să înveți lucruri noi în fiecare secundă și adori să descoperi noi oameni, locuri și culturi călătorind prin lume. Pur și simplu, tu vrei să știi să vezi totul!

Citește și: Ce trebuie să știi dacă te-ai îndrăgostit de un nativ Gemeni. La ce să te aștepți de acum înainte

Surse articol: Fashiongoalz, Powerofpositivity, Vogue

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate
Incepe quiz
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (10)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.