Horoscop
Înapoi la

Lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a iubi o femeie Gemeni

Lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a iubi o femeie Gemeni

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Gemenii sunt extravaganți, creativi și, în același timp, se adaptează foarte ușor schimbărilor. Femeile născute sub acest semn zodiacal sunt complicate, au două personalități diferite pe care le scot la suprafață în funcție de persoanele pe care le au în față și în funcție de cât de plăcută li se pare interacțiunea cu ele. Tocmai din acest motiv, este foarte greu să le înțelegi și să știi ce vor, când vor și cum vor.

Dacă ai văzut o femeie Gemeni, ți se pare cea mai frumoasă din lume și vrei cu orice preț să fie a ta, ar trebui să te pregătești temeinic pentru o viață agitată alături de ea. Este nevoie să te documentezi, să afli totul despre cele mai ciudate gânduri și dorințe ale sale, dar mai ales, să înveți cum să o faci fericită.

Astrele cunosc totul despre fiecare semn zodiacal în parte, așa că îți va fi folositor să citești explicațiile astrologice despre viitoarea ta parteneră. Iată cele mai importante lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a iubi o femeie Gemeni:

Simbolul zodiei Gemeni ilustrat prin două chipuri feminine poziționate față în față.

Sfat pentru primele întâlniri: Este o persoană curioasă și o vei plictisi teribil dacă nu știi să îi dai răspunsuri inteligente la toate întrebările neașteptate pe care ți le va pune. De asemenea, trebuie să te asiguri că ții pasul cu ea în orice discuție, pentru că altfel s-ar îndepărta și ar considera că „nu ești de nasul ei”. Apreciază umorul și se va bucura dacă vei face glume încă de la primele întâlniri, fără să ai rețineri într-o anumită privință.

De asemenea, adoră să călătorească și cunoaște foarte multe locuri, știe multe detalii despre fiecare zonă vizitată și ar fi dezamăgită să vadă că tu nu ai cunoștințe în acest domeniu. Pare o femeie pretențioasă, așa este, dar îți vei da seama pe parcurs că felul ei de a fi nu are nicio legătură cu etichetele care i-au fost puse de bărbații care nu au reușit să îi câștige inima.

Făcând parte din categoria semnelor mutabile, îi plac scimbările și ar accepta oricând să își schimbe locuința, mai ales de dragul iubirii. Dacă se îndrăgostește, va fi capabilă de orice pentru tine, așa că ai grijă să nu o pierzi. Fă tot ce poți să o ții lângă tine!

Cum arată întâlnirea perfectă în mintea ei: I-ar plăcea să o scoți într-un loc din care are ce învăța (muzeu, planetariu, teatru, cinematograf), să alegi o locație sofisticată și apoi să luați masa într-un restaurant cu mâncare bună. Întâlnirile banale nu sunt pe gustul ei și i se pare monoton să stați mai multe ore într-o singură încăpere. Din acest motiv, preferă să vă plimbați, să explorați mai multe zone care v-ar putea inspira să purtați discuții importante.

Zodiile alături de care face o pereche minunată

Dacă vorbim de o conexiune mentală și de o stimulare a gândirii, bărbatul Săgetător este cel mai potrivit pentru ea, făcând-o să se simtă înțeleasă și egalată la capitolul inteligență. Un Berbec, pe de altă parte, va lua ideile ei nebunești și le va pune în aplicare, oferindu-i experiențe de neuitat și multă distracție.

Ești născut sub alt semn zodiacal? Nu este cazul să disperi, pentru că mai ai o șansă. Orice bărbat o poate cuceri dacă are răbdare să o înțeleagă și dacă vrea să evolueze în același ritm cu ea.

Femeia Gemeni și intimitatea – cele mai picante aspecte din viața ei

Când vine vorba de relațiile intime, femeia Gemeni este puțin timidă și nu îndrăznește să își verbalizeze întotdeauna fanteziile. Lângă partenerul potrivit, va putea spune direct tot ce gândește și își va arăta latura obraznică. Până atunci, va poza în fata cuminte și inteligentă și va pretinde că este dezgustată de gesturile perverse sau de agresivitate. Pe măsură ce ajungi să o cunoști, îi vei descoperi dualitatea și vei învăța să trăiești pendulându-te între cele două personalități ale sale.

Conexiunea dintre voi doi s-ar putea crea în două moduri: fie te place din prima și prinde încredere în tine, dedicându-se apoi în totalitate relației, fie te va atrage într-un joc de tip „șoarecele și pisica”. S-ar putea să vă tachinați o vreme înainte să prindă curaj și să se lase ademenită spre dormitor.

În public vei avea o iubită exemplară, finuță, naturală și care zâmbește tuturor din politețe, dar acasă te vei trezi cu o femeie puternică, dominatoare și care este dispusă uneori să vorbească urât pentru a întreține plăcerea din timpul partidei de amor.

Mai multe detalii importante despre această zodie

Fiind condusă de Mercur, planeta gândirii, va dori întotdeauna să se piardă în discuții cu un partener inteligent și dinamic. Ca să intri pe sub pielea ei, trebuie să pui întrebări inteligente și să o descoperi treptat. Să nu cumva să încerci să te bagi cu forța în viața ei! Întrebările indiscrete nu sunt pentru primele întâlniri, iar curiozitățile tale își vor găsi răspunsul imediat ce această femeie va ajunge să te iubească.

Trebuie să mai știi că este și foarte impulsivă și va reacționa imediat dacă se va simți deranjată de cuvintele pe care i le vei adresa. Vei descoperi în timp ce o deranjează și care sunt lucrurile pe care le urăște. Asigură-te că procesul de cunoaștere se face treptat și că procesul de cucerire se bazează pe stimularea intelectuală. Răbdarea și inteligența sunt cele două arme care te vor ajuta să îi câștigi inima și încrederea.

Vezi că nu este atât de greu să relaționezi cu o femeie Gemeni? Dacă reușești să îi găsești slăbiciunile, o vei face să te adore.

Citește și: Bărbatul Gemeni în pat - tot ce trebuie să știi despre cel mai fierbinte aspect din viața lui

Surse articol: CosmopolitanSagaFinance

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Ce stil de a iubi ai?
Incepe quiz
Ce stil de a iubi ai?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (15)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.