Horoscop
Înapoi la
Nu Skin

Luna-Căpșună din 5 iunie dă peste cap viețile zodiilor. Nimic nu va mai fi la fel!

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Data de 5 iunie atrage în mod deosebit atenția astrologilor, pentru că vor avea loc evenimente semnficative, care vor schimba radical viețile zodiilor. Luna Plină care se ridică la orizont în noaptea de 5 iunie, supranumită Luna-Căpșună, va intra în eclipsă în semnul Săgetătorului, deschizând poarta către teritoriile ascunse ale sufletului

Influențele Lunii pline, amplificate de eclipsă, determină o perioadă de reflecții profunde, în care trebuie să fim atenți la avertismentele vocii interioare. Este cu atât mai semnificativ faptul că vorbim despre un nou ciclu de eclipse, dat fiind că ultimele eclipse lunare din Săgetător au avut loc între 2010-2013.  Astrologii ne îndeamnă să ne readucem în memorie evenimentele are au avut loc în viața noastră în acei ani, pentru că ele vor avea anumite consecințe în viitorul apropiat. 

peisaj

Lecțiile învățate cu ceva ani în urmă ne vor servi în curând, pentru a face față mai eficient anumitor evenimente care urmează să vină.

Luna-Căpșună, supranumită astfel din cauza aspectului ei rozaliu, mai poartă și numele de Luna-Trandafir, Luna Fierbinte sau Luna de Mied. Astrul trezește în noi pasiuni și regrete din trecut, făcându-ne să reconsiderăm modul în care ne ducem viața de acum înainte. Odată ieșiți din izolare, vom constata că anumite lucruri vechi s-au trezit în interiorul nostru și ne schimbă modul de a vedea lumea.

La triburile native americane, Luna-Căpșună purta acest nume pentru că era asociată cu apariția primelor căpșuni sălbatice. În legendele europene, căpșunile erau asociate cu dragostea, făcând parte dintre fructele favorite ale Afroditei, zeița iubirii. Iată de ce Luna Plină de pe 5 iunie va readuce la suprafață aspecte mai vechi ale vieții noastre sentimentale, putând trezi suferințe încă nevindecate. Cu atât mai mult trebuie să dăm atenție vocii inimii, care ne avertizează să nu mai facem aceleași greșeli în iubire, pe care le-am făcut în trecut. 

Ce aduce Luna- Căpșună pentru zodii

Berbecul

Luna-Căpșună îți aduce în minte o anumită legătură mai veche, peste care credeai că ai trecut demult. Te confrunți cu o suferință încă nevindecată și realizezi că ți-a blocat până acum o parte din potențialul tău valoros. Eclipsa de Lună din Săgetător îți clarifică mintea și îți definește scopurile, pentru că simbolul Săgetătorului este cel al țelurilor care trebuie atinse. Te vei elibera de o obsesie amoroasă și vei înțelege că trebuie să faci loc unor persoane noi în viața ta, dacă vrei să trăiești o iubire adevărată. 

Taurul 

Luna-Căpșună este asociată cu dragostea și cu Venus, planeta ta protectoare. Emoțiile tale vor fi descătușate de astrul lunar, mai ales că Luna Plină va coincide cu eclipsa în Săgetător. Vei simți o stare de furie, care nu mai are legătură cu prezentul, ci  cu anumite resentimente din trecut. Vei avea nevoie de toată forța interioară ca să nu lași acest sentiment să-ți afecteze relația, ci să îl analizezi și să tragi învățăminte, pentru a nu mai repeta greșelile anterioare. Discută calm cu partenerul despre lucrurile care trebuie să se schimbe în relație și lucrați împreună pentru binele cuplului vostru. 

Gemenii

Dă mai multă atenție gândurilor care îți dau târcoale și nu mai încerca să le acoperi prin preocupările vieții cotidiene sau prin distracții. Luna Plină din 5 iunie îți sesizează că trebuie să te concentrezi pe o anumită problemă nerezolvată din viața ta, fie de natură relațională, fie profesională. Nu te vei elibera de acele gânduri, încercând să le ignori, ci trecând la acțiune. Chiar dacă va fi dureros, astrele îți recomandă să iei o decizie fermă legat de locul de muncă sau de o relație care te afectează. Cu cât întârzii mai mult, cu atât nu vei putea să evoluezi pe calea ta. 

Racul

Ai grijă la efectele Lunii-Căpșună și eclipsei lunare în Săgetător, pentru că s-ar putea să-ți dea peste cap viața în perioada următoare. Frustrări mai vechi vor ieși la suprafață și ar putea fi însoțite de anumite probleme de sănătate, care sunt, de fapt, strigăte de ajutor. Dacă te vei confrunta în perioada următoare cu dureri de cap, nevralgii sau probleme dermatologice, trebuie să conștientizezi faptul că ele îți semnalează că nu ești împăcată cu anumite lucruri din acest moment. Poate vrei un alt loc de muncă sau poate relația cu partenerul nu te satisface, cert este că trebuie să iei aminte la semnele trupului, care sunt, de fapt, cereri ale sufletului tău. 

Leul

Atenție la Luna Căpșună care îți va aduce o profundă agitație interioară, însoțită de sentimente de gelozie și posesivitate extremă. Este posibil să ai certuri cu persoana iubită, din cauza unor bănuieli mai mult sau mai puțin fondate. De fapt, se vor reactualiza sentimentele tale de nesiguranță mai vechi și ideile obsesive că ai putea fi abandonată. Sfatul astrelor este să cauți ajutor și îndrumare, să vorbești cu un psiholog, un duhovnic sau o persoană în care ai încredere. Dacă nu-ți clarifici aceste sentimente, s-ar putea ca întreaga lună să fie afectată din cauza lor. 

Fecioara

În perioada următoare, te vei simți încorsetată și nevoia ta de libertate va deveni din ce în ce mai pronunțată. Deși lucrurile par să meargă foarte bine în viața ta, văzute din exterior, deși ai succese profesionale și pari echilibrată din punct de vedere al relațiilor, ceva strigă în sufletul tău și cere atenție și vindecare. Eclipsa de Lună din 5 iunie s-ar putea să-ți sesizeze faptul că repeți anumite modele de acțiune mai vechi, care nu ți-au adus fericirea. Te complaci într-o stare confortabilă, dar ființa ta profundă are nevoie de schimbare, de experiențe noi și de un suflu proaspăt, fie în viața profesională, fie în cea personală. 

femeie luna

Balanța

Simți nevoia să petreci ceva mai mult timp cu tine însăți, dar lucurile exterioare îți reclamă atenția, provocările sociale te scot din starea ta de reflecție, prietenii și persoanele iubite te fac să te depărtezi de tine. Dar Luna Plină din 5 iunie îți semnalează că trebuie să te conectezi mai mult cu nevoile tale, dacă vrei să mergi pe drumul cel mai potrivit pentru sufletul tău. Cere-le celor din jur să te înțeleagă și să-ți lase spațiul necesar pentru a-ți clarifica emoțiile subterane, care ți-au dat de furcă în ultima perioadă. 

Scorpionul

Semnele acvatice au o legătură ocultă cu Luna Plină, de aceea urmează o perioadă provocativă pentru tine, în care vei simți că nu-ți mai poți ține sub control anumite emoții. S-ar putea să faci gesturi iraționale, chiar greșeli și gafe care îți vor afecta unele relații. Fii atentă, mai ales, în mediul profesional, pentru că unele decizii pripite te pot afecta pe termen lung. Dacă intenționezi să începi o relație sentimentală, nu te angaja prea tare înainte de a cunoaște intențiile persoanei de care te-ai îndrăgostit.  Eclipsa de Lună, asociată cu mișcarea retrogradă a lui Venus, ar putea aduce tulburări semnificative în viața ta amoroasă. 

Săgetătorul

Pentru că eclipsa Lunii Pline din 5 iunie va avea loc chiar în semnul tău, îți va da peste cap anumite planuri pe care le-ai pregătit cu grijă. Poate fi vorba de un interviu, de o plecare în vacanță dau de o întâlnire romantică, cert este că trebuie să te pregătești să faci față unor dezamăgiri și unor resentimente. Dar tot răul este spre bine în cazul tău, pentru că, pe măsură ce vei reflecta mai mult, îți vei da seama că Universul te-a împiedicat să repeți o greșeală din trecut. Odată ce vei înțelege acest lucru, vei putea să o iei de la capăt, fără riscul de a fi din nou rănită.

Capricornul

Permite Lunii Pline să-ți dezvăluie drumul pe care trebuie să-l urmezi și eclipsei din Săgetător să te conecteze cu resursele tale profunde. Dacă ești în căutarea unor răspunsuri legate de scopurile tale viitoare, astrul nopții te poate îndruma, dar trebuie să-ți acorzi timpul necesar pentru a-i primi lecțiile. Ia-ți un moment zilnic de liniște, în care să rememorezi momente semnificative din trecut și să le vezi influențele în prezent. Pe măsură ce vei da voie înțelepciunii tale să iasă la suprafață, vei căpăta noi repere care să-ți ghideze calea, în viitorul destul de provocativ care te așteaptă. 

Vărsătorul

Chiar dacă simți că ai intrat într-un nou val de rutină și te temi de sentimentele de plafonare care se întrezăresc la orizont, nu uita că este vorba doar de o iluzie a minții tale. Fiecare zi este altfel, dacă știi cum s-o privești, iar astrele îți spun că, dincolo de aparența cotidiană, destinul ți-a pregătit multe surprize. Întocmai cum eclipsa schimbă fața Lunii, anumite evenimente care se vor întâmpla în viitorul apropiat îți vor schimba convingerile și te vor face să reflectezi mai mult la scopul existenței tale. 

ilustratie

Peștii

Fii atentă să nu cazi din nou în mrejele unor aparente oportunități, care se vor dovedi false în cele din urmă. Folosește-ți rațiunea pentru a te feri de persoanele care vor să profite de încrederea și bunătatea ta, fie că este vorba de pretinși amici, de aventurieri fără scrupule sau de posibili escroci. Luna-Căpșună îți sesizează că este posibil să repeți anumite greșeli pe care le-ai mai făcut, dacă nu dai atenție instinctelor tale sănătoase. Ai grijă, mai ales, la anumite tranzacții sau parteneriate, pentru că ar putea fi în detrimentul tău. 

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (14)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta