Horoscop
Adevarata Stare de Bine

Luna în Fecioară: două zodii îşi deblochează ghinionul

Miercuri, 28.06.2017
de Ionelia Olteanu

Pe data de 28 iunie, un fenomen astrologic va schimba viața zodiilor. Mai exact, Luna intră în zodia Fecioarei, poziție pe care o va ocupa până pe 29 iunie. Acest eveniment influenţează aspectele fiecărei zodii, astfel că se pot observa modificări în viaţa ascendenţilor. Cu Luna în casa unui semn atît de practic ca al Fecioarei, este posibil să resimţi asta şi să devii o persoană ce apreciază organizarea şi detaliile mai mult decât de obicei.

Vei constata că viaţa ta s-a îmbunătăţit considerabil, atât din punct de vedere personal, cât şi profesional. Fecioara este un semn de Pământ şi deci, are legătură cu lucrurile tangibile, fizice. Este, de asemnea, cunoscut ca fiind un semn schimbător care implică o nevoie de varietate. 

apus cu luna

Pentru două dintre zodii, Luna în Fecioară se va simţi mai accentuat decât şi-ar dori. Vor avea parte de evenimente frumoase, pentru că ghinionul de care au avut parte până acum se va debloca. Să vedem cum stă treaba pentru toate semnele zodiacale. 

Zodii care îşi deblochează ghinionul

Berbec

Nativii din Berbec vor simţi din plin această Lună în Fecioară şi vor fi înconjuraţi de noroc permanent. Au depus eforturi considerabile pentru a scăpa de ghinion, însă o dată cu intrarea Lunii în Fecioară, soarta le-a surîs. Pe plan profesional le merge foarte bine deoarece este posibil să găsească locul de muncă perfect. Cei din jur sunt mai amabili ca oricând, ceea ce îi face să îşi recapete încrederea în oameni.

Taur

Cea de-a doua zodie care scapă de ghinion în urma fenomenului astrologic este Taur. Cei născuţi sub acest semn zodiacal sunt destul de ghinionişti, însă în această perioadă norocul le surîde. Nu vor mai avea probleme în cuplu, și vor găsi energia necesară să își asculte partenerii și să fie mai aproape de ei.Taurii sunt persoane rigide în deciziile pe care le iau, însă în această perioadă dau dovadă de flexibilitate, ceea ce îi va ajuta mult în rezolvarea unor situaţii limită, care îi vor pune la încercare.

Gemeni

Natura flexibilă le poate provoca ceva probleme astăzi Gemenilor, când Luna se află în Fecioară. Personalităţile se pot ciocni atunci când nimeni nu îşi manifestă dorinţa de conducere. Aceştia trebuie să încerce să nu fie manipulativi şi să nu controleze pe nimeni. Deschiderea şi expansivitatea lor le poate acorda altora libertatea pe care şi-o doresc. Pot apărea evenimente neprevăzute în cursul zilei dar aceştia trebuie să îşi păstreze optimismul, chiar dacă lucrurile nu merg cum trebuie.

Rac

Pentru cei născuţi în zodia Rac, Luna în Fecioară le permite să îşi desfăşoare treburile lin. Abia dacă au un motiv pentru care să comenteze. Pe deasupra, au norocul de a se bucura de această zi cu foarte puţin efort din partea lor. Asta înseamnă că sunt printre favorizaţii zodiacului. Tot ceea ce trebuie să ştie Racii este că, orice ar întreprinde astăzi, sigur vor reuşi. Sunt în totală sincronizare cu energia pozitivă care domneşte astăzi. 

Leu

Cei care vor fi astăzi în preajma Leilor nu vor da dovadă de energia cu care sunt ei înzestraţi. Lucrurile par a fi uşoare şi aerisite. Vor descoperi că nimeni nu are chef să se implice atât de mult pe cât ar vrea. Având în vedere acest lucru, le este sugerat celor născuţi în zodia Leu să o lase mai moale pentru o vreme şi să se relaxeze. Pot apărea evenimente neaşteptate şi nebuneşti pe tot parcursul zilei, aşa că ar trebui să fie pregătiţi pentru surprize. 

Fecioară

Nativilor din Fecioară le va fi greu astăzi să ia o decizie în priviţa oricărui lucru. Totul poate părea neclar şi incert dar asta nu ar trebui să îi îngrijoreze. Trebuie să conştentizeze că pot apărea unii oameni din trecut, iar evenimente neaşteptate pot întrerupe fluxul zilei. Chiar şi cele mai planificate lucruri pot suferi modificări. Le este recomandat să se lase duşi de val.

luna plina cu flori 

Balanţă

Este posibil ca lucrurile să nu meargă exact cum au plănuit nativii zodiei Balanţă. Luna în Fecioară îi face să realizeze că oamenii din jurul lor pot acţiona la cele mai puternice impulsuri, mai ales când este vorba despre probleme sentimentale. Sentimentele lor sunt destul de slăbite şi le este greu să înţeleagă ce se întâmplă, de fapt, cu ei. Ar trebui să facă tot posibilul pentru a menţine o atitudine pozitivă.

Scorpion

Luna în Fecioară aduce pentru Scorpioni o zi excelentă. Evenimentele vor curge foarte fluent, aşa cum au fost planificate. Singurul lucru pe care trebuie să îl recunoască este că emoţiile pot părea destul de neregulate şi greoaie. Există o mare putere în spatele cuvintelor lor. Ceea ce vor spune va ajunge chiar la ţintă cu ajutorul energiilor de astăzi.

Săgetător

Se pare că astăzi Săgetătorii sunt indecişi. Este posibil să nu poată găsi soluţii cu care să se împace. Nu este necesar să finalizeze ceva acum. Oamenii pot părea destul de insensibili şi neregulaţi în sentimente. Nativii constată o forţă puternică şi imprevizibilă care le afectează emoţiile.

Capricorn

Capricornii sunt capabili să facă multe lucruri. Se vor folosi de multitasking pentru a realiza ceea ce vor. Un element neaşteptat ar putea conferi o notă surprinzătoare zilei. Sunt capabili să comunice liber şi vor fi pe aceeşi linie de plutire cu persoanele pe care le vor întâlni astăzi. 

Vărsător

Nativii zodiei Vărsător vor avea nevoie de câteva ajustări pentru a ajunge la oameni. Ritmul poate fi mai rapid decât şi-ar dori ei, dar trebuie să ţină minte faptul că oamenii nu au abilitatea de a citi gânduri şi că nu vor fi capabili să înţeleagă mesajele subtile. Vărsătorii trebuie să se exprime cât mai clar dacă vor să obţină ceva. 

Peşti

Se pare că este o zi excelentă pentru Peşti. Vor primi doze de energie neaşteptate care îi vor ajuta să realizeze ceea ce şi-au propus. Ar trebui să se bucure de starea de spirit favorabilă şi de relaţiile plăcute cu cei din jur. Trebuie să înveţe să se bucure de lucrurile din jur şi să înveţe să se răsfeţe. Timpul petrecut cu familia îi va încărca şi mai mult cu energie şi vor putea să transmită şi celorlalţi starea de bine. 

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!