Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

De ce persoanele născute în acești ani au ghinion pe toate planurile în 2017?

Miercuri, 15.03.2017
de Mihaela Onofrei

Conform calendarului chinezesc, 2017 este anul Cocoșului de Foc. Cum se explică acest lucru? Fiecare an este asociat unui animal și se repetă în cadrul unui ciclu de 12 ani. Anul Cocoșului de Foc va fi unul foarte puternic, în care vom cunoaște schimbări majore în viața noastră. Nu trebuie să ne poticnim în mijlocul drumului, ci să mergem întotdeauna înainte, deoarece impresiile sunt cele care vor conta cu adevărat anul acesta.

Pentru a te bucura de toate aceste beneficii, este bine să împrumuți din trăsăturile acestui animal: să fii loial, să muncești din greu pentru a obține rezultatele dorite și să prețuiești valorile familiale. Deși acest an ne va aduce doar lucruri bune multora dintre noi, există anumite persoane care nu vor fi la fel de norocoase.

femeie dezamagita la birou

Iată de ce persoanele născute în acești ani au ghinion în 2017!

Cocoșul este simbolul fidelității și al punctualității în China. Pentru strămoșii noștri care nu aveau alarme care să îi trezească, cântatul acestei păsări era foarte important, trezindu-i la timp pentru a se duce la muncă. Cocoșul mai este cunoscut în cultura chineză și ca o pasăre protectoare ce alungă spiritele rele.

Conform astrologiei chinezești, atunci când te afli în anul animalului tău zodiacal, există riscul de a-l jigni pe Tai Sui (zeul care le dăruiește oamenilor noroc și avere pe pământ). Așadar, dacă ești născută în Anul Cocoșului, ar trebui să fii mai atentă începând cu data de 28 ianuarie.

Pentru a afla dacă te-ai născut într-un an al cocoșului, verifică lista de mai jos.

tabel anii cocosului

Deși nu vei avea automat ghinion din cauza faptului că ești născută în unul dintre anii menționați în tabel, este bine să fii mai atentă la ce faci și cum te comporți. Dacă faci ceva greșit și îl superi pe Tai Sui, fii sigură că vei fi urmărită de ghinion tot anul.

Pentru a se feri de necazuri, majoritatea oamenilor poartă culoarea roșie atunci când este anul animalului lor zodiacal, deoarece se spune că această nuanță este una norocoasă. Alte persoane poartă accesorii din jad, pentru că acest material are puterea de a alunga nenorocul.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (16)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!