Horoscop
Înapoi la

Luna magică în Leu: orice este posibil pentru zodii

Luna magică în Leu: orice este posibil pentru zodii

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Pe data de 23 iulie, un nou fenomen astrologic va influența viața zodiilor. Luna Nouă în Leu se va afla la 0 grade, iar în această perioadă vom primi toate indiciile de care avem nevoie pentru a ne pregăti de cele mai importante evenimente ale vieții noastre. Luna Nouă în Leu (cunoscută și ca Luna magică) ne va însufleți pentru a lua cele mai bune decizii și pentru a realiza că nimic nu este imposibil atunci când îți dorești ceva cu adevărat.

Luna magică este un eveniment extrem de puternic, iar faptul că se va afla la 0 grade în conjunctură cu Marte ne va ajuta să ne stabilim intențiile și să fim mult mai înțelepți atunci când luăm decizii. Deși Marte ne va pune bețe în roate, puterea lunii ne va ghida la fiecare pas, pentru a scăpa din încurcătură. Așadar, orice este posibil în această perioadă pentru zodii, iar visele vor deveni realitate.

femeie la sala

Luna magică în Leu: orice este posibil pentru zodii!

Berbec

Vei începe să pui în aplicare un proiect la care ai lucrat de mult timp. Deși ai fost reticent în ultima vreme și nesigur pe intențiile tale, acum știi în sfârșit ce ai de făcut. Profită de energia pe care Luna magică în Leu ți-o va da și expune-ți planul măreț!

Taur

Ești plin de energie, iar odată cu acest eveniment vei găsi calea perfectă pentru a ți-o exprima. Deși nu te-ai gândit la această modalitate până acum, Luna în Leu îți va demonstra că nimic nu este imposibil. Vei descoperi noi laturi ale personalității tale, iar acest lucru va fi cu adevărat magic.

Gemeni

Simți nevoia să te regăsești pe tine însuți, iar pentru acest lucru vei avea nevoie să cauți adânc în trecutul tău. Cercetările pe care le vei face te vor ajuta să îți descoperi strămoșii cu care ai avut legături de sânge, dar și cu persoane care au avut o influență puternică asupra ta și a familiei tale.

Rac

Vei reuși să îți găsești motivația unde nu te-ai fi gândit vreodată că o vei întâlni. O discuție cu o persoană mai în vârstă din familia ta va face să realizezi care sunt cele mai importante lucruri în viață, dar și ce anume ai de făcut pentru a-ți împlini visul.

Leu

Anumite probleme de familie îți aduc multă neliniște de la o vreme. Luna magică în zodia ta îți va oferi exact soluția de care ai nevoie. Vei fi înzestrat cu multă înțelepciune ce te va ajuta să treci cu bine și peste acest impas familial.

Fecioară

Conjunctura care va exista între Lună și Marte va avea o influență fizică asupra ta. Pe lângă faptul că vei simți că vei avea mai multă energie, vei putea să fii mult mai atent asupra mișcărilor oponenților tăi. Instinctele tale sunt mai vii ca niciodată, și astfel vei reuși să eviți multe dezastre și amenințări exterioare.

femeie puternica

Balanță

Deși nu ai fi crezut că este posibil, liniștea familiei tale va fi zdruncinată în această perioadă de războinicul Marte. Totuși efectele acestui planete vor fi diminuate considerabil de Luna magică în Leu, care te va ajuta să aduci o stare de armonie în căminul tău. Încearcă să meditezi mult asupra acestui lucru, deoarece doar așa poți găsi soluția cea mai bună.

Scorpion

Vei întâlni o persoană ce te va face să realizezi că relația ta de până acum a fost o minciună. Viața ta va căpăta noi înțelesuri, iar această aventură te va face să simți că trăiești cu adevărat.

Săgetător

Ești plin de energie, iar Luna magică în Leu îți va schimba complet viața. Munca grea de până acum va începe să de rezultate. Ești inspirat și motivat, și vei găsi exact soluția de care ai nevoie pentru a-ți pune planul în aplicare. Toți colegii tăi vor fi uimiți de geniul tău, iar șefii te vor privi cu multă admirație.

Capricorn

Te afli într-un impas și nu știi ce pe cale trebuie să o apuci. Această schimbare importantă din viața ta trebuie să aibă o inspirație divină, iar reconectarea cu trecutul este rezolvarea ta. Încearcă să cauți adânc  în sufletul tău, și vei vedea că Luna magică îți va arăta drumul cel bun.

Vărsător

Deși nu ai avut curaj până acum să faci un pas decisiv în relația de cuplu, Luna în Leu te va face să realizezi ce contează cu adevărat pentru tine. Intuiția te va ghida în decursul acestei schimbări drastice, iar la final emoțiile pe care le vei simți îți vor spune că ai făcut ceea ce trebuia.

Pești

Îți găsești curajul de a ieși în față și de a spune tot ce ai de zis. Deși efectele răzvrătirii tale nu vor fi tocmai benefice în situația ta, satisfacția pe care o vei simți la final va merita riscul. Îndrăznește!

Luna magică în Leu nu va fi un simplu eveniment astral, ci o schimbare ce ne va aduce multe beneficii și de pe urma căreia trebuie să profităm în această perioadă.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Ce bărbat este în stare să îți aducă luna de pe cer?
Incepe quiz
Ce bărbat este în stare să îți aducă luna de pe cer?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (10)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.