Horoscop
Înapoi la

Previziuni astrologice Leu

Leu

Leul este un semn de foc guvernat de Soare, care îi oferă niște trăsături de caracter specifice: determinare, ambiție, șarm, egocentrism, grandomanie, expresivitate, mândrie. Leul își dorește cel mai mult să stârnească admirația celorlalți și să îi conducă, pentru că se consideră a fi deasupra tuturor. Este, într-adevăr, un lider bun, chiar dacă uneori poate fi orbit de iubirea de sine, care nu îi permite să admită că ar putea greși sau că are defecte.

Dacă există o zodie sortită gloriei, atunci Leul este aceasta. Persoana născută în această zodie a fost creată pentru a-și asuma riscuri și a învinge în orice luptă. Leii sunt conducători înnascuți și pot ajunge foarte sus în ierarhia socială, căutând să se afle mereu în lumina reflectoarelor. Destinul lor este să își croiască singuri o existență măreață și să îi inspire si pe alții să facă la fel. Un Leu este persoana la care cei slabi se uită pentru a prinde curaj. Meseriile cele mai bune pentru un Leu sunt cele care îi permit să își exprime creativitatea și să devină cunoscut pentru abilitățile sale. Foarte rar va putea un Leu să se simtă bine într-un mediu in care este constrâns de reguli.

Din punct de vedere al amorului, Leul este sortit să își creeze o viață frumoasă alături de o persoană care să îl aprecieze sincer și să-i spună acest lucru cât mai des. Jumătatea lui trebuie să îi înțeleagă dorința de a fi mereu în centrul atenției și să îl lase să domine.

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.