Horoscop
Înapoi la

Luna norocoasă în funcție de zodia ta, în anul 2023

Luna norocoasă în funcție de zodia ta, în anul 2023

Ramona Jurubita

Ultima perioadă a fost extrem de agitată pentru mulți dintre noi, așa că vom fi tentați să trecem cu prudență în anul 2023. Toți dorim să evităm neplăcerile și să avem parte numai de reușite. Și atunci cum să ne facem planurile astfel încât să se concretizeze? Astrele dezvăluie care este luna norocoasă pentru fiecare dintre noi. Așa vom ști când totul va fi în favoarea noastră!

Oricum, anul 2023 va fi unul foarte bun, comparativ cu anii trecuți, în care s-au întâmplat multe nenorociri (pandemie, război, crize economice). Semnele zodiacale primesc acum șansa de a reveni în forță, cu noi idei și multe realizări. Iubirea, fericirea, banii și succesul profesional se vor îmbina perfect pentru toate zodiile, dar nu pentru toate în același timp. Experiențele nefericite din perioada 2020-2022 nu se vor putea șterge cu buretele, dar suferința va fi mângâiată de binecuvântările ce vor urma.

Iată care va fi luna ta norocoasă în anul 2023, în funcție de zodie:

Berbec - luna ta norocoasă din 2023 va fi mai
În această lună, o să renunți la trecut, fiindcă vei realiza că ai ratat startul anului 2023 și că nu merită să pierzi și celelalte luni. Vei simți, în mod miraculos, că o povară s-a ridicat de pe umerii tăi și că poți face mai ușor tot ce îți dorești. Puterea și succesul vor fi de partea ta și dacă știi cum să le păstrezi, vei avea noroc tot anul. Schimbările importante din viața ta se produc începând cu a patra lună calendaristică.

Taur - luna ta norocoasă din 2023 va fi aprilie
Tot anul 2023 vei avea multă încredere în tine, iar asta înseamnă că vei reuși să atragi multe câștiguri financiare. Vei câștiga aprecierea și respectul celorlalți, mai ales în perioada în care totul în jurul tău se va schimba. Deciziile pe care le iei în aprilie sunt importante pentru întreg viitorul tău. Trebuie doar să fii pregătit să îți înfrângi temerile și să îți depășești limitele. Acceptarea și cunoașterea de sine sunt cheile care îți pod deschide cele mai mari uși către succes.

Gemeni - luna ta norocoasă din 2023 va fi august
Dacă renunți la convingerea că trebuie să îi impresionezi permanent pe ceilalți, vei avea un an excelent. Sau mai bine zis – o jumătate de an perfectă. Abia în august vei reuși să lași în urmă această gândire limitativă și să te gândești mai mult la ce simți când faci doar ce îți place. Vei descoperi numeroase modalități prin intermediul cărora te poți exprima și vei începe să apreciezi starea de bine. Asta înseamnă că nu o să îți mai pese de părerile celorlalți.

Rac - luna ta norocoasă din 2023 va fi iunie
Vei avea parte de o ascensiune profesională chiar la începutul verii, după ce vei începe să îți expui ideile. Până acum, ai preferat să le ții doar pentru tine și ai adunat foarte multe în sertarul minții. Când îți vei da seama că propunerile tale pot pune o întreagă echipă în mișcare, o să fii și mai motivat/ă.

Bărbat misterios în hanorac negru și cu glugă pe cap, care ține în mână o carte de joc.

Leu - luna ta norocoasă din 2023 va fi mai
Tot norocul și toată bogăția se vor aduna la tine în luna mai. Vor apărea șanse noi de angajare și chiar vei atrage banii ca un magnet. Pentru asta, va fi necesar să ieși din zona ta de confort și să renunți la poziția de victimă. Nimeni nu este vinovat sau responsabil de pierderile tale de până acum, dar ție ți se pot datora victoriile viitoare. Anxietatea îți poate pune piedici, dar le vei depăși dacă îți dorești să câștigi.

Citește și: Gata, s-a demonstrat științific! Norocul există

Fecioară - luna ta norocoasă din 2023 va fi aprilie
Dacă nu ai întâlnit încă dragostea vieții tale, ai toate șansele să te intersectezi cu ea în aprilie 2023. Vei vedea cum se simte iubirea adevărată și chiar vei învăța ce trebuie să faci dacă vrei să atingi echilibrul între planul personal și cel profesional. Cu puțin efort depus la serviciu, vei începe să primești recunoașterea celor mai pricepuți oameni din domeniul tău de activitate.

Balanță - luna ta norocoasă din 2023 va fi octombrie
Interacțiunile tale sociale au stagnat în ultima vreme și te-ai simțit mai confortabil în liniștea casei tale. Nici începutul lui 2023 nu va fi plin, dar din octombrie totul se va schimba. Atunci vei începe să te simți din nou integrat/ă în cercurile de prieteni și vei putea să comunici mai ușor tot ce gândești. De asemenea, vei face și mai multă mișcare, fiindcă îți vei dori să obții o îmbunătățire a aspectului fizic.

Scorpion - luna ta norocoasă din 2023 va fi decembrie
Finalul anului va fi numai despre tine, căci vei fi înconjurat/ă de toată bucuria din lume. Așa este, așteptarea-i grea, dar merită să ai răbdare și să vezi, în cele din urmă, cât de bine te vei simți. Nu îți vor ajunge degetele de la o mână pentru a număra noii prieteni sau momentele de fericire. În plus, tot atunci vei culege și roadele muncii tale de pe parcursul anului.

Săgetător - luna ta norocoasă din 2023 va fi iunie
În iunie 2023 îți vei da seama că durerea ta acumulată din trecut a fost atenuată de evenimentele din prezent. Câteva persoane pe care le vei întâlni în această lună vor fi responsabile de vindecarea ta. Desprinderea de traumele din copilărie va fi un pas uriaș pe care îl vei face și care ar fi fost imposibil de parcurs fără un gram de noroc. Aștepți cu nerăbdare să te simți eliberat/ă?

Capricorn - luna ta norocoasă din 2023 va fi februarie
Încă din prima parte a anului vei avea ocazia să trăiești viața la care ai visat. Cum e posibil să se întâmple totul atât de repede? Secretul este munca ta continuă și speranța pe care nu ți-ai pierdut-o, indiferent de situație. A venit vremea să fii răsplătit/ă pentru loialitatea față de planurile și dorințele tale, iar februarie este momentul perfect. Ieși încă o dată din zona de confort și nu renunța!

Vărsător - luna ta norocoasă din 2023 va fi martie și aprilie
Se pare că în 2023 ești mai norocos/oasă decât alți nativi ai zodiacului, fiindcă tu vei avea două luni în care te vei bucura așa cum nu ai făcut-o niciodată. În cazul tău, există posibilitatea de a face schimbări mai mari, cum ar fi o posibilă relocare. Ce vrea să însemne asta? Ei bine, s-ar putea să te muți sau să îți schimbi slujba, dar cert este că luarea acestei decizii îți va aduce prosperitate.

Pești - luna ta norocoasă din 2023 va fi aprilie
Viața ta s-ar putea umple de noroc pe toate fronturile, mai ales în aprilie, când vei realiza că poți face orice fără compromisuri. Capitolele anterioare poate că te-au făcut să te simți lipsit/ă de valoare, dar vei înțelege acum că ești foarte important/ă pentru persoanele care au rămas lângă tine. Trebuie doar să te concentrezi pe puterea ta interioară.

Acum că ai aflat în ce perioadă a anului vei avea noroc, îți poți organiza treburile astfel încât să stabilești pentru atunci planurile în care tu crezi cel mai mult. Nu-i așa că e tare să poți alege când să se întâmple totul?

Află și: Care este cea mai bună lună pentru dragoste în 2023, în funcție de zodia ta

Surse foto: PixabayPixabay

Surse articol: AstrotalkYearly-horoscopeAstrosage

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate
Incepe quiz
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.