Horoscop
Înapoi la

Luna Nouă în Fecioară scaldă zodiile în energia fecundă a noilor începuturi

Luna Nouă în Fecioară scaldă zodiile în energia fecundă a noilor începuturi

Redactor Andreea Baluteanu

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Este timpul să îți manifești dorința! Atât timp cât ești decisă să pui osul la treabă, ai toate șansele să o aduci la îndeplinire. Este ceea ce îi place Lunii Noi în Fecioară: planurile susținute, pentru care ai de gând să muncești în fiecare zi și să depui eforturi susținute.

Luna Nouă este fenomenul astrologic care are loc atunci când poziția Soarelui și a Lunii se află în același semn. Iar pe 6 septembrie, cele două astre se întâlnesc în fecunda zodie a Fecioarei, încurajându-ne să ne concentrăm pe ceea ce ne dorim să ducem la îndeplinire și să lucrăm pentru obiectivul nostru în fiecare zi.

Interesante sunt și celelalte aspecte planetare. Luna Nouă coincide cu Pluto în retrograd în Capricorn, ceea ce consolidează o fundație solidă pentru schimbare, și cu Neptun retrograd în Pești. E timpul să îți reorganizezi obiceiurile zilnice ca să atingi succesul, iar Universul aliniază pentru tine oportunități de creștere și de evoluție. Semnificativă e și energia oferită de semnele de pământ: Capricornul, Fecioara și Taurul sunt privilegiate acum, martore ale unor mișcări importante ale planetelor. Luna Nouă ne oferă astfel fundamentul necesar pentru a culege roadele unor eforturi susținute, dar și pentru a încheia contracte noi sau relații productive.

Minunată pentru începutul anului școlar sau al unui nou „sezon de birou”, Luna Nouă în Fecioară afectează fiecare semn. Află cum din rândurile de mai jos!

Citește și: Horoscop mâine, 7 septembrie: Racul pășește într-o nouă viață, a gloriei și a luminii

imagine cu luna noua peste o apa

Cum te influențează Luna Nouă în Fecioară în funcție de zodie

Berbec. Organizează spațiul în care muncești acum, te invită Luna Nouă în Fecioară. Fă curat pe birou, zugrăvește pereții, dacă lucrezi de acasă, sau decorează camera pentru un vibe prietenos. Aruncă toate obiectele pe care nu le mai folosești ca să primești o energie nouă și productivă.

Taur. Ideile creative sunt susținute acum. Ești încurajată de Luna Nouă în Fecioară să te îmbarci într-o cruciadă a autodescoperirii, într-o călătorie din care să te întorci mai bogată. Pune preț mai ales pe proiectele care te ajută să te exprimi: să te apuci să scrii un roman nu a fost nicicând o idee mai bună. Poate că va fi greu la început, dar așa și trebuie să fie.

Gemeni. Călătoriile și cunoștințele sunt puse în centrul atenției în această perioadă pentru tine. Îți vizitezi rudele sau pleci către o destinație nouă pentru muncă sau pentru plăcere, iar astrele întrevăd un succes total. Vei întâlni oameni noi de la care vei avea ce învăța și care vor juca un rol esențial în viitorul tău.

Rac. Discuțiile și întâlnirile sunt extrem de importante pentru tine acum. Poți negocia și încheia noi contracte sau poți să rezolvi unele probleme intervenite în relația cu iubitul sau cu familia. Ai o energie nouă, productivă, ce te ajută să te concentrezi și să te exprimi cu claritate. Optimismul și atenția te vor duce departe acum.

Leu. Vor interveni unele schimbări în carieră grație Lunii Noi din Fecioară, dar ceea ce pare înspăimântător la început este de fapt exact ceea ce aveai nevoie. Reorganizează aspectele materiale ale existenței tale și vezi ce faci cu finanțele: acum ai șansa unor modificări de perspectivă în aceste domenii. Poți să renunți la convingeri limitative și la preconcepții care îți făceau rău.

Vezi și ce îți aduce sezonul Fecioarei!

Fecioară. Folosește puterea de discernământ care a fost oferită cu generozitate semnului tău și decide de cine ai nevoie și de cine nu în aceste momente. Energia Lunii Noi în Fecioară îți dă puterea de care ai nevoie pentru a renunța la relații care nu îți mai aduc nimic. Nu numai că astfel scapi de suferință, dar faci loc în viața ta pentru acele legături care te împlinesc cu adevărat.

fata cu stele in par care mediteaza intre luna si soare

Balanță. Axează-te acum mai ales pe sănătatea ta. Luna Noua îți indică unde anume ai investit prea multă energie, în zadar, și ce arii ale vieții ai ignorat în mod greșit. Vei avea o schimbare de perspectivă în ceea ce privește modul în care te raportezi la viață și vei dori să pui mai mult preț pe wellness. E cazul să decizi că ai nevoie să dai mai multă importanță odihnei și relaxării.

Scorpion. Luna Nouă în Fecioară este extrem de generoasă cu tine și te pune pe prim plan, încurajându-te să îți transformi visele în realitate. Este timpul să ajungi acolo unde știi că trebuie să te afli, dar mai întâi e nevoie de muncă și de un strop de insistență. Fenomenul astral îți oferă puterea, energia și productivitatea de care ai nevoie pentru a face aceste năzuințe să devină realitate.

Săgetător. Ai perspective înfloritoare în carieră, legate mai ales de încheierea unui proiect sau de definirea unei idei care a început să prindă formă în mintea ta. Pentru ca aceste evenimente să fie însoțite de succes, însă, e cazul să contribui și tu la materializarea lor. Se anunță o schimbare de program care să îți permită să fii mai eficientă și mai productivă.

Capricorn. Evoluția mentală și spirituală sunt iluminate de extraordinarul potențial al Lunii Noi în Fecioară în cazul tău. Vei dori să îți îmbogățești cunoștințele, dar în același timp vei jindui să împarți și tu din înțelepciunea acumulată. Să devii parte a unui program de studiu sau să te înscrii la un curs online sunt decizii excelente, dar la fel de bine te vei simți și în calitate de mentor.

Vărsător. Analizează bine toate detaliile ce par neclare sau ascunse în activitatea ta. Citește toate mențiunile scrise cu litere mici și nu încheia acorduri sau contracte până ce nu ești 100% sigură de natura lor. Pe de altă parte ai încredere că Luna Nouă îți va oferi energie bună și te va îndrepta către toate clarificările necesare. E un moment bun pentru a regla dispute sau dileme de natură financiară sau legislativă.

Pești. Ai parte de susținere din partea Lunii Noi în Fecioară mai ales pe teritoriul relațiilor. Dacă ești single, acum vei înțelege ce anume te face fericită într-o anumită legătură. De asemenea, ai șanse de a duce o relație dragă sufletului tău, fie amoroasă, fie profesională, la un alt nivel. Noutatea este că acum o faci cu claritatea și precizia care îți sunt „împrumutate” de Luna Nouă. 

Dacă te întorci la școală, Luna Nouă în Fecioară are mare grijă de tine. Dar data de 6 septembrie este prielnică tuturor începuturilor noi, oferindu-ne imboldul de a transforma în realitate visele de dragoste sau din carieră.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Care este energia ta spirituală?
Incepe quiz
Care este energia ta spirituală?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.