Horoscop
Înapoi la

Luna Nouă în Rac împrăștie vibrațiile ei în lume, făcându-i pe oameni mai emotivi și mai orientați către legăturile existente între ei

Luna Nouă în Rac împrăștie vibrațiile ei în lume, făcându-i pe oameni mai emotivi și mai orientați către legăturile existente între ei

Ramona Jurubita

Orice Lună Nouă este ca un buton de resetare care, odată apăsat, poate schimba într-o secundă viețile tuturor. Noaptea de 28 spre 29 iunie va fi extrem de specială, fiindcă Luna Nouă în Rac va împrăștia vibrațiile ei peste tot în lume, făcându-i pe oameni mai emotivi și mai orientați către legăturile existente între ei.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Acest eveniment astral îți oferă o dată pe an oportunitatea de a privi clar și atent orice detaliu legat de rădăcinile tale, de relațiile cu membrii familiei și de ceea ce simți față de ei. Indiferent de zodie, vei realiza că te simți foarte bine în carapacea ta (retras/ă, așa cum stă Racul de obicei) și vei reflecta la nevoile pe care le ai. Perioada aceasta este benefică pentru persoanele care nu știu ce își doresc sau care nu au idee cum ar trebui să își exprime sentimentele. Când analizezi foarte dorințele pe care le ai, poți găsi mai ușor soluții pentru a le îndeplini.

Cer înstelat în nuanțe de roz, albastru și roșu, cu luna care luminează puternic.

Sezonul Racului te-a făcut, în mod evident, mai sensibil/ă, doar că în această noapte magică vei atinge apogeul acestor emoții puternice. Va fi un moment special în care vei decide să faci tot ce ține de tine pentru a fi cât mai aproape de cei dragi.

Luna Nouă în Rac își va pune amprenta asupra zodiilor pe durata întregii săptămânii, având în vedere puterea influențelor sale. Va forma un pătrar cu Jupiter, planeta abundenței și a expansiunii. Ce înseamnă acest lucru? Interacțiunile dintre oameni vor atinge un alt nivel, fiindcă toți vor deveni mai înclinați spre conexiuni profunde, evitând cât mai mult superficialitatea.

Deși Neptun va intra în retrogradare în aceeași zi, influențele sale negative nu se vor simți atât de acut, fiindcă vibrațiile Lunii sunt mult mai puternice.

Află cum te va influența Luna Nouă în Rac, în funcție de zodie

Berbec
Există mari șanse ca această fază a Lunii să îți însămânțeze în suflet dorința de a călători alături de oamenii care contează cel mai mult pentru tine. Vei primi oportunitatea să te bucuri de compania familiei tale și să îți pui toate grijile în mâinile părinților. Nu trebuie să lași nimic să îți umbrească fericirea în momentele în care te poți conecta cu ei la nivel spiritual.

Taur
Cu toate că îți este bine în zona ta de confort și din când în când te retragi acolo pentru a reflecta, vei avea și momente în care vei lăsa fluturașul social să iasă la suprafață. Vei deveni extrem de comunicativ/ă și îți vei exprima toate emoțiile, chiar dacă în fața ta nu se vor afla doar persoanele apropiate. Cine ar fi crezut că o singură noapte îți poate schimba complet personalitatea?

Gemeni
Luna Nouă în Rac se află în casa veniturilor tale, ceea ce înseamnă că nu te va afecta atât de mult la nivel spiritual. Totuși, te va ajuta să îți mărești profitul, fiindcă îți va scoate în cale oportunități uriașe. Tot o schimbare aduce și în viața ta: un nou drum pe care să te simți mai împlinit/ă din punct de vedere financiar. Evident că nu vei uita de emoția pe care o simți în preajma persoanelor importante din viața ta, dar te vei axa pe muncă în următoarea perioadă.

Rac
Poți considera că această Lună Nouă este a ta, pentru că se ridică în înaltul cerului în semnul tău zodiacal și îți aduce multă energie bună. Va acționa asupra ta ca o forță interioară (fiindcă asculți doar de intuiția ta) și te va convinge să te axezi pe visele tale. Nimic nu este imposibil, așa că poți obține tot ce vrei, mai ales dacă vei găsi o cale de a-ți pune ideile în aplicare.

Citește și: 8 prejudecăți pe care le ai despre Rac

Leu
A venit momentul să faci un pas important pentru o creștere viitoare. Nu pare destul de clar mesajul astrelor? Iată explicația: dacă vei planta acum semințele, vei culege roadele în cea mai scurtă vreme. Trebuie să depui un efort oricât de mic, dar care va fi responsabil de evoluția ta. Nu uita că ai susținerea familiei și că te poți baza oricând pe oamenii din viața ta.

Fecioară
În cazul tău, Luna Nouă în Rac va ajunge în casa prieteniei și a relațiilor, iar colaborarea cu apropiații poate fi cheia succesului. Chiar dacă îți place să faci totul pe cont propriu și să culegi doar tu meritele, trebuie să accepți că uneori este nevoie să împarți treburile cu altcineva. Vei descoperi că este foarte plăcut să ai alături pe cineva care te înțelege și care știe câte eforturi depui.

Colegi de birou care se distrează împreună.

Balanță
Noaptea de 28 spre 29 iunie va fi perfectă pentru conștientizări, așa că vei decide care este calea pe care vrei să mergi din punct de vedere profesional. Vei încerca să înțelegi dacă aspirațiile tale sunt realiste și le vei transforma rapid în realitate, mai ales dacă balanța înclină spre direcția în care îți dorești să te îndrepți. Te vei simți și mai bine când o persoană apropiată îți va mărturisi că are aceleași viziuni ca ale tale.

Scorpion
Această fază a Lunii te provoacă să ieși din zona ta de confort și să-ți perfecționezi abilitățile. Toată noaptea vei reflecta asupra tuturor pasiunilor tale și vei descoperi spre care ai o înclinație mai mare. Dimineața, vei fi pregătit/ă pentru o nouă aventură și probabil că te vei înscrie la un curs prin intermediul căruia să îți dezvolți talentul.

Săgetător
Pentru o vreme, vei renunța la dorința ta nebună de a călători cât mai mult și te vei concentra pe relațiile importante. Este o oportunitate excelentă pentru a umple golurile existente între tine și partener/ă. Trebuie să îi spui ce te face să te simți confortabil și să nu lași loc de interpretări. Va aprecia sinceritatea ta, iar totul între voi va fi mult mai bine.

Capricorn
Vei simți nevoia să te sincronizezi cu sufletul pereche, să nu mai lași nicio diferență să vă separe sau să vă țină la distanță. Datorită Lunii Noi în Rac, vei putea să înțelegi pe ce drum trebuie să mergi ca să nu mai existe atâtea probleme la nivel de comunicare. Și relațiile profesionale se vor îmbunătăți, iar afacerile îți vor merge ca pe roate.

Vărsător
Vei lua o decizie importantă care vizează sănătatea, fiindcă în ultima vreme ai avut probleme serioase. Ca să nu devii extrem de sensibil/ă, trebuie să înveți să îți gestionezi emoțiile și să îți controlezi obiceiurile. A venit vremea să pui accentul pe îngrijirea de sine, iar aici poți lua în calcul și terapia sau meditația. Aceste practici îți vor schimba viața și te vor ajuta să îți recapeți echilibrul spiritual.

Pești
Vei avea parte de cele mai intense emoții de până acum, fiindcă Luna Nouă te va teleporta în cea mai bună perioadă a vieții tale. Te vei simți împlinit/ă pe toate planurile, iar o pauză de la obligațiile profesionale ar fi numai bună. Dacă îți îndepărtezi mintea de la treburile serioase, vei reuși să te concentrezi pe dezvoltarea abilităților tale artistice.

Luna Nouă în Rac aduce numai bucurie și emoții pozitive, așa că nu există momente grele pe care le ai de înfruntat pe 28 și 29 iunie. Indiferent de semnul zodiacal sub care te-ai născut, vei avea parte de o creștere spirituală și te vei simți bine în pielea ta. 

Citește și: Horoscopul săptămânii 27 iunie – 3 iulie: a venit vremea pentru noi încercări, dar și pentru noi începuturi

Surse foto: iStock, Unsplash

Surse articol: PopsugarRefinery29Bustle

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Catre ce se indreapta relatia voastra?
Incepe quiz
Catre ce se indreapta relatia voastra?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.