Horoscop
Înapoi la

Luna Nouă pe 26 aprilie. Află cum sunt influențate zodiile!

Redactor Andreea Baluteanu

Luna aprilie e atât de bogată în evenimente celești cu potențial negativ, încât suntem extrem de tentate să ne ascundem undeva departe și să nu mai ieșim la suprafață decât după 1 mai, și asta numai dacă astrele se dovedesc și atunci generoase cu noi.

Traversăm un regal la planetelor în retrograd și abia facem față lui Venus în cuadratură cu Saturn, iar acum aflăm că pe 26 aprilie avem parte de o Lună Nouă feroce, întunecată, în Taur! Află mai jos cum vei fi influențată, în funcție de zodie!

Lună Nouă în Taur: 3 zodii suferă în dragoste

În mod normal, Luna Nouă e o perioadă de începuturi, de schimbări pline de prospețime, în care ne scuturăm viața de praf și ne bucurăm de lumina unui drum abia deschis în fața noastră. Deși nu la fel de energică precum în alte semne, Luna Nouă de pe 26 aprilie, în Taur, presupune și ea câteva avantaje: e mai precaută, dar și mai statornică, determinându-ne să ne gândim bine la schimbările de care avem nevoie.

luna noua

Nu zâmbi liniștită, pentru că, așa cum am amintit, e luna planetelor în retrograd! Ceea ce înseamnă că va fi necesar să iei toate semnificațiile de mai sus și să le răstălmăcești dramatic: Luna Nouă în Taur nu e deloc luminoasă, ba dimpotrivă, e plină de energii negative. Întunericul va influența mai ales partea autoritară din noi, liderul care se metamorfozează într-un dictator și, așa cum te așteptai, afectează și sfera relațiilor sentimentale!

Află de mai jos cum vei resimți presiunea Lunii Noi în Taur, în funcție de zodie!

Berbec. Tu deja ai un mic dictator ascuns în adâncul sufletului, așa că Luna Nouă de pe 26 aprilie nu face decât să îi dea un ghiont prietenesc. Te vei distra toată ziua enervându-i pe ceilalți, și nici ție nu îți vine să crezi cât de mult îți place!

Taur. Ești lovită din nou în sfera relațiilor personale. Luna Nouă se află în semnul tău, dar nu te favorizează defel, ba dimpotrivă. E ceva întunecat în dragostea ta, așa că simți nevoia să discuți azi cu iubitul tău. Problema va deveni din stringentă, gravă și poate însemna sfârșitul relației.

Gemeni. Din păcate, prin noi începuturi, tu înțelegi azi o viață fără cei dragi. Ai o problemă pe care toată lumea încearcă să ți-o semnaleze dar, în loc să asculți recunoscătoare, lași iritarea să te cuprindă și îți vei petrece ziua certându-te.

Rac. Nu degeaba ai o relație atât de bună cu Luna: nici măcar atunci când e într-o fază întunecată nu se poate comporta nepoliticos cu tine. Ești una dintre puținele zodii care nu suferă azi; dimpotrivă, realizezi ceva măreț, care îi va ajuta și pe ceilalți.

Leu. Pe tine te influențează mai tare latura precaută a Taurului decât întunericul Lunii Noi, dar și grija excesivă se poate transforma în sursă de neplăceri. Te așteaptă azi o oportunitate imensă, pe care ai tendința de a o refuza de frică!

Fecioară. Luna Nouă în Taur îți șoptește la ureche că ești unică, specială, exact ceea ce îți doreai să auzi. Problema este că aceste gânduri te împing să devii un mic dictator nesuferit, care va face viața colegilor un adevărat iad!

Balanță. Ai impresia că umerii îți sunt apăsați de toate problemele lumii, așa cum Atlas era strivit de greutatea pământului. De fapt, ai tendința de a dramatiza, iar dificultățile cu care te confrunți nu sunt deloc atât de grave precum crezi.

femeie furioasa

Scorpion. Ești furioasă, disperată chiar, plină de dorința de a te răzbuna pe cei din jur. Dacă nu te oprești la timp, vei distruge tot ceea ce ai construit în ultima perioadă: este posibil să îți pierzi prietenii sau job-ul. E doar influența nefastă a acestei zile!

Săgetător. Tu ești a doua mare favorită a Lunii Noi în Taur, după Rac. Azi vei face o schimbare dramatică, practică, fie că ține de decorul casei sau de propria înfățișare, pentru care vei depune multe eforturi. Rezultatele se văd însă și te vor satisface mult timp de acum încolo!

Capricorn. Ai mare grijă, pentru că Luna Nouă îți va aduce probleme în dragoste. Iubitul tău e convins că nu e nici pe departe la fel de important ca job-ul tău, iar azi e hotărât să te părăsească. Sfatul nostru: oricât de dur ar suna, dacă are dreptate, nu îl opri! Va fi o schimbare benefică pentru amândoi.

Vărsător. Ești a treia persoană cu probleme în dragoste azi, dar singura care va avea ceva de câștigat de pe urma lor. E posibil să afli că iubitul te-a trădat sau să fii abandonată brutal în mijlocul unei situații stresante, în care înțelegi că îi ești indiferentă. Spre seară întâlnești însă un tip care ar putea fi bărbatul vieții tale!

Pești. Tabieturile tale vechi ți-au adus cel mai adesea satisfacție, dar ziua de azi își va lăsa întunericul invadat de lumină dacă îți schimbi cu totul obiceiurile. Procedează la fel ca până acum și vei avea doar de suferit, fă ca totul să pară nou și vei deschide drumuri închise până acum, care îți vor transforma complet viața.

Luna Nouă în Taur de pe 26 aprilie e extrem de dificilă pentru toate zodiile. Rămâne însă o perioadă a schimbărilor așa că, dacă reușești să te opui întunericului pe care vrea să îl răspândească, vei trăi momente cu adevărat spectaculoase!

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator Zodiile care nu pot ține un secret. Sunt mereu cu gura mare și "dau din casă" tot, chit că e treaba lor sau nu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (14)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.