Horoscop
Înapoi la

Lună Plină în Gemeni: cum te va afecta Luna Rece din 7 decembrie

Ramona Jurubita

Ziua de 7 decembrie va fi încărcată de semnificații și de vibrații aparte. Luna Plină în Gemeni, numită și Luna Rece, le va face pe zodii să se gândească mult la viitor. Pentru că Gemenii sunt axați pe gândirea logică, toate celelalte semne din zodiac vor începe să se concentreze pe ideile mărețe și planurile de viitor.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Comunicarea se va desfășura la cele mai înalte niveluri, chiar dacă vor exista și momente în care ne vom amăgi. Ar trebui să fim mai atenți la ce ne spune inima, dar să nu o lăsăm să ne conducă în următoarea perioadă. Dacă ne lăsăm ghidați de simțire, subiectivitatea va lua locul obiectivității și nu vom face alegerile corecte.

Pentru că Luna Plină în Gemeni se află în conjuncție cu Marte retrograd în Gemeni, s-ar putea să fim puțin irascibili și să ne enervăm ușor din lucruri mărunte. Dar în ciuda micilor probleme, această Lună Rece a lunii decembrie aduce multe binecuvântări, mai ales în plan amoros. Îndrăgostiții vor căpăta maturitatea necesară pentru a se gândi cum să pună în aplicare planurile comune de viitor.

Te întrebi cum a primit denumirea de „Lună Rece”? Ei bine, are legătură cu perioada calendaristică în care apare pe cer. De fapt, face referire la condițiile meteorologice ale acestei perioade, când vremea rece își intră cu adevărat în drepturi. Mai este numită și „Luna Copacilor Înghețați”, „Luna de Zăpadă”, „Luna Creatoare de Iarnă”. De asemenea, i se mai spune și „Luna de Noapte Lungă”, fiindcă răsare în cele mai lungi nopți ale anului. Asta înseamnă că ea luminează cerul pe o perioadă mai lungă decât majoritatea lunilor pline.

Citește și: Horoscopul săptămânii 7 - 13 noiembrie: Luna Plină în Taur le va face pe zodii să simtă aerul schimbării

Lună Plină în Gemeni: cum te va afecta, în funcție de zodia ta

Berbec
Vei simți nevoia să fii extrem de sincer/ă în zilele următoare. S-ar putea să stârnești câteva reacții negative pe moment, dar acest comportament al tău va fi apreciat pe termen lung. Încearcă să rămâi așa, mai ales dacă vezi că primești mai mult respect datorită noii atitudini.

Taur
Te va speria avalanșa de emoții din această perioadă și te vei strădui să le faci față pe cont propriu. Ar fi mai bine să ceri ajutorul celor dragi, fiindcă sprijinul lor te va face să treci mai ușor peste greutăți. Părerile lor obiective îți vor lumina imediat mintea.

Gemeni
Toți cei din jur vor veni la tine să te întrebe cum să gestioneze ceea ce simt. Totuși, ar trebui să stabilești niște limite, ca să nu te epuizeze rolul de mentor. E nevoie să te gândești și la tine, căci și tu ai decizii de luat. Nu-i așa că nu vrei să te neglijezi de dragul altora?

Rac
Vei deveni extrem de preocupat/ă de viitorul tău, în special de cel amoros. Încearcă să rămâi cu picioarele pe pământ și să nu îi dai voie imaginației să te ducă prea departe. Așteaptă să vezi dacă partenerul/a are gânduri la fel de serioase și nu te grăbi în nicio privință.

Peisaj de iarnă cu un urs polar care stă pe un vagon de tren și admiră sania lui Moș Crăciun care trece prin fața Lunii Pline.

Leu
Încrederea pe care o ai în tine este de neegalat și acum chiar ai convingerea că vei realiza lucruri mărețe. Abilitățile tale de lider te vor ajuta să călăuzești și pașii altor persoane, mai ales că vei înțelege din prima ce îți transmit și nu îi vei judeca în niciun fel.

Fecioară
Gândurile anxioase te vor măcina pe tot parcursul lui decembrie, dar această perioadă cu Lună Plină va fi pauza de care aveai nevoie pentru a-ți încărca bateriile. O să profiți de energiile acestui eveniment astral și o să te relaxezi mai mult. Nu uita că poți face față temerilor doar dacă te gândești că le vei depăși într-o bună zi.

Balanță
Vei lua o decizie importantă pentru viitorul tău! O să îți propui să analizezi mai bine fiecare aspect al vieții tale și să faci alegeri mai echilibrate în noul an. Această Lună Plină te ajută să reflectezi asupra calității relațiilor și chiar să pui capăt anumitor legături toxice.

Scorpion
Cei dragi îți vor face câteva probleme în aceste zile, dar totul se va rezolva de la sine în scurtă vreme. Ce ai tu de făcut? Le poți oferi sfaturi pentru a-și rezolva nemulțumirile. În rest, singurul tău scop ar trebui să fie viitorul tău. E momentul să te gândești mai mult la ce ai de făcut și să cauți soluții pentru concretizarea planurilor.

Săgetător
O să ai prea multă încredere și e posibil să iei câteva decizii greșite. Asigură-te că te gândești de două ori înainte de a reacționa din impuls! Oricum, Luna Plină te va ajuta să remediezi situațiile problematice, deși te vei stresa puțin înainte.

Capricorn
Te sperie gândul că nu poți controla evenimentele viitoare, dar Luna Rece este aici pentru a te calma. Energiile ei pozitive te vor convinge să crezi mai mult în tine și în oportunitățile care vor ieși curând în calea ta. După câteva nopți furtunoase, vei vedea și lumina de la capătul tunelului.

Vărsător
În cazul tău, energiile Lunii te vor ajuta să vezi care oameni îți vor binele și care stau lângă tine doar din interes. Asta înseamnă că te așteaptă o perioadă benefică, pentru că vei reuși să te distanțezi de toți care nu îți aduc niciun beneficiu. Nu-i așa că tot ce îți doreai era să fii înconjurat/ă doar de persoane sincere? Acum a venit momentul mult așteptat.

Pești
Dacă vrei să faci față provocărilor, trebuie să stai aproape de familia ta. De la cei dragi vei lua motivația de care ai nevoie pentru a merge mai departe. Ușor, ușor vei face și planuri de viitor, dar cheia este răbdarea. Nu te grăbi să pui la cale un plan ce nu are șanse de reușită.

Dacă privim în ansamblu, putem observa că Luna Plină aduce multe bucurii și foarte puține probleme. Totuși, cei mai puțin norocoși, vor vedea luminița de la capătul tunelului când energiile perioadei vor ajunge să îi învăluie și pe ei.

Citește și: Horoscopul dragostei, săptămâna 5 - 11 decembrie: Luna Plină va suda cuplurile și le va da curaj să se gândească la un viitor în doi

Surse foto: PixabayPixabay

Surse articol: LifestyleasiaThedarkpixieastrologyAlmanac

Articolul urmator Cum să îți dai seama că un bărbat este interesat de tine, în funcție de zodie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.