Horoscop
Înapoi la

Luna Plină "Vierme" în Fecioară de pe 7 martie vine cu schimbări uriașe! Zodiile se trezesc la viață și capătă curaj pentru noi aventuri

Luna Plină "Vierme" în Fecioară de pe 7 martie vine cu schimbări uriașe! Zodiile se trezesc la viață și capătă curaj pentru noi aventuri

Ramona Jurubita

Luna Plină din martie simbolizează trecerea de la iarnă la primăvară și practic, marchează sfârșitul unui ciclu și începutul altuia. Acest eveniment le oferă zodiilor șansa de a se privi cu atenție și de a se reevalua. Este greu să stai față în față cu tine și să realizezi ce schimbări trebuie să faci, dar vibrațiile acestei perioade te vor ajuta să faci pasul acesta important.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

De unde vine denumirea de „Luna vierme”? Amerindienii i-au dat numele în funcție de starea naturii de la momentul în care se înalță pe cer. În mod normal, începutul lui martie este momentul în care pământul începe să se încălzească și natura se trezește la viață. Tot atunci ies și viermii din hibernare și încep să se facă văzuți la suprafață. De asemenea, mai este numită „Luna Corbului”, pentru că și cântecul acestor păsări indică sfârșitul sezonului geros.

Ce alte denumiri mai are:

  • Luna Zahărului (poporul Ojibwe) marchează perioada din an în care seva arțarilor începe să curgă.
  • Luna Vântului Puternic (tribul Pueblo) se referă la zilele cu vânt puternic din această perioadă a anului.
  • Luna Ochilor Sensibili (popoarele Dakota, Lakota, Assiniboine) evidențiază razele orbitoare ale soarelui care se reflectă pe zăpada care se topește la sfârșitul iernii.

Această energie a renașterii domnește peste tot în jur. Când Luna Vierme se află în constelația Fecioarei harnice, asta nu poate însemna decât un singur lucru! E cel mai bun moment pentru a-ți reorganiza viața și pentru a lua decizii importante.

Deși vor exista tensiuni interioare, zodiile se vor concentra pe rezolvarea acestora, fără să permită ca relațiile lor să fie afectate în vreun fel. Astfel, calmarea zbuciumului interior va fi prioritatea numărul unu. Trebuie să privești adânc în interiorul tău și să vezi unde mai ai de lucrat, astfel încât să te asiguri că dobândești autodisciplina de care ai nevoie.

Indiferent de numărul problemelor ce pot apărea înainte și după data de 7 martie, zodiile se vor simți mai pregătite să le rezolve. Bineînțeles că și tu vei fi mai curajos/oasă!

Important de menționat este că Luna Plină din martie 2023 apare pe axa Fecioară-Pești. Asta înseamnă că sensibilitate crescută și intuiția puternică va ajuta la evitarea și soluționarea problemelor.

Cum te va influența acest eveniment astral în funcție de zodie

Semnele de apă vor avea în perioada aceasta intuiția extrem de ascuțită și vor ști în ce direcție trebuie să meargă. Energiile Lunii le vor ghida pașii, făcându-le să abordeze orice situație cu blândețe și răbdare.
Semnele de aer vor avea parte de liniște și pace, căci Luna Plină le va oferi timp de reflecție. Se vor gândi bine la ce au de făcut și vor acționa în consecință, fără să se grăbească.
Semnele de pământ vor fi mult mai încrezătoare și se vor bucura de stabilitate pe toate planurile. Chiar dacă le apar gânduri întunecate, pot fi distrase imediat de ceva plăcut.
Semnele de foc nu sunt atât de privilegiate în aceste zile aflate sub semnul Lunii Pline. Totuși, le va merge bine dacă nu se grăbesc în luarea unor decizii importante.

Ilustrație castel pe un nor, luminat de Luna Plină

Previziuni pentru fiecare zodie în parte. Cum te va afecta Luna Plină Vierme

Berbec
O să te concentrezi pe carieră și vei reuși să faci tot ce ți-ai propus. Important este să nu muncești mult, pentru că suprasolicitarea îți poate afecta sănătatea.

Taur
Vei avea din când în când unele gânduri negative, dar dacă vei sta puțin departe de muncă, îți vei reveni rapid. În plus, ai ocazia să le spui oamenilor dragi cât îi iubești.

Gemeni
Vei fi motivat/ă să lupți pentru idealurile tale, după ce îți vei da seama că problemele de familie sunt mai importante decât succesul financiar și cariera.

Rac
Vei obține ce îți dorești, adică armonie în viața de familie și vei putea stabili conexiuni strânse cu toții copiii din jur. Bucură-te că ai aceste oportunități!

Leu
Vei fi puțin euforic/ă, fiindcă dragostea îți va lua mințile. Trebuie să ai grijă la cheltuielile pe care le faci de dragul sufleului pereche, pentru că multe sunt neinspirate.

Fecioară
Te așteaptă o perioadă de relaxare totală, așa că trebuie să profiți din plin de ea. Ai ocazia să îți exprimi cele mai ascunse dorințe, dar pentru asta ai nevoie de cuvintele potrivite.

Balanță
Ca de obicei, te vei concentra pe atenția la detalii, doar că de această dată vei pune mai mare preț pe afaceri. Dacă simți că nu mai poți, ia o pauză și încarcă-ți bateriile.

Scorpion
Vei dori să fii în centrul atenției și să te simtă atractiv/ă, așa că poți face schimbări majore în viața personală. Asigură-te că stai departe de bârfe și de conflicte!

Săgetător
Ești pus/ă pe schimbări majore, dar trebuie să fii foarte atent/ă la reacțiile celor dragi. E posibil să nu le pice bine alegerile tale. Ia în calcul și felul în care se simt atunci când faptele tale îi vizează direct.

Capricorn
Vei deveni mai deschis/ă, mai sociabil/ă și poți lega noi prietenii. Totuși, nu este cazul să te lași dus/ă de val în interacțiunile cu necunoscuții.

Vărsător
Bucuriile simple vor fi cele mai de preț comori pentru tine, căci vei învăța să fii mulțumit/ă cu tot ce ai. De asemenea, o să-ți dai seama că nu trebuie să suferi dacă din viața ta iese o persoană care nu este pe aceeași lungime de undă cu tine.

Pești
Te vei axa pe cunoașterea de sine, pentru că vei simți nevoia să ai control asupra propriei vieți. Lucrurile bune sunt pe cale să se sfârșească, pentru a le face loc altora și mai bune. Ai încredere!

Această Lună Plină chiar schimbă viețile zodiilor! Se pare că toate surprizele sunt plăcute și că nimeni nu va avea de suferit în jurul datei de 7 martie 2023.

Obiceiul toxic de care să te descotorosești în 2023, în funcție de zodie

Surse foto: iStock, Pixabay

Surse articol: AbcnewsAstrologykAlmanac

Articolul urmator
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (9)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.