Horoscop
Înapoi la

Horoscopul lunii martie 2023: echinocțiul de primăvară și Luna Viermelui schimbă lumea la față, făcând să renască visele și pasiunea

Horoscopul lunii martie 2023: echinocțiul de primăvară și Luna Viermelui schimbă lumea la față, făcând să renască visele și pasiunea

Redactor Andreea Baluteanu

O lună plină de evenimente astrologice, dintre care unul este cea mai importantă desfășurare de forțe din decursul acestei decade, horoscopul lunii martie stă sub semnul Peștilor și al Berbecului.

Citește și: Ce fel de inimă ai, în funcție de luna nașterii!

Luna Plină Vierme, în Fecioară, echinocțiul de primăvară și intrarea lui Pluto în Vărsător sunt cele mai importante evenimente ale perioadei. Află din rândurile de mai jos ce vor presupune ele!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscopul lunii martie 2023: ce mișcări astrologice ne influențează

După ce Mercur intră în Pești, îndemnându-ne să visăm și să devenim mai creativi și mai artistici, Luna Plină în Fecioară, de pe 7 martie, sau Luna Viermelui ne va ajuta să transformăm acele vise în realitate.

În aceeași zi, Saturn intră în Pești după 3 ani petrecuți în aventurosul Vărsător, stabilind un moment propice pentru a ne rupe de comunitățile toxice și a lupta pentru o lume mai bună.

Pe 16 martie Venus intră în Taur, relațiile devenind mai stabile și scăldându-se în senzualitate, iar peste două zile, Mercur părăsește Peștii pentru a face cunoștință cu Berbecul: comunicarea va deveni mai directă.

Soarele intră în Berbec în aceeași zi cu echinocțiul de primăvară: este timpul să celebrăm anotimpul revenirii la viață și să ne umplem de curaj, încredere și entuziasm.

Luna Nouă în Berbec, de pe 21 martie sărbătorește noile începuturi, așa că e momentul să acționezi mânată de credință.

Pe 23 martie, Pluto intră în Vărsător, cel mai important tranzit al decadei, așa cum l-au numit astrologii. Schimbările pe care le vei întreprinde în următoarele luni vor fi definitorii pentru 20 de ani de acum încolo.

Ultimul eveniment astrologic de seamă al lunii este intrarea lui Marte în Rac, ceea ce incită dorința de a lupta pentru căminul nostru și de a ne duce bătăliile cele mai importante pentru a-i menține pe cei dragi în siguranță.

Ce fac zodiile în horoscopul lunii martie 2023

BERBEC. Dacă nu îți place cum ești tratată de ceilalți și nu regăsești în comportamentul lor respectul care știi că ți s-ar cuveni, atunci schimbă-ți perspectiva: pe ei știi că nu îi poți schimba. Luna martie 2023 e un prilej bun pentru a depune muncă umanitară: nu trebuie numai să iei, dar și să dai în această lume. Pe 1 martie s-ar putea să te simți copleșită de responsabilități, dar nu ai ce face, e musai să te achiți de ele. Pe 18 apare un conflict între credințele tale spirituale și chestiunile financiare, iar la această dilemă e musai să găsești  rezolvare. Dragostea e intimă, caldă, determinându-te să petreci mai mult timp acasă.

fata cu buchet flori de un fundal albastru

Cele mai norocoase zile: 2, 10, 22

TAUR. Luna martie este pentru tine una a evoluției spirituale, un prilej al descoperirilor și revelațiilor de tot felul. Nu te încărca prea mult cu povara nevoilor celorlalți și amintește-ți că e mai bine să oferi ajutor numai atunci când îți este cerut. Răbdarea și abilitățile observaționale pe care le posezi din plin te vor susține la nevoie. Punând accentul pe tine, vindecându-ți traumele, vei descoperi că vei căpăta energia de a trăi din plin din nou. Pe 9 martie ține cont că diplomația e cel mai bun răspuns, iar pe 19 alege singurătatea și ține-te departe de cei care au probleme, căci nu le vei fi de niciun folos. Călătoriile și conexiunile cu prieteni vechi sunt punctele forte ale lunii.

Cele mai norocoase zile: 14, 18, 23

GEMENI. Dacă vei ști să îți exerciți așa cum trebuie controlul și vei profita de oportunitățile care apar, vei crește extraordinar de mult în horoscopul lunii martie 2023. Profesional vorbind, e timpul să îți acorzi interesul activităților creative, la care îți folosești imaginația, căci la cele de rutină te vei simți lipsită de libertate. Vin ceva bani dintr-un domeniu artistic, dar e indicat să îți stăpânești impulsul de a cheltui fără limite. Se anunță o călătorie interesantă, ce îți va extinde orizonturile, pe 27. Reînnoadă relații vechi, ai grijă de prietenii neglijați și nu spune nu nici reaprinderii unei pasiuni, atât timp cât știi acum să impui limite ignorate în trecut.

Cele mai norocoase zile: 3, 12, 21

RAC. Așteaptă-te la provocări, dar dintre cele care îți dau posibilitatea de a străluci. Ești concentrată acum mai ales pe rude și pe cel iubit și vai de cei care vor dori să îți distragă atenția în altă parte. Însă nu ar strica să te ocupi puțin de organizare și de purificarea mediului în care trăiești, mai ales că îți vor stimula creativitatea și fecunditatea ideilor, ce vor cunoaște încercări. Pe 19 este posibil să reapară cineva sau ceva important în trecut, iar tu va trebui să eviți să fii nesăbuită și să îți amintești de angajamentele tale. Învață să mai și pierzi, mai ales că cine îți combate acum ideile o face cu folos.

Cele mai norocoase zile: 5, 16, 31

LEU. Exulți energie și charismă din plin, iar aura ta strălucește în horoscopul lunii martie 2023, așa că seduci fără probleme. Va apărea în viața ta cineva pe care îl așteptai de mult timp, pe care e posibil să îl întâlnești într-o călătorie. Se ivesc și oportunități incitante în profesie, dar ai grijă la o decizie pe care o iei pe 13, când trebuie să fii mai atentă la detalii. Pe 8 martie te poți simți prea frustrată și este musai să îți amintești că totul e trecător. Notează-ți visele undeva, de preferință pe o foaie, o mare parte dintre ele se vor împlini acum.

Află care sunt dușmanii de moarte ai Leului!

Cele mai norocoase zile: 1, 10, 20

FECIOARĂ. Tânjești la singurătate și este posibil ca uneori să simți că nu e nimeni în preajma ta, uitând că este exact ceea ce ți-ai dorit. Nu te teme de această criză ce poate apărea în luna martie, căci te va ajuta să îți recâștigi libertatea și să devii mai conștientă de tine. După nori, apare și soarele. Pe 10 martie, ascultă-ți neapărat intuiția, ai un instinct ireproșabil, care nu se poate înșela. O călătorie, meditația și reflecția sunt cele mai bune modalități pentru a te împăca cu tine. Oportunitățile profesionale trebuie bifate acum numai în echipă.

Cele mai norocoase zile: 10, 15, 22

BALANȚĂ. E musai să încerci să îți menții controlul asupra emoțiilor tale, căci luna martie nu e una ușoară. Apar schimbări pe ultima sută de metri și sarcini noi și urgente îți iau cu asalt programul, dar nu trebuie să disperi, ci chiar să îți păstrezi simțul umorului. Călătoriile care se desfășoară în familie sunt însoțite de frustrare, dar vor avea și momente plăcute. În jurul datei de 16 îți pui întrebări cu privire la bunele intenții ale cuiva apropiat și trebuie să ții cu dinții strâns de valorile tale, iar pe 31 o relație se schimbă definitiv. Nu lăsa amicii să îți distragă atenția de la sarcinile importante acum.

Cele mai norocoase zile: 1, 15, 27

SCORPION. În mijlocul unei luni extrem de agitate, mai amintește-ți să petreci timp și cu tine însăți. Într-un spațiu zen îți vei asculta cu succes vocea interioară și îți vei încărca bateriile. Se prezintă acum o oportunitate profesională, ce pare mai mult decât promițătoare, dar în legătură cu care astrele îți recomandă să rămâi precaută. Nu lăsa emoțiile să te guverneze, decizia trebuie luată mai degrabă ascultând de simțul logicii. Pe 11, nu permite nimănui să îți pună la îndoială o hotărâre îndelung gândită, iar pe 22 eliberează-ți programul încărcat ca să îți pui gândurile în ordine la o plimbare.

femeie imbracata in rochii vintage care se plimba pe un camp

Cele mai norocoase zile: 6, 15, 24                                                                       

SĂGETĂTOR. Relațiile se află în centrul unei transformări spirituale și personale cum nu ai mai experimentat de multă vreme. Deși pot exista și modificări ale dietei, ale regimului de sport sau ale stilului de viață, tot legăturile cu cei dragi te vor determina cel mai mult să îți regândești viața. Mai ales copiii te vor provoca să îți pui întrebări și să găsești răspunsuri. Spre finalul lunii te vei regăsi în postura de a educa sau de a transmite cunoștințe și învățăminte și îți va plăcea la nebunie. Pe 23, ai mare grijă, căci poți fi tentată să faci rău unui om care te-a călcat neintenționat pe coadă.

Cele mai norocoase zile: 5, 11, 28

CAPRICORN. Relațiile tale devin mai bune, cei dragi te percep ca fiind mai iubitoare și mai grijulie ca niciodată, iar dorința de a le fi de ajutor crește. Însă nu sunt singurele schimbări active acum. Te preocupi mai mult de rutina ta și e musai să dai atenție sănătății oaselor și dinților. Vor apărea schimbări și de statut profesional, iar în contul tău va intra o sumă mare de bani printr-o promovare sau poate un câștig la loterie. Pe 15, subconștientul e mai puternic, iar idei magice, nebănuite, se vor întrupa în mintea ta aproape fără efort.

Cele mai norocoase zile: 11, 15, 26

VĂRSĂTOR. Creativitatea și inspirația sunt aproape magice în această lună, umplându-ți viața cu o energie fecundă și pozitivă. În jurul datei de 12 poate apărea o oportunitate profesională unică, pe care trebuie să o accepți imediat, căci nu va întârzia. Ești recunoscută ca fiind persoana ce rezolvă toate problemele acum, nu numai datorită abilităților mentale de excepție, dar și intuiției tale. Și relațiile prosperă fiindcă ai mai multă încredere în apropiații tăi. Luna martie poate prilejui și îndeplinirea unu vis sau primirea unui mesaj pe care îl așteptai de multă vreme.

Cele mai norocoase zile: 1, 3, 12

PEȘTI. Începem cu cele câteva mici probleme care apar în luna martie, ce pot ține de controlul greutății și de necesitatea de a avea o disciplină strictă: în rest, totul va merge ca pe roate. Mai ales dragostea îți surâde, pentru că întorci capete și cucerești inimi oriunde ai merge, fie la cafenea, fie în parc. Concluzia e că ar trebui să petreci mai mult timp afară, mai ales în jurul datei de 17. Pe plan profesional creativitatea e în top și nu glumim când spunem că poți scrie un roman de succes. Vei colabora cu cineva care te va ajuta mult, iar o altă persoană va acționa ca un catalizator pentru a te duce mai aproape de menirea vieții tale.

Cele mai norocoase zile: 1, 8, 17

Horoscopul lunii martie e extrem de darnic cu zodiile, care își vor îndeplini multe dintre obiectivele lor.

 

 

 

 

Surse foto: Pixabay

Surse articol: love-horoscope-world.com, yearly-horoscope.org, astrology.com

Articolul urmator
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Ce faza a lunii te reprezinta?
Incepe quiz
Ce faza a lunii te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.