Horoscop
Înapoi la

Luna Tunet în Capricorn: cum sunt influenţate zodiile de acest fenomen

Luna Tunet în Capricorn: cum sunt influenţate zodiile de acest fenomen

Ionelia Olteanu

Luna Tunet din iulie are loc pe data de 9 iulie şi aduce cu ea o schimbare energetică majoră. Relaţiile, aspectele financiare şi cele interne sunt trei elemente-cheie care vor fi afectate în timpul acestui fenomen.

Luna Tunet poate să „trezească” pe toată lumea cu energia sa intensă. Ne vom simţi mai iluminaţi, iar informațiile vor pătrunde în mintea noastră mult mai uşor. Bucură-te de inspiraţie şi permite-i să se dezvolte, la fel cum florile şi copacii cresc după o furtună. Poate că aştepţi să se întâmple ceva în viaţa ta din punct de vedere profesional pentru a te dezvola sau poate că ai trecut prin anumite schimbări majore în relaţia de cuplu. Această Lună îţi spune că dorinţa ta de schimbare este un semnal: eşti altă persoană faţă de anul trecut. Puterile tale vor să iasă la suprafaţă aşa că lasă-le!

semn zodiacal capricorn

Când Soarele se aliniază cu Luna Tunet, sunt evidenţiate forţele sau polarităţile opuse din viaţa ta. Asta poate include ego-ul tău faţă de emoţii, serviciul versus casa, sau ceea ce ai nevoie versus ceea ce îţi doreşti. Vei dori să îţi aminteşti să foloseşti puterea emoţională şi intuiţia pentru a depăşi orice obstacol. Lucrurile vor fi mai clare şi poţi simţi ca un şoc la început, dar în adâncul sufletului vei realiza că, de fapt, ştiai de mult de aceste lucruri. Subconştientul te ajută foarte mult şi este deschis la informaţiile primite.

Influenţa Lunii Tunet asupra zodiilor

Berbec                                                        

Luna Tunet în Capricorn le induce Berbecilor o forţă puternică ce îi îndeamnă să acţioneze. Cineva poate acţiona în contradicţie cu scopurile lor şi încearcă să îi orienteze într-o direcţie greşită. Nu trebuie să se lase influenţaţi de ceilalţi şi să îşi exercite dreptul de a-şi exprima opiniile ca oricine altcineva. Folosiţi-vă puterea minţii pentru a ieşi cu bine din orice situaţie. Libertatea este o stare de spirit.

Taur

Taurii trebuie să pună piciorul în prag şi să abiă încredere în toate acţiunile pe care le vor întreprinde. Există o mare putere în cuvintele lor şi o cantitate imensă de informaţii care trebuie schimbate. Ceea ce învaţă astăzi poate fi revoluţionar pentru ei. Trebuie să participe activ la conversaţiile pe care le vor purta.

Gemeni

Fenomenul de Lună Tunet îi face pe nativii zodiei Gemeni să nu fie tăcuţi. Vor continua să vorbească. În cele din urmă cineva va spune ceva semnificativ. Străinul pe lângă care treci pe stradă când mergi la cafea ar putea fi noul tău cel mai bun prieten.

Rac

În ciuda furiei lor, Racii încearcă să rămână pe linia de plutire şi să nu se piardă cu firea. Trebuie să iasă din cutia lor. Influenţele altor persoane pot provoca o transformare serioasă în modul lor de gândire. Aceştia trebuie să lase sistemele lor de credinţă să se tranforme în alte forme de gândire şi să ia în considerare noi moduri de viaţă.

Leu

Leii manifestă o nerăbdare în a spune ceea ce gândesc astăzi.  Cuvintele sunt pe vârful limbii şi nu le este frică să le lase să iasă. Ar trebui să fie atenţi. Există pericolul de a regreta ceea ce spun iar cuvintele pot fi interpretate ca fiind mai dure. Fii sensibil la emoţiile altora şi nu îţi descărca grijile pe alţii.

Fecioară

Mintea ta este foarte clară astăzi. Asigură-te că îi ajuţi şi pe ceilalţi şi fii atentă la orice sarcină care necesită o putere mai mare de concentrare. Ai o abilitate extraordinară de a rezolva orice problemă de tip intelectual. Contactează persoane pe care nu le-ai mai auzit de ceva timp. Vor fi plăcut surprinşi să audă de tine şi le vei face ziua mai frumoasă.

luna cu zodii

Balanţă

Balanţele trebuie să preia controlul problemelor în perioada aceasta a Lunii Tunet. Alţii ar putea acţiona brusc şi pot vedea lucrurile în mod diferit faţă de cum le vezi tu. Nu îţi schimba punctul de vedere doar pentru a le uşura altora treaba. Dacă cineva îţi stă în cale, înfruntă-l!

Scorpion

Se pare că ziua de astăzi le oferă Scorpionilor contextul pentru a gândi foarte clar. Fă tot ceea ce poţi pentru ca lucrurile pe care le ai de făcut astăzi să iasă bine. Ar trebui să te bucuri de un mediu plăcut de muncă şi se pare că este momentul perfect să investeşti într-un nou gadget sau aparat pentru casă.

Săgetător

Nu aştepta o invitaţie pentru a-ţi exprima gândurile şi opiniile. Nimeni nu te va întreba ce gândeşti. Ai acordat destul timp altora pentru a-şi spune părerea. Acum este momentul să aduci în atenţie opinia ta. Fii un jucător activ şi contribuie cu gânduri şi cuvinte puternice la dezvoltarea conversaţiilor şi evenimentelor din zilele acestea.

Capricorn

Mintea ta este foarte ascuţită astăzi. Există o mare putere în spatele gândurilor tale, deci foloseşte-o cu înţelepciune. Utilizează această energie pentru a lucra eficient şi pentru a vedea cât de multe poţi realiza. Exprimă-ţi ideile care îţi vin şi nu te uita înapoi. Dacă vei ezita, rişti să te încurci şi să nu îţi iasă lucrurile aşa cum le-ai planificat.

Vărsător

Ce mai aştepţi? Nu vei întâlni pe nimeni dacă rămâi ascuns tot timpul. Nu vei deveni un rock star dacă nu vei lua în mână un instrument. Nu este recomandat să desfăşori vreo activitate până la jumătatea zilei. Dacă iubeşti pe cineva, exprimă-ţi sentimentele şi spune ce simţi. Nu ştii niciodată ce se poate întâmpla.

Peşti

Astăzi nu trebuie să piezi timpul. Trebuie să dai dovadă de curaj pentru că se vor ivi oportunităţi de care trebuie să profiţi la maximum. Vei intra în legătură cu grupuri sociale difrite şi vei contribui serios la o sumedenie proiecte. Nu vei scăpa nimic din ochi. Bucură-te de jocuri de inteligenţă şi de puzzle-uri care să îţi exercite puterea creierului.

Luna Tunet în Capricorn vine cu productivitate şi idei multe pentru toţi nativii zodiacului. Profită de această perioadă şi pune în practică toate planurile pe care le ai în agendă!

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Ce luna a anului te reprezinta?
Incepe quiz
Ce luna a anului te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.