Adevarata Stare de Bine

3 zodii cu stea în frunte. Le e scris să ajungă sus!

Miercuri, 22.03.2017
de Violeta Ieremie

Ai auzit de vorba „Eşti om cu stea în frunte”?

Este adevărată. Unii oameni chiar s-au născut cu stea în frunte, având calităţi care îi ajută să se dezvolte, să ajungă sus, să fie lideri.

Iată trei zodii care sunt predestinate să strălucească!

femeie zodie Gemeni

Gemeni

Femeia din zodia Gemeni este supravegheată de planeta Mercur, cea care realizează legăturile între oameni. Inteligenţa sclipitoare şi felul jucăuş şi vesel al Gemenilor îi ajută pe aceştia să-şi dorească să cucerească lumea, să transfome ce-i în jur prin creativitate şi idei inovatoare.

Steaua din frunte reprezintă bucuria de a trăi a nativei din această zodie, împletită cu atitudinea optimistă şi extrovertită.

Cu siguranţă, oriunde ar fi, iese în evidenţă prin spiritul ludic, prin dorinţa de a se exprima şi de a juca un rol în mijlocul scenei.

Leu

Leul este, prin definiţie, considerat rege, liderul zodiacului. Nativa din zodia Leu este puternică, ştie să fie şi caldă, afectuoasă, dar şi luptătoare când trebuie şi nu se lasă aşa uşor doborâtă.

Parcursul îi este scris şi de firea ei populară, simpla ei prezenţă fiind de ajuns pentru a fi numită lider. Cu o inteligenţă extraordinară, cu graţie şi senzualitate, întoarce capul oricui şi îşi îndeplineşte orice obiectiv îşi propune.

Nativa din Leu este înconjurată de strălucire oriunde merge, savurează viaţa şi are încredere în ea, fiind caracterizată de generozitate, comunicare, sinceritate, căldură şi bunătate. Cu aceste calităţi, cerul este limita!

femeie zodiac

Săgetător

Mottoul femeii Săgetător este: punct ochit, punct lovit. Nu există cale de mijloc şi nimic care să-i stea în drum atunci când îşi propune ceva. Înzestrată cu viziune, cu o fire adaptabilă şi cu inteligenţă, Săgetătoarea îşi face repede loc spre poziţiile înalte.

Nativa acestei zodii îşi face simţită prezenţa prin farmecul ei nativ, prin armonie şi atracţie către necunoscut. Steaua din frunte, caracterizată prin prietenie, căldură, pasiune, dorinţă de a acţiona, intuiţie, spirit liber și curaj, o ajută să atingă culmi neexplorate încă.

În acelaşi timp, îi place să fie în centrul atenţiei, în lumina reflectoarelor, să se exprime prin artă, prin dans.

Nu ţine cont de obstacole, deoarece are atât de multă încredere în ea, încât e sigură că poate muta munţii din loc cu arcul şi săgeata ei.

Deşi putem spune că toţi oamenii s-au născut cu ceva special, unele zodii au anumite caracteristici care îi propulsează pe nativi spre culmi înalte și idealuri măreţe. În preajma lor te simţi altfel, ca şi cum totul ar fi posibil pentru că ei înşişi au devenit un model prin felul lor de a fi şi de a acţiona.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (65)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!