Horoscop
Înapoi la

Mantra secretă și atotputernică datorită căreia ți se schimbă viața în bine în 2023, în funcție de zodie

Mantra secretă și atotputernică datorită căreia ți se schimbă viața în bine în 2023, în funcție de zodie

Ramona Jurubita

Pe măsură ce înaintăm în anul 2023, vrem să implementăm schimbări și să facem perioada aceasta să fie cea mai bună din toate timpurile. Dar pentru a reuși, avem nevoie de secrete ce pot pune dorințele noastre în mișcare. Vrei să afli metoda prin care să îți transformi viața în bine?

Să știi că ai nevoie doar de experiența anilor trecuți și de maturitate în gândire. Dacă vei combina aceste două elemente, îți vei da seama imediat ce greșeli nu ar trebui să mai repeți. Apoi, e suficient să te axezi pe opusul acelor erori din trecut, astfel încât să atragi binele și să ții la distanță răul. Dacă simți că îți este greu să identifici schimbările pe care le ai de făcut pentru o viață mai bună, citește mantrele potrivite pentru fiecare zodie în 2023. Le găsești mai jos, acolo unde sunt explicate, în funcție de nevoile semnului tău zodiacal:

Berbec – „Merit tot ce am!”
Lumea și idealurile tale se vor extinde în 2023, fiindcă vei munci mai mult și vei începe să simți gustul câștigului. S-ar putea să te întrebi uneori dacă ți se cuvine tot ce primești de la viață. Ca să nu respingi norocul venit cu repeziciune către tine, ar fi bine să nu te mai subestimezi. Meriți tot ce ți-a pregătit destinul!

Taur – „Strălucesc în acest an!”
Astrele sunt de partea ta în acest an fabulos, așa că trebuie doar să te bucuri de ce ți se întâmplă și să îmbrățișezi schimbările venite de la sine. Chiar nu trebuie să faci nimic special, ci doar să trăiești momentul prezent, căci succesul te va urmări permanent, la fiecare pas făcut.

Gemeni – „Mă odihnesc mai mult!”
Anul 2022 a fost unul dificil pentru tine și a trebuit să muncești suplimentar. Dar acum nu mai este cazul să te stresezi, fiindcă optimismul îți poate aduce mai multe realizări decât eforturile colosale. Cum e posibil? Universul are planuri mari pentru tine și e nevoie doar să stai liniștit/ă și să vezi cum totul se transformă sub ochii tăi. În cea mai mare parte a anului, Jupiter, planeta abundenței, îți va călăuzi pașii.

Rac – „Cred în noroc!”
Jupiter te va ajuta și pe tine să ai un 2023 perfect. Trebuie doar să înțelegi rolul astrologiei în viața ta și să înveți când sunt cele mai bune perioade pentru a progresa. Dacă pândești norocul după colț, te vei bucura de el mult mai repede. Ai șanse mari să te simți plin/ă de motivație, mai ales când începi să crezi în puterea destinului.

Leu – „Sunt triumfător/oare!”
Ultimii ani au fost haotici pentru tine, iar în 2023 vei simți eliberarea de care aveai nevoie. Parcă totul s-a așezat, relațiile cu persoanele apropiate s-au sedimentat, în plan profesional îți merge bine. Deci schimbarea deja s-a produs, dar depinde numai și numai de tine dacă știi să o îmbrățișezi. Dacă ai ajuns până aici, fii mândru/ă de tine și bucură-te de recompense!

Părinți care își țin fetița de mână pe malul mării și admiră frumusețea apei

Citește și: Iubirea în anul 2023, în funcție de zodie: ce nu trebuie să uiți, dacă vrei să nu ai inima frântă

Fecioară – „Îmi ofer libertate!”
Nu ai avut niciodată puterea de a lăsa totul baltă și de a te distra. Și știi ce? Poate că a venit momentul să nu mai fii atât de încordat/ă și să îți dai voie să te bucuri de viață. Când iei totul prea în serios, lucrurile încep să meargă prost. O pauză pentru distracție te-ar ajuta să capeți forțe proaspete pe care să le folosești pentru noi obiective.

Balanță – „Voi obține creșterea la care visez!”
Vei depune mult efort în plan profesional, dar munca ta va fi apreciată și chiar premiată. Nu te gândi să te oprești, fiindcă atragi lucrurile bune doar dacă ești perseverent/ă și dacă ai încredere în forțele tale. Evoluția se va vedea în doar câteva luni, așa că trebuie să continui ce ai început încă din prima lună a lui 2023 – să lucrezi la visul tău.

Scorpion – „Îmi ascult inima!”
Ai avut un 2022 foarte greu, fiindcă a trebuit să te desparți de oamenii care nu erau pentru tine. Dar ai fost puternic/ă și i-ai lăsat să plece din viața ta, iar acum ești gata pentru noi provocări. Trebuie să îți asculți inima ca să nu te mai înconjori de persoanele nepotrivite. Dacă urmezi acest principiu simplu, acest an va fi mai bun decât ți-ai imaginat.

Săgetător – „Mă vindec în această perioadă!”
Este anul în care, în sfârșit, începi să ai mai multă grijă de tine. Dacă în trecut nu îți păsa de starea ta sau de felul în care arăți, acum vei face tot ce îți stă în putere pentru a te pune pe primul loc. Cum poți reuși fără efort? E simplu! Nu te mai gândești la suferințele care te împiedicau să te valorizezi. Adu-ți aminte cât de mult contezi când simți că te întorci la vechile obiceiuri.

Capricorn – „Mă bucur de viață!”
Ai fost foarte atent/ă la orice mișcare până acum și acest comportament nu prea ți-a adus fericire. Dacă vrei ca 2023 să fie diferit, va trebui să nu te mai stresezi din lucruri mărunte și să visezi mai mult. Totuși, ai grijă să nu exagerezi și să rămâi cu picioarele pe pământ. Vei avea un an minunat dacă vei găsi un echilibru în viața ta.

Vărsător – „Construiesc o nouă versiune a mea!”
Te-ai plictisit de traiul monoton și vrei ca lunile acestea să fie diferite? Atunci poate că a venit vremea să lucrezi la propria persoană. Orice schimbare trebuie să înceapă cu tine și cu modul în care privești lucrurile. Dacă vrei să te axezi pe dezvoltarea personală, trebuie mai întâi să crezi în capacitatea ta de a evolua.

Pești – „Am încredere în mine!”
E posibil să te simți puțin dezorientat/ă după o vreme în care te-ai îndepărtat de tot ce simțeai cu adevărat. Poate că o întoarcere în trecut ar înseamna o nouă șansă pentru un viitor mai bun. Ce zici de asta? Trebuie să ai mai multă încredere în tine, astfel încât să te poți exprima așa cum o făceai înainte, când simțeai că totul este perfect.

Vezi cât e de ușor să implementezi schimbări în viața ta? Totul ține de felul în care te setezi din punct de vedere mental și de cât de arzătoare sunt dorințele tale. Vei reuși dacă simți că niciun vis nu e prea mare!

Citește și: Cinci zodii a căror viață se va schimba radical în anul 2023

Surse foto: PixabayPixabay

Surse articol: CollectivePurewowPostsen

Articolul urmator
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Ce zodie îți va marca viața?
Incepe quiz
Ce zodie îți va marca viața?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.