Horoscop
Înapoi la

Marte se află în Leu: vezi cum sunt influențate zodiile de acest fenomen

Marte se află în Leu: vezi cum sunt influențate zodiile de acest fenomen

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Marte, planeta acțiunii, se află în mândrul Leu, iar fenomenul durează până pe 5 septembrie. Natura lui este de a lua inițiativa, de a-și asuma riscuri și de a conduce, pe când Leul mereu se lasă condus de instinct, dar și de latura sa egoistă. În această perioadă, anumite zodii vor fi influențate mai mult de această schimbare astrologică și își vor lăsa inimile să decidă în locul lor.

O adevărată bătălie va avea loc în sufletele anumitor nativi, care vor fi puși în situația de a alege între iubire și propria bunăstare. Astfel, anumite semne zodicale vor decide că este mai bine să pună capăt relației în care se află și să continue acest drum singuri. Deși nu va fi ușor, Marte le va da exact impulsul de care vor avea nevoie, iar influența zodiei Leu se va resimți în cazul celor care vor pune mândria și orgoliul pe primul loc.

marte in leu

Marte se află în Leu: iată cum sunt influențate zodiile de acest fenomen!

Berbec

Firea ta mândră va fi mult mai evidentă în această perioadă, când vei începe să fii cu adevărat arogant. Nu îți mai pasă de părerea celor din jur, inclusiv de cea a perechii tale. Este posibil să ai parte de multe discuții în contradictoriu în această perioadă, iar perechea ta îți va reproșa faptul că te-ai schimbat.

Taur

Marte în Leu te va face să îți dai seama că viața alături de persoana dragă a fost o minciună. Te simți neînțeles și ignorat, iar asta te va face să pui punct acestei relații. Nu trebuie să îți faci griji asupra corectitudinii deciziei tale, deoarece acest fenomen este mai mult un îndrumător, iar hotărârile pe care le iei în această perioadă sunt, în majoritatea cazurilor, și cele corecte.

Gemeni

Ești mult mai creativ în această perioadă, iar acest fenomen îți va duce doar influențe benefice. Vei avea parte de tot sprijinul din partea celor din jur în acțiunile pe care vrei să le întreprinzi, iar acest lucru va avea o influență benefică asupra rezultatelor finale.

Rac

Marte în Leu nu îți va aduce schimbări semnificative, ci doar momente de reculegere, în care vei putea să înțelegi anumite lucruri mult mai profund. Vei deveni mai spiritual în această perioadă și vei dori să te apropii mai mult de divin.

Leu

Marte nu va avea o influență pozitivă asupra ta, ci te va face să fii destul de impulsiv și nervos. Îți vei pierde cumpătul din orice, indiferent de situație și de persoana pe care o vei avea alături. Astfel, vei avea probleme atât pe plan personal, cât și pe plan profesional, cu colegii de muncă.

Fecioară

Încăpățânarea va fi cuvântul care te va caracteriza cel mai bine în această perioadă. Vei avea impresia că toată lumea s-a aliniat ca să comploteze împotriva ta, iar relația de cuplu va fi principala afectată. Orice ar spune perechea ta, va fi întâmpinată cu un răspund negativ. Încearcă să fii mai flexibil și să înțelegi și nevoile celor din jur.

cuplu certat

Balanță

Marte în Leu te va face să te gândești serios la viitorul relației tale. Astfel, îți vei da seama că meriți mult mai mult și că este timpul să mergi mai departe. Deși vei suferi în primele zile, îți vei da seama că aceasta este cea mai bună decizie pe care o puteai lua.

Scorpion

Acest fenomen nu va avea un efect negativ asupra ta ci, din contră, unul pozitiv. Senzualul Leu îți poate pune în cale o persoană specială, alături de care să începi să construiești o relație serioasă și de durată. Încearcă să nu ignori semnele evidente și să îți asculți inima.

Săgetător

Deși lucrurile nu au fost atât de roz în relația de cuplu în ultima vreme, vei reuși să te ambiționezi și să pui capăt tuturor neînțelegerilor. Toată tensiunea va dispărea ca prin minune, iar tu vei putea să te bucuri, alături de perechea ta, de multe momente de fericire.

Capricorn

Marte în Leu îți va aduce doar o stare permanentă de tensiune. Oricât ai încerca să te relaxezi, pur și simplu activitățile zilnice reușesc să te copleșească. Pentru a trece cu bine peste această perioadă, este indicat să îți iei câteva zile libere, departe de probleme.

Vărsător

Acest fenomen va avea consecințe negative asupra relației tale de cuplu. Este posibil să intervină chiar o despărțire temporară, care te va învăța lecții importante. Îți vei da seama că trebuie să fii mai înțelegător cu jumătatea ta și că trebuie să o apreciezi mai mult.

Pești

Tranziția planetei Marte nu va reuși să îți tulbure în vreun fel starea de armonie. Vei reuși să îți desfășori activitățile zilnice fără niciun fel de problemă, ba chiar vei fi mai inspirat în această perioadă pentru începerea unor proiecte noi, care se vor dovedi de succes.

Marte în Leu nu va aduce doar evenimente nefericite în viața zodiilor, ci va fi mai mult un fenomen care să ne facă să ne gândim mai mult la lucrurile care contează cu adevărat pentru noi.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Ești o persoană indigo? Vezi ce spune acest test despre tine
Incepe quiz
Ești o persoană indigo? Vezi ce spune acest test despre tine

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.