Horoscop
Înapoi la

Mercur intră în Fecioară pe 28 iulie! Vezi cum te afectează acest eveniment astral, în funcție de zodia ta

Mercur intră în Fecioară pe 28 iulie! Vezi cum te afectează acest eveniment astral, în funcție de zodia ta

Ramona Jurubita

Planeta înțelepciunii poposește în constelația Fecioarei pe 28 iulie, anticipând mișcarea retrogradă pe care o va începe în data de 23 august. Până atunci însă, ne putem bucura de energiile și schimbările pozitive pe care le aduce.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Mercur ajută întreg cercul zodiacal să se simtă bine din punct de vedere psihic, pentru că are puterea de a reduce stresul. În plus, crește productivitatea pentru o lungă perioadă de timp, căci va rămâne destul de mult în acest semn de pământ, pe care îl și guvernează.

Indiferent de semnul tău zodiacal, trebuie să simți că ești pregătit/ă pe deplin înainte de a îmbrățișa vibrațiile acestei mișcări astrale. Nu vei cunoaște succesul dintr-o dată, așa că trebuie să muncești ca o Fecioară pentru a te bucura de rezultate. Doar nu ai uitat că este cea mai ambițioasă și harnică din tot zodiacul, nu?

Oricum, tot ce se întâmplă între 28 iulie și 23 august va fi în favoarea nativilor însetați de victorie. Ce urmează după (în intervalul 23 august – 4 octombrie) vine la pachet și cu mult stres, anxietate și oboseală. Asta înseamnă că trebuie să profiți de poziționarea strategică a lui Mercur și să încerci să înțelegi de ce i se spune planeta înțelepciunii. Oare te va ajuta și pe tine să devii o persoană mai înțeleaptă?

Ce se întâmplă, de fapt, când Mercur este în Fecioară

Când Mercur este în Fecioară, putem observa o serie de schimbări în jurul nostru:

  • precizia în exprimare crește,
  • gândirea nu mai este aglomerată de tot felul de subiecte, mai mult sau mai puțin importante,
  • începem să analizăm cu atenție ce facem și să ne dăm seama ce ne este benefic și ce nu.

Atenție! Există și riscuri ce pot apărea în această perioadă. În cazul în care nu ne străduim să rămânem ancorați în realitate, s-ar putea să ne pierdem în detalii, așa cum adesea procedează Fecioara.

Planetă luminată pe cerul înstelat

Ce neliniște spirituală ai, în funcție de zodie

Ce ți se va întâmpla în mod concret după data de 28 iulie. Influențele lui Mercur în Fecioară se simt încă din prima zi

Berbec
Această perioadă îți va alina toate rănile interioare și îți va da ocazia să te maturizezi. Ai destul timp să muncești și chiar să obții laudele celor din jur, doar că nu te mulțumești doar cu atât. Nu este exclus să te suprasoliciți. Ai grijă la presiunea pe care o pui asupra corpului tău!

Taur
Mercur în Fecioară aduce abundență în viața ta amoroasă, pentru că îți dai seama cum ar trebui să te comporți. Deși vor exista anumite înțepături între tine și partener/ă, primești șansa să înțelegi care este rolul tău în acea relație și să îl iei mult mai în serios.

Gemeni
Dragostea și grija ta față de părinți vor crește considerabil în aceste zile, fiindcă realizezi cât de norocos/oasă ești să îi ai alături. Dobândești o înțelepciune ieșită din comun după ce planeta care te guvernează ajunge în Fecioară. O să fii mult mai calculat/ă când vine vorba de hotărâri importante.

Rac
Acest tranzit al lui Mercur îți va crește energia și te va face să muncești mai mult. Deși nu te simți pregătit/ă pentru o schimbare, s-ar putea să te acomodezi mai repede decât te-ai așteptat la noua ta viață. Este foarte posibil să devii și mult prea încrezător/oare în anumite momente.

Leu
Vei obține profit dintr-o investiție mai veche, dar nu înseamnă că eforturile tale trebuie să înceteze. Mercur în Fecioară te va ajuta să ai și mai mult spor în tot ce faci, inclusiv în activitățile care nu îți aduc deloc plăcere. De asemenea, simțul umorului îți va deveni aliat în lupta cu plictiseala.

Fecioară
Viața ta se schimbă cel mai mult după ce planeta care te conduce face această oprire lungă în constelația ta. O să petreci mai mult timp cu familia, fiindcă dobândești înțelepciunea de care aveai nevoie pentru a cântări cât înseamnă relația cu cei dragi. De acum, îi vei privi diferit pe toți aceia care au același sânge cu tine.

Balanță
Existența ta se aseamănă unui dans nebun în care va trebui să îți păstrezi echilibrul când totul îți scapă de sub control. Se pare că rolul lui Mercur în Fecioară este de a te transforma într-o persoană mai puternică, pregătită oricând pentru orice provocare. Sună bine, nu-i așa?

Scorpion
Această mișcare astrală îți va îmbunătăți situația financiară, ceea ce înseamnă că vei scăpa de griji și de multe probleme. Ca să profiți din plin de această binecuvântare, va trebui să faci și tu câteva economii. În caz contrar, visul frumos se poate termina mai repede decât a început.

Săgetător
Începând cu 28 iulie, vei observa că îți va merge din ce în ce mai bine în toate domeniile vieții. În plus, primești șansa unei avansări, așa că te poți bucura din plin de următoarele săptămâni. Și în dragoste vei avea noroc, pentru că partenerul/a te va sprijini în orice situație.

Capricorn
Încă din prima zi a poziționării lui Mercur în Fecioară, vei simți că puterea de concentrare și de memorare îți crește. Poți folosi acest aspect în favoarea ta, mai ales dacă încerci să obții succesul profesional. De asemenea, este un moment bun pentru mărturisirea sentimentelor față de o persoană apropiată.

Vărsător
Viața ta amoroasă poate lua o întorsătură cu totul nouă la finalul lui iulie 2023. De ce? Planeta înțelepciunii te ajută să te raportezi corect la sufletul pereche și să găsești soluții pentru a menține armonia în cuplu. Dacă înveți ceva din această perioadă, îți va fi mult mai ușor să faci planuri pentru viitor.

Pești
Din păcate, tranzitul acesta nu este unul favorabil pentru tine. Spre deosebire de celelalte zodii, tu vei avea parte de multe probleme și vei traversa o perioadă stresantă și deloc plăcută. Totuși, te poți gândi că tot răul este spre bine și că la capătul misiunii vei fi o persoană mai bună, mai înțeleaptă și mai puternică.

De ce devine viața atât de complicată în momentul în care planetele își schimbă poziția? Pentru că energiile din Univers se schimbă și ele, iar fiecare zodie este influențată în mod diferit. Dacă îți păstrezi optimismul, vei depăși fiecare nouă provocare, indiferent de semnul tău zodiacal.

Patru zodii care trăiesc mereu cu teama că urmează să se întâmple ceva teribil

Surse foto: FreepikFreepik

Surse articol: CafeastrologyCafeastrologyVinaybajrangi

Articolul urmator
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate
Incepe quiz
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.