Horoscop
Înapoi la

Mercur retrograd în Fecioară: vezi cum sunt influențate zodiile

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Mercur retrograd reprezintă un ciclu puternic și semnificativ, care va aduce schimbări pe plan sentimental și pe plan financiar. Mercur retrograd în Fecioară va începe în 13 august și va dura până în 5 septembrie. Frica, insecuritatea, suspiciunea, minciuna, decepția, frauda și adulterul sunt doar câteva dintre problemele care pot să apară în timpul acestui fenomen. 

Deși te vei confrunta cu dezamăgiri și tristețe în timpul lui Mercur retrograd din această lună, veste bună este că vei putea căuta, cu ajutorul analiticei Fecioare, noi oportunități pentru a-ți îmbunătăți viața amoroasă și situația financiară. Zodiile vor fi inspirate de capacitățile comunicaționale extraordinare ale Fecioarei, iar unele chiar vor reuși să folosească efectele negative ale acestei planete în favoarea lor. Așadar, dacă unele zodii vor fi înșelate de perechea lor și de partenerii de afaceri, altele vor reuși să își întărească relația cu cei dragi, dar și cu colegii de muncă.

roata cu semne zodiacale

Mercur retrograd în Fecioară: iată cum sunt influențate zodiile!

Berbec

În cazul tău, problemele vor începe să apară pe plan profesional. Nu ești sigur de mișcările pe care urmează să le faci, iar frica de eșec va fi accentuată de fenomenul care va începe în 13 august. Încearcă să nu iei o decizie finală până când nu vei ieși din această stare și concentrează-te asupra celorlalte aspecte ale vieții tale.

Taur

Deoarece Fecioara este un semn de pământ, la fel ca tine, vei avea parte doar de inspirație și de evenimente benefice în timpul acestui fenomen. Totul îți va merge ca pe roate la locul de muncă, iar relația de cuplu va fi cu mult îmbunătățită. Găsești, de fiecare dată, metoda ideală prin care să îți surprinzi perechea, iar acest lucru vă apropie foarte mult.

Gemeni

Mercur retrograd în Fecioară îți va aduce multe momente de ezitare, dar și de îndoială. Începi să te îndoiești chiar și de umbra ta și să îți pui tot felul de întrebări care țin de sinceritatea și loialitatea partenerului tău. Nu este cazul să exagerezi, deoarece aceasta este doar o impresie provocată de mișcarea planetelor, care va trece în scurt timp. Loialitatea și dragostea pe care ți le poartă cel drag au rămas neschimbate.

Rac

Începând cu 13 august, vei intra într-o stare de anxietate, ce îți va afecta negativ relația de cuplu. Vei avea parte de multe piedici ce țin de comunicare în viața amoroasă, iar acest lucru te va ține departe, cel puțin pentru un timp, de persoana iubită. Încearcă să fii tu cel care face primul pas spre împăcare, deoarece doar așa îți vei putea păstra relația. Chiar dacă îți vei călca pe mândrie, vei uita curând de acest episod.

cuplu la malul marii

Leu

O persoană din trecutul tău va reveni în viața ta, aducându-ți multe amintiri neplăcute, dar și multe regrete. Încearcă să nu iei nicio decizie ce ține de viitorul relației tale actuale, deoarece mai devreme sau mai târziu vei regreta. Ignoră această prezență negativă cât de mult poți și nu te lăsa influențată în niciun fel.

Fecioară

Mercur va avea o influență pozitivă asupra ta în această perioadă. Vei fi plină de inspirație și de energie, vei face față cu brio oricărei provocări, atât în viața de cuplu, cât și la locul de muncă. Menține-ți firea pozitivă și încearcă să nu te încarci cu sarcini în plus.

Balanță

Acest eveniment îți va aduce multe probleme, în special pe plan financiar. Totuși, vei reuși să renaști din propria cenușă mai devreme decât ai fi crezut și să stabilești starea de echilibru economic al familiei. Ai încredere în forțele proprii și bazează-te pe instinct.

Scorpion

Mercur retrograd îți va crea probleme în legătură cu planurile de vacanță. Situația ta financiară va avea de suferit din cauza unor evenimente neprevăzute, astfel că vei fi nevoită să anulezi orice plan cu perechea ta. Încearcă să nu agravezi situația cu discuții în contradictoriu, ci să încercați amândoi să găsiți soluția ideală pentru a ieși din această încurcătură. Două minți fac mai mult decât una.

cutie cu bani

Săgetător

Vei fi destul de irascibilă în această perioadă, iar relația de cuplu va avea de suferit. Orice ar spune perechea ta, vei avea impresia că este o ofensă directă. Încearcă să nu te lași păcălită de influența astrelor și să menții armonia în relația cu cel drag. Fii mai îngăduitoare și vezi dincolo de aparențe. În spatele uneor remarci aparent răutăcioase se pot ascunde grija și dragostea necondiționată pe care jumătatea ta le are pentru tine.

Capricorn

Cheltuielile nesăbuite îți vor aduce multe probleme financiare în perioada următoare. Influența lui Mercur se va resimți asupra bugetului familiei, dar și a dorinței tale inexplicabile de a face tot felul de cumpărături inutile. Încearcă să ții cont de părerea persoanei iubite și să nu te lași pradă dorinței de a cheltui bani pe orice. Puțină economie nu strică. Mai mult, ar cam fi momentul să începi să pui deoparte bani pentru planurile pe care le ai pentru acest final de vară.

Vărsător

Deși ai planificat acest moment până în cel mai mic detaliu, se pare că negocierile și relațiile cu partenerii de afaceri nu vor fi tocmai fructuoase în timpul acestui fenomen. Mercur retrograd îți va pune multe bețe în roate în ceea ce privește comunicarea și luarea de decizii, așa că este mai bine să te ții departe de întâlnirile importante, care îți pot afecta decisiv planurile. Poate că este timpul să mergi în acea vacanță pe care o planifici de mult timp, așa că nu mai ezita și începe să îți faci bagajul împreună cu persoana dragă.

Pești

În această perioadă vei fi mai sensibilă ca niciodată, iar cuvintele persoanei iubite te vor afecta profund. Încearcă să nu iei nimic personal, deoarece este doar o exagerare produsă de mintea ta. Puțin timp departe de perechea ta, cel puțin pentru prima perioadă a acestui fenomen, poate fi benefică pentru viitorul relației voastre. Te poți retrage la casa părinților tăi sau, de ce nu, la cel mai bun prieten. Așa îți vei da seama cât de mult înseamnă persoana iubită pentru tine.

Mercur retrograd în Fecioară va aduce atât influențe pozitive în viața zodiilor, cât și negative. Depinde doar de acestea cum vor lăsa acest fenomen să le afecteze.

Surse foto: iStock, Pixabay

Articolul urmator Zodiile care nu pot ține un secret. Sunt mereu cu gura mare și "dau din casă" tot, chit că e treaba lor sau nu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.