Horoscop
Înapoi la

Mercur și Soare intră în Taur. Zodiile revin cu picioarele pe pământ și devin folositoare lumii

Mercur și Soare intră în Taur. Zodiile revin cu picioarele pe pământ și devin folositoare lumii

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

A doua jumătate a lunii aprilie marchează o aliniere astrală formidabilă. Conjunctia formata din Mercur și Soare în zodia Taurului va avea loc pe data de 19 aprilie și aduce clarificări și rezolvări în viața zodiilor.

Mercur, cunoscut și ca mesagerul zeilor, se află într-un semn de Pământ, vigurosul Taur, iar Soarele influențează complementar viața zodiilor și poate aduce o adevărată cotitură în destinul lor. Această intalnire cosmică realinează energiile și îi va forța pe nativi, inspirați de încăpățânarea Taurului, să revină cu picioarele pe pământ și să acționeze ferm. Accentul se pune pe productivitate, ambiție și multă practicitate. 

ilustratie cu un barbat ce sta in picioare si priveste catre o usa, inconjurata de o sfera luminoasa in forma Soarelui, pe un fundal cosmic

Soarele, izvorul vieții pe Pământ, simbolizează esența umană și individualitatea. Nativii vor găsi resursele necesare de a atinge ținte precise și de a nu se abate de la traseu, contribuind activ și la rolul lor în societate, punând accentul pe spiritul civic și pe iubirea de aproape. 

Mercur și Soare intră in zodia Taur - cum îi influențează pe nativi

Berbec. Iei decizii rapide și nu zăbovești prea mult timp. Nu ai deloc răbdare să aștepți ca lucrurile să se întâmple pur și simplu și știi că depinde doar de tine dacă vei obține sau nu satisfacția instantanee. Rezolvi toate acele proiecte amănate și ai șansa de a străluci în carieră, fiind eligibil chiar pentru promovarea la care visezi de foarte mult timp. 

Taur. Încăpățânarea ta va atinge cote maxime și riști chiar să strici anumite relații cu persoane importante din viața ta. Pur și simplu nu vrei să asculți și alte opinii, dar Soarele își va revărsa razele sale calde asupra ta, te va îmbuna și te va face să îți schimbi atitudinea. Primești ajutor din partea astrelor și nu ai motive să dai greș. 

Gemeni. Superficialitatea ta nativă va dispărea ca prin minune, cel puțin pentru o perioadă, iar tu vei putea să dai dovadă de responsabilitate și să îți asumi anumite sarcini pe care le-ai evitat în trecut. Poate este timpul să treci la un alt nivel în relația ta și să dovedești că ești o persoană de încredere, demnă de loialitatea partenerului tău. 

Rac. Mergi pe principiul strictului necesar și faci toate acele sarcini de la birou fără prea mare tragere de inimă. Dacă ai ocazia, poți încerca să evadezi câteva zile din agitația cotidiană și să organizezi o excursie cu prietenii la munte. Trebuie să ai grijă însă, pentru că pot apărea anumite oportunități profesionale pe care nu ar fi bine să le ratezi, chiar dacă gândul tău este doar la distracție. 

Leu. Ai o putere fantastică de exprimare care te va ajuta să fii în prim-plan și să te exprimi fără rețineri. Însă nu trebuie să fii autoritar și să afișezi o atitudine de superioritate, probabil că nu îți dorești să îți strici imaginea în fața colegilor. Cucerește prin gândirea ta logică, inteligență și planuri creative. Este momentul să te faci auzit și să transmiți anumite mesaje. 

Fecioară. Este o perioadă excelentă de a face noi conexiuni și de a întâlni oameni care îți împărtășesc aceleași convingeri. În același timp, ai șansa de a stabili detaliile unui împrumut și de a obține acea sumă de bani pentru a finaliza o achiziție importantă, poate pentru o casă sau o mașină. Ești foarte prompt și reușești să duci la bun sfârșit toate planurile pe care ți le-ai propus. 

Balanță. Ai ocazia de a dobândi un echilibru în relația ta de cuplu și să te dovedești folositor în soluționarea unor neînțelegeri între tine și partenerul de viață. Ești mult mai rațional și vei găsi o cale de mijloc între obligații și plăcere, ceea ce va fi pe placul celui iubit, pentru că în ultima vreme a cam tânjit după atenția ta. 

Scorpion. Ai senzația că ți-ai abandonat visurile și să te abați de la calea ta. Influența lui Mercur te va ajuta să te transformi, să evoluezi și să revii la planurile tale inițiale, făcând abstracție de factorii externi. Te focusezi doar pe ceea ce este important și nu renunți până nu ajungi la linia de final. 

Săgetător. Spiritul de aventurier începe, din nou, să își facă apariția și simți nevoia să te lași pradă unor tentații interzise sau a unor aventuri fără obligații. Însă toate aceste amăgiri sentimentale ar putea să te determine să renunți complet, cel puțin pentru o perioadă, la ideea de a avea o relație solidă și de durată. 

Citește și: 21 de semne că ești mult, mult prea obsedat(ă) de horoscop

Capricorn. Ești suficient de disciplinat și de muncitor pentru a demonstra că ești capabil să preiei noi responsabilități în sfera profesională. Ai șansa de a încheia un contract avantajos pentru tine și de a câștiga mai mulți bani, ceea ce va contribui serios la creșterea nivelului calității vieții tale. 

Vărsător. Ai tot avut schimbări bruște de comportament, însă acum este momentul să demonstrezi că ești o persoană parolistă, pe care oamenii se pot baza. Renunță la solidaritate și păsește în lume încrezător, pentru că trebuie să te faci auzit. Ai idei noi și inovatoare, cu ajutorul cărora vei reuși să îi impresionezi pe colegi, dar și pe prietenii apropiați. 

Pești. Întrerupi total contactul cu lumea ta imaginară și ai suficient curaj de a te conecta cu cei din jur. Atragi foarte mult atenția asupra ta și totul va fi favorabil pentru tine, mai ales că în ultimul timp te-ai retras într-un con de umbră și ai refuzat să relaționezi prea mult. 

Surse articol: Astrology / Bustle / Cafeastrology

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Scorpionului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Scorpionului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Ce cred barbatii despre picioarele tale?
Incepe quiz
Ce cred barbatii despre picioarele tale?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.