Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Ne ridică și apoi dau cu noi de pământ! Cum ne afectează eclipsele verii 2020 - nimic nu va mai fi la fel!

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Anul 2020 poate fi considerat ieșit din comun din  toate punctele de vedere, inclusiv al evenimentelor astronomice care au loc pe parcursul săuu. Dacă ar fi să menționăm numai alinierea neobișnuită a planetelor care a deschis acest an și conjuncția rară dintre Jupiter și Saturn care îl va închide și căpătăm deja o imagine a marilor fenomene celeste care ne marchează viețile.

Dintre aceste evenimente semnificative fac parte și cele 7 eclipse care punctează acest an, cu specificarea că acesta este numărul maxim de eclipse ce pot avea loc pe parcursul unui an calendaristic. Iar dintre acestea, trei sunt concentrate chiar în perioada următoare, respectiv pe 5 iunie, 21 iunie și 5 iulie!

eclipsa

EEclipsa de Lună de pe 5 iunie, un eveniment foarte important care a inițiat, practic, un nou ciclu de eclipse. Pentru următoarele 18 luni, eclipsele lunare vor avea loc pe axa Gemeni-Săgetător, alte două astfel de fenomene fiind ”programate” pentru 30 noiemebrie 2020 și 14 decembrie 2020.

O serie de eclipse începe, iar o alta se încheie prin eclipsa solară de pe 21 iunie în Rac și eclipsa lunară din 5 iulie în Capricorn. Acest ciclu a început în iulie 2018, deci cele două eclipse marchează încheierea în sufletul și viața noastră a unor evenimente declanșate cu doi ani în urmă.

Sunt importante eclipsele pentru viața noastră? Cu siguranță, da! Orice eclipsă este asociată cu evenimente care nu pot fi ocolite, este un activator al destinului nostru. Așa că orice s-ar întâmpla în perioada următoarelor cinci eclipse (trei în vară și două la sfârșitul toamnei și începutul iernii), este menit să se întâmple. Iar evenimentele care vor veni nu sunt ușoare, însă reprezintă cea mai bună variantă pe care ne-o hărăzesc astrele. Chiar și suferințele fac parte din această ofertă de destin, ca niște lecții valoroase pe care trebuie să le asimilăm ca să mergem mai departe.

Cum ne afectează cele trei eclipse din vara lui 2020

Așa cum am spus, vara lui 2020, mai precis lunile iunie-iulie, este marcată de trei eclipse: eclipsa de Lună din 5 iunie, care va avea lor când Luna este plină, pe axa Gemeni- Săgetător; eclipsa de Soare din 21 iunie în Rac și eclipsa de Lună din 5 iulie în Capricorn. Iată cum vor afecta aceste trei evenimente cerești fiecare zodie în parte.

Berbecul

Pentru că ești un semn de foc, principala eclipsă care te va afecta va fi cea de Soare din 21 iunie. Atunci vei afla o veste care îți va schimba destinul sau, în orice caz, te va face să reflectezi asupra sensului vieții tale. Va trebui să iei o decizie importantă, deloc ușoară și este recomandat să implici toate persoanele care contează pentru tine în această hotărâre. Cât de eclipsele lunare din 5 iunie, respectiv 5 iulie, îți vor produce valuri emoționale greu de stăpânit, dar trecătoare.

Taurul

Cel mai semnificativ te va afecta eclipsa lunară din 5 iulie, care va avea loc în Capricorn, un semn de pământ ca și tine. Stabilitatea ta financiară și profesională vor fi serios puse la încercare și va trebui să găsești resurse ca să poți trece peste această perioadă de criză. Există riscul de a pierde niște bani într-o investiție riscantă, așa că este necesar să fii cu ochii în patru și să-ți acorzi suficient timp, înainte de a semna anumite documente.

Gemenii

Apropiata eclipsă lunară din 5 iunie va avea loc pe axa Gemeni-Săgetător, chiar atunci când este Lună Plină. Fii cu mare băgare de seamă, pentru că îți vei supraestima luciditatea și gândirea rațională și s-ar putea ca emoțiile să-ți joace o festă. O persoană pe care o credeai inofensivă pe baza unor indicii de bun simț te va face să suferi, fie printr-o trădare, fie prin bârfă și intrigi. Inteligența nu te ajută întotdeauna să te ferești de necazuri, uneori trebuie să asculți vocea inimii.

Racul

Pentru că Luna este astrul tău protector, ambele eclipse lunare, din 5 iunie și din 5 iulie te vor afecta foarte tare. Dar nu vei scăpa nici de influența eclipsei de Soare din 21 iunie, pentru că se va petrece în semnul tău, pe axa Capricorn-Rac. Dacă eclipsele de lună îți vor răscoli emoțiile, putând duce la deteriorarea unor relații și chiar la despărțiri, eclipsa de Soare va dăuna statutului tău profesional, determinând decizii de care s-ar putea să-ți pară rău ulterior. Sfatul astrologului este să te gândești de mai multe ori înainte să acționezi.

Leul

Este de la sine înțeles că eclipsa de Soare din 21 iunie te va marca semnificativ, dat fiind că este vorba despre astrul tău tutelar. Pentru că are loc în semnul Racului, vei fi mai emoțională ca de obicei și s-ar putea să faci anumite greșeli și gafe în relațiile cu persoane care îți pot hotărî viitorul. Mai mult decât atât, vei fi orbită de pasiune și s-ar putea să cazi în capcana unui bărbat care nu vrea mai mult de o aventură alături de tine. Ai grijă că perioada eclipselor va lăsa cicatrice în inima ta.

Fecioara

Cum este cazul cu toate semnele de pământ, te va afecta cel mai mult eclipsa de Lună care are loc în semnul Capricornului pe data de 5 iunie. Dacă aștepți o veste importantă legată de anumite colaborări sau parteneriate ori de începerea unor proiecte, s-ar putea să ai o dezamăgire și să fie nevoie să-ți schimbi planurile. Unele probleme de sănătate, personale sau ale partenerului te vor bloca o perioadă, deși nu sunt foarte serioase. Mai mult decât atât, vei avea un sentiment de hiperresponsabilitate, care îți va deveni insuportabil la un moment dat și trebuie să faci eforturi ca să te adaptezi la perioada care urmează.

femeie leagan

Balanța

Deși vrei să păstrezi echilibrul specific zodiei tale, eclipsa de lună de pe 5 iunie îți va da unele bătăi de cap, mai ales că are loc pe axa Gemeni- Săgetător, ce leagă un semn de aer ca și tine de un semn de foc. Va fi ca o întrerupere a energiei tale, o dificultate de a regăsi pasiunea și interesul pentru ceea ce faci, care te-ar putea conduce la depresie și anxietate. Nu există o soluție concretă pentru această stare de obnubilare, trebuie pur și simplu să te menții la suprafața ei și s-o lași să treacă. Acordă-ți timp suficient de relaxare și meditație și totul va fi bine într-un final.

Scorpionul

Ca toate semnele acvatice, ești profund tulburată de eclipsele lunare, dar și eclipsa de Soare care are loc într-un semn-confrate, cel al Racului, te dă puțin peste cap. Nu este vorba de evenimente majore, ci de o stare generală de apatie, care te va face să simți că nu funcționezi la randament maxim. Vei încerca diverse soluții pentru a ieși din acest marasm sentimental, precum întâlniri zgomotoase cu prietenii, aventuri pasionale sau căutare de senzații tari, dar vei rămâne mereu cu o stare de nemulțumire. Poate că cea mai bună rezolvare este să te concetrezi pe muncă și să folosești efortul susținut ca pe o legătură cu resursele imprortante din tine.

Săgetătorul

Mare atenție la eclipsa de lună care are loc pe data de 5 iunie chiar în semnul tău și inițiază, în plus, o nouă serie de eclipse. S-ar putea să te simți depășită de anumite evenimente care au loc în viața ta, să te subapreciezi și să nu mai vezi luminița de la capătul tunelului. Deși ai o mulțime de oportunități și resurse, te simți neajutorată și ai nevoie de o îndrumare, fie ea și din partea unui prieten de suflet. Deschide-ți inima, cere sfaturi, pune-le în practică, iar destinul tău va prinde, încet-încet, un contur mai clar și liniștea va reveni în inima ta.

Capricornul

Chiar dacă vei reuși să treci cu bine peste următoarele două eclipse, cea dea-a treia, din 5 iulie, care are loc în semnul tău, îți va aduce porția ta de agitație și tulburare. Vei avea foarte mult de muncă și vei simți că nu mai faci față unor îndatoriri care îți displac. Sentimentul că timpul se scurge fără să faci ceva cu adevprat valoros va pune stăpânire pe tine. Ai nevoie de cineva care s-ți arate și partea plină a paharului, altfel vei fi convinsă că întreaga ta existență este un eșec. Dar, la urma urmei, această idee sâcâitoare nu poate dura veșnic, mai ales dacă nu o lași să prindă rădăcină în mintea ta.

Vărsătorul

Și pe tine te destabilizează oarecum eclipsa din data de 5 iunie, de pe axa Gemeni-Săgetător, mai degrabă prin corespondență cu semnul tău confrate, decât prin influență directă. Vei întâmpina ostilitate din partea anumitor persoane și vei simți că nu-ți poți menține calmul și diplomația înaintea lor. S-ar putea să ai o reacție emoțională necontrolată și îți vei face multe procese de conștiință ulterior. Dar creativitatea ta te va ajuta să găsești o soluție de compromis și să-ți menții buna imagine în ochii persoanelor care contează.

chip

Peștii

Ești un semn acvatic, deci fii pregătită pentru perfidele eclipse de Lună care vor aduce tumult în sânul apelor tale. Vei simți că nu mai suporți anumite nedreptăți și te vei ridica în apărarea unor persoane vulnerabile, dar acest lucru îți va aduce unele prejudicii. În special în jurul datei de 5 iunie, te vei simți destabilizată și îngrijorată, pentru că vei auzi unele zvonuri legate de situația ta profesională. Eclipsa de Soare din semnul Racului te va face să îți vezi poziția amenințată, dar toate aceste idei se vor împrăștia după ce va trece și ultima eclipsă din vara aceasta.

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta