Horoscop
Înapoi la

Nu trebuie să le provoci niciodată! Zodii care pot deveni agresive dacă le enervezi

Nu trebuie să le provoci niciodată! Zodii care pot deveni agresive dacă le enervezi

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Personalitătea fiecărui nativ este un mix de gânduri pozitive și negative care uneori pot fi greu de descifrat. Deși cele mai multe zodii sunt calme și binevoitoare prin natura lor, există unele care pot deveni destul de periculoase și iute la mânie, dacă sunt provocate.

Acești nativi au foarte puțină răbdare la dispoziție și cel mai bine ar fi să nu încerci să îi provoci niciodată, asta dacă nu vrei să te trezești într-o situație tensionată. Pot deveni chiar agresivi dacă sunt provocați și nu mai țin cont de nimic atunci când le sare țandăra.

Iată zodiile care pot deveni agresive dacă le enervezi

Scorpion. În mod normal tu găsești modalități de a-ți controla problemele cu nervii, însă de multe ori te-ai regăsit în situația de a deveni chiar violent în fața unei persoane care a reușit să te scoată din simțiri. Consideri că nu este nimic greșit în a-ți exprima punctul de vedere, chiar dacă asta înseamnă să lezezi relațiile cu cei dragi definitiv. 

Gemeni. Ești o persoană energică, sociabilă și plină de viață, dar nu te vei gândi de două ori înainte de a trăda pe cineva pentru a obține ceea ce îți dorești. Te agiți imediat, în cele mai mici și aparent neimportante aspecte ale vieții și ești destul de hotărât să-ți cauți răzbunarea dacă cineva ți-a greșit într-un fel. 

Citește și: Ce să faci până la final de primăvară ca să îți meargă bine tot anul, în funcție de zodie

Pești. În mod normal nu există nimic mai important decât situația ta financiară și nu îți place când cineva sau ceva intervine în drumul tău spre a face mulți bani. Oamenii trebuie să fie foarte precauți atunci când au de-a face cu tine pentru că nu este ușor să îți schimbe principiile de viață și să îți îndrepte atenția către ceva ce nu îți place. În caz contrar, le arăți latura ta întunecată, care nu e ușor de gestionat. 

Taur. Ești un încăpățânat înnăscut și dacă ți-ai pus mintea la ceva nu te va opri nimeni și nimic să reușești. Totodată, mândria este o altă trăsătură a caracterului tău și nu suporți să lași o altă persoană să te depășească. Dacă se întâmplă asta, o vei doborî instantaneu, fără scrupule și fără menajamente. 

Rac. Ești o persoană pasională și un visător fără cusur, însă punctul tău sensibil îl reprezintă chiar sentimentele tale. Așadar, dacă cineva te va trăda și îți va frânge inima vei vedea roșu în fața ochilor și ai toate șansele chiar să devii violent. Nu vei ezita să faci și tu rău la rândul tău, chiar dacă știi că răzbunarea nu va schimba cu nimic situația. 

Săgetător. Buna dispoziție și vibrațiile bune pe care le emani de obicei vor dispărea într-o secundă dacă cineva îndrăznește să te provoace. Vei exploda instantaneu, rostind cuvinte jignitoare și recurgând chiar la forța fizică pentru a te apăra. Ai o gură mare pe care încerci să o ascunzi mereu, mai ales în timpul unei eventuale discuții aprinse. 

Surse articol: TimesofIndia / Themindsjournal / MSN

Surse foto: istock

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Cât de ușor cred bărbații că te pot seduce?
Incepe quiz
Cât de ușor cred bărbații că te pot seduce?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (13)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.