Horoscop
Înapoi la

Patru zodii care au încredere fix în cine nu trebuie și ajung să fie profund rănite

Patru zodii care au încredere fix în cine nu trebuie și ajung să fie profund rănite

Ramona Jurubita

Oricine a auzit măcar o dată în viață că „încrederea se câștigă greu și se pierde într-o singură clipă”. Totuși, există și cazuri în care această regulă nu se aplică. Unii oameni chiar nu își învață lecția niciodată sau sunt prea buni pentru a renunța la șansele pe care le oferă celor la care țin.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Ar trebui să fim foarte atenți la persoanele în fața cărora ne confesăm și să nu le mai spunem niciodată secretele noastre dacă observăm că se folosesc de ele pentru a ne face rău. „A ierta” nu este sinonim cu „a da o nouă șansă. Cu toate acestea, patru dintre semnele zodiacale nu se învață minte niciodată, așa că vorbesc aproape orice și cu aproape oricine. Ba mai mult, dezvăluie cele mai delicate informații despre ele persoanelor care le-au dovedit deja că sunt neserioase. Oare ce să ne facem cu ele și cum să le ajutăm să își învețe lecția? Mai întâi va trebui să le identificăm.

Fereastră transformată în portretul în creion al unei femei triste, cu ochii înlăcrimați.

Iată zodiile care ajung mereu să-și pună încrederea în oamenii nepotriviți, indiferent de câte ori au fost dezamăgite:

1. Balanță
Optimismul de care dă dovadă o împiedică să pună răul în față. Crede că toți oamenii sunt buni și nu își pierde încrederea în ei nici la proba contrarie. Vede binele în orice situație și le caută scuze tuturor persoanelor care mai greșesc față de ea. Această zodie chiar nu știe să țină supărare, fiindcă se gândește mereu că în spatele fiecărei abateri de la normele morale există un sentiment greu de înțeles. De multe ori, această atitudine permisivă se întoarce împotriva sa și ajunge să sufere enorm, chiar dacă nu recunoaște.

2. Leu
Are întotdeauna capul pe umeri și știe să facă diferența dintre bine și rău, dar uneori cade în capcana celor care încep să-i vorbească frumos. Laudele și lingușeala îl atrag mai tare ca orice, așa că se deschide mai repede în fața admiratorilor săi. Uită să ia în calcul și varianta mai puțin plăcută: poate anumite persoane fac asta pentru că au un interes ascuns și i-au găsit slăbiciunea. Chiar dacă se întâmplă să conștientizeze că a intrat într-un anturaj nepotrivit, nu poate renunța ușor, fiindcă îi vine greu să se despartă de oamenii la care ține. Aceștia sunt importanți pentru el dacă îi mângâie ego-ul, oricât i-ar greși în restul timpului. Leul are nevoie să învețe să renunțe când și-ar dori să rămână. În caz contrar, suferința lui se va amplifica și nu va reuși să se vindece prea curând.

3. Berbec
Este întotdeauna onest, așa că se așteaptă să primească loialitate și din partea celorlalți. Are impresia că toți sunt ca el și că ar fi o exagerare să îi judece înainte de a-i testa. Greșește însă când le oferă șanse infinite și nu se lasă convins de prima abatere. Ar trebui să îi excludă imediat din viața sa pe trădători, doar că nu îl lasă inima să rănească și el, la rândul său. Crede că este normal să suporte uneori durerea, mai ales dacă vrea prieteni pe viață. Nu-și dă seama însă că relațiile trainice sunt formate din oameni care se străduiesc să nu greșească unii față de alții.
Pentru că iertarea are o limită, va constata, în final, că nu mai poate să treacă peste. Oricum, va fi destul de târziu, așa că nu poate șterge cu buretele toată dezamăgirea trăită de-a lungul timpului. Poate dura și ani de zile până ia o astfel de hotărâre radicală.

4. Pești
Acești nativi nu pot întoarce spatele cuiva care suferă, chiar dacă este vorba de prieteni care nu s-au purtat frumos cu ei. Sunt prea sensibili și îi emoționează orice lacrimă, ceea ce înseamnă că se lasă înduplecați în cele mai rele situații. Nicio faptă nu este suficient de urâtă pentru a nu trece peste ea. Din păcate, iartă absolut orice și suferă de fiecare dată. Au nevoie de multă îndrumare din partea celor care le vor binele, iar dacă nu vor primi susținere, vor rămâne în cercul vicios în care au intrat. Ei știu cum se simte durerea și nu vor să o provoace altora, așa că nu rup relațiile, indiferent cât de toxice ar fi. Nu se gândesc la binele lor, ci la al celorlalți, punându-se pe ultimul loc în lista de priorități. Vor conștientiza la un moment dat că este greșit ce fac, dar nu vor mai putea da înapoi.

Ai observat că apropiații tăi născuți sub aceste semne zodiacale comit des greșeala de a se încrede în cine nu trebuie? Atunci invită-i la o discuție serioasă și explică-le pericolele la care se expun. Inima lor bună chiar nu merită să îndure suferința cauzată de prietenii falși.

Descoperă: Zodiile care nu pot ține un secret. Sunt mereu cu gura mare și "dau din casă" tot, chit că e treaba lor sau nu

Surse foto: Pixabay

Surse articol: CollectivePinkvillaYourtango

Articolul urmator
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Cat de multa incredere au barbatii in tine?
Incepe quiz
Cat de multa incredere au barbatii in tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (16)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.