Horoscop
Înapoi la

Semnificația spirituală a datei de 10.10 - totul despre magia zilei de 10 octombrie și cum să profiți de ea

Semnificația spirituală a datei de 10.10 - totul despre magia zilei de 10 octombrie și cum să profiți de ea

Alida Enache

Data de 10 octombrie (10.10) este una foarte specială, ea fiind a zecea zi din cea de-a zecea lună a anului. Octombrie este prima lună din an care are în componența sa două cifre și, totodată, este luna care începe șirul sfârșitului de an. Această lună este punctul de balanță între ceea ce ți-ai propus să faci pe parcursul anului și ceea ce ai reușit să faci până în acest moment.

Zece este chiar numărul destinului și este compus din două cifre cu semnificație numerologică foarte importantă: 1 este numărul liderilor și al succesului, iar 0 este unitatea care ia sensul unei “linii divine”, ea amplificând puterea succesului redată de numărul 1.

semnificație data de 10.10

Echilibru, schimbare și noi oportunități

Numărul 10 este considerat un număr norocos, iar în Tarot cartea numerotată cu acest număr este chiar Roata Norocului. Aceasta semnifică echilibrul, schimbarea, apariția unor noi oportunități și dezvoltarea pe toate planurile.

În astrologie, numărul 10 este asociat zodiei Capricorn, o zodie determinată și ambițioasă, care poate obține tot ceea ce își pune în minte atât timp cât nu se lasă afectată de influențele celor din jur. Din acest motiv, nativii zodiei Capricorn pot fi considerați singuratici, mai ales atunci când au un plan măreț în minte. Același lucru se întâmplă și în cazul lunii octombrie. Să nu fii surprinsă dacă în data de 10.10 te vei hotărî să rupi legătura cu anumite persoane, căci vei avea parte de multe realizări și conștientizări.

Citește și: Semnificația spirituală a lui februarie: o lună a purificării

De asemenea, numărul 10 este și numărul karmei. Fiind puternic influențat de Balanță, acest număr te obligă, fie că vrei sau nu, să îți aduni roadele muncii. Este vremea recompenselor, fie ele pozitive sau negative.

Data de 10.10 este un bun prilej de a-ți reîmprospăta gândurile și perspectivele. Îți poți reseta viața în adevăratul sens al cuvântului, mai ales dacă simțeai nevoia de o schimbare. Te poți reinventa eliberându-te de datoriile trecutului.

Ziua de 10 octombrie poate fi destul de agitată, cu multă tensiune și vei duce o luptă cu tine însuți. Este momentul să alegi. Bine sau rău? Prezent sau viitor? Dacă vei face alegerea corectă, te vei bucura de multe oportunități și șanse și vei reuși să faci exact schimbarea de care aveai nevoie pentru a trece la un nou nivel.

Cum te eliberezi de energiile negative în data de 10 octombrie

1. Fă-ți o listă cu toate regretele trecutului și apoi dă-i foc. Te vei elibera de toate situațiile neplăcute din trecut și te vei purifica.

2. Fă-ți o listă cu toți oamenii din trecut care consideri că ți-au greșit într-un fel sau altul și apoi dă-i foc. În felul acesta, vei reuși să blochezi canalele energetice care vă leagă.

3. Scrie pe o foaie trei lucruri pentru care ești recunoscătoare timp de 30 de zile, fără să te repeți. Astfel, vei deveni mai conștientă de binecuvântările din viața ta.

4. Renunță la obiceiurile tale dăunătoare în favoarea celora care te pot ajuta să te dezvolți. Acționează în acest sens timp de 30 de zile pentru a-ți forma un reflex.

Cum poți profita de energia zilei de 10 octombrie

1. Meditează timp de 10 minute. La finalul meditației, scrie pe o foaie toate țelurile tale, planurile de viitor și lecțiile pe care le-ai învățat din trecut.

2. Fă-ți o listă cu lucrurile la care vrei să renunți și care nu îți fac bine. Energia acestei zile te va ajuta să-ți duci la bun sfârșit idealurile.

3. Bucură-te de toate lucrurile bune care ți se vor întâmpla în această zi. Sărbătorește-ți atât dragostea, cât și succesul.

Aceasta a fost semnificația zilei de 10 octombrie. Ea are o influență foarte mare asupra sfârșitului de an și depinde doar de tine cum alegi să o trăiești. Nu uita că așa îți vei petrece tot restul anului! Tu ce părere ai?

Vezi și: Ca să treci cu adevărat peste ceea ce ți-a frânt sufletul, trebuie să afli semnificația ascunsă a traumei suferite. Cum faci asta

Surse articol: Foreverconscious, WillowsoulTrustedpsychicmediums

Articolul urmator
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce parte a zilei te reprezinta?
Incepe quiz
Ce parte a zilei te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (32)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.