Horoscop
Înapoi la

Ploaia de meteori Tauridele de Sud influențează viața zodiilor

Ploaia de meteori Tauridele de Sud influențează viața zodiilor

Ionelia Olteanu

Fiecare fenomen astrologic aduce cu sine noi perspective și imagini de ansamblu asupra evenimentelor care vor avea loc în viitorul apropiat. Același lucru se întâmplă și în cazul ploii de meteori Tauridele de Sud, care are loc în fiecare an între 20 octombrie și 10 decembrie. Această ploaie este una minoră, dar de lungă durată, și reușește să producă aproximativ 5-10 meteori pe oră.

Ploaia de meteori este împărțită în două fluxuri distincte, dar care nu presupun o activitate bine definită și se suprapun în luna noiembrie. Fiecare flux are până la 7 stele vizibile pe oră, iar primul va avea lor după miezul nopții, atât pe 4, cât și pe 5 noiembrie. Așa cum se întâmplă în cazul fiecărui fenomen de acest fel, se poate observa o anumită influență în viața zodiilor.

ploaie de stele

Iată cum este influențată viața zodiilor de ploaia de meteori!

Berbec. Începând cu data de 4 noiembrie totul începe să capete sens în viața ta. Pe lângă faptul că ai foarte multe responsabilități, vei reuși să îți menții strânse relațiile cu cercul tău de prieteni apropiați. Ajungi să deslușești anumite lucruri pe care, până acum, nu ți le puteai explica. Poate că ploaia de meteori are o influență mai mare asupra ta decât te-ai fi așteptat. Pe lângă faptul că îi ajuți pe cei de lângă tine să trecă peste momente dificile, succesul este de partea ta, astfel că există o posibilitate destul de mare să urci pe scara ierarhică.

Taur. Luna noiembrie este una în care trebuie să muncești puțin mai mult pentru a avea parte de câștiguri financiare. Asta ar putea să presupună statul la birou peste program, lucratul de acasă sau câteva drumuri la bancă. Cu toate acestea, nu trebuie să cazi pradă stresului, ci să lași lucrurile să meargă de la sine, pentru că vor apărea și ideile. Ai o relație foarte bună cu cei din jurul tău, ceea ce îți va aduce numai avantaje.

Gemeni. În această perioadă ar trebui să primești anumite recompense sau omagii, dar nu se întâmplă acest lucru. Poate că vei fi dezamăgită, dar nu trebuie să renunți. Vei primi cu siguranță ceea ce meriți, doar că nu este momentul potrivit. Este exclus ca zilele astea să închei contracte sau să pleci într-o vacanță. Ai putea, în schimb, să te ocupi de anumite sarcini pe care nu ai apucat să le rezolvi. Găsește-ți o ocupație!

Rac. Ploaia Tauridelor vine cu ceva vești nu tocmai bune despre economia lumii, ceea ce te face să te îngrijorezi cu privire la viitorul tău din punct de vedere financiar. Nu trebuie să îți faci griji. Îți vei reveni rapid din acest colaps și vei căpăta suficientă încredere încât să reușești să duci la bun sfârșit planurile pe care le ai. Nu mai crede chiar tot ce auzi sau ce citești, ci încearcă să treci totul prin filtrul tău.

Leu. Fenomenul astrologic din această perioadă își manifestă influențele în sectorul iubirii zilele acestea. Un prieten apropiat sau un posibil partener nu reușește să comunice astăzi chiar atât de bine și te întrebi dacă îi mai pasă de tine. Se pare că trece prin câteva momente dificile, poate din punct de vedere financiar, așa că nu izbutește să fie o companie bună pentru tine. Poate că ar trebui să fii alături de el și să îl asculți. O să conteze foarte mult.

Fecioară. Ploaia de meteori va fi pentru tine fenomenul care îți poate marca viața, dar într-un sens bun. În următoarele zile este posibil să cunoști o persoană specială ce are șanse să devină jumătatea ta. Nu îți pune bariere și nici nu adopta o atitudine sceptică pentru a nu rata ceea ce contează cu adevărat. Trebuie să îi permiți iubirii să te cuprindă și să simți că plutești.

zodii

Balanță. Imprevizibilul își va face apariția în această perioadă, astfel că vor fi anumite momente în care vulnerabilitatea ta se va manifesta mai mult decât ți-ai dori. Cineva apropiat ție se află într-o stare de melancolie, ceea ce te face și pe tine să empatizezi. Responsabilitățile apasă pe toată lumea, inclusiv pe tine. Singura rezolvare este să fiți alături unii de ceilalți și totul va trece.

Scorpion. Zilele acestea te vei simți copleșită de responsabilitățile pe care le ai în casă. Vei avea senzația că ești singura căreia îi pasă de bunăstarea căminului. Poate că acorzi prea multă importanță acestui detaliu, mai ales că, oricum, ești înclinată către aceste tendințe. Încearcă să te detașezi și să mergi la un concert sau la un film.

Săgetător. Tauridele te afecteză prin întârzierea vizitei unui prieten apropiat, a unui partener sau a unui coleg. Poate că acest lucru nu este întâmplător și ar trebui să ții cont de el, chiar dacă te ține pe loc, într-o continuă așteptare. În momente ca astea este bine să te concentrezi mai mult pe tine și să faci ceva care ar putea să te distragă. Timpul va trece mult mai repede.

Capricorn. Ploaia de meteori vine cu prosperitate financiară. Vrei să fii din ce în ce mai bună, dar te simți puțin descurajată. Trebuie doar să îți dai interesul la fel de mult ca până acum pentru ca totul să meargă pe aceeași linie. În zilele următoare vei observa o îmbunătățire, mai ales dacă reușești să te exprimi cum trebuie și să atragi de partea ta oamenii potriviți.

Vărsător. Tauridele te fac să îți dorești o schimbare de look, deoarece nu mai ești deloc mulțumită de felul în care arăți. Poți să mergi să îți cumperi niște haine noi. Pe lângă faptul că vei arăta foarte bine, aceste activități îți vor crește încrederea în sine. Imaginea ta îți influențează starea psihică, iar asta se va putea observa.

Pești. Ceva se întâmplă în această perioadă, pentru te simți neglijată de partener, deși nu există niciun motiv concret care să te facă să crezi asta. Relația ta ar trebui să fie puternică, dar bioritmul tău este extrem de scăzut, ceea ce va avea consecințe serioase. Sună un prieten apropiat și ieșiți împreună la cumpărături sau la un film. Asta te va ajuta să te mai relaxezi, iar până la sfârșitul zilei îți vei reveni.

Ploaia de meteori Tauridele de Sud are o influență semnificativă asupra zodiilor, mai ales în ceea ce privește aspectul financiar și romantic. Vor reuși, până la urmă, să își găsească echilibrul și să depășească toate obstacolele.  

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Ce nota primesti in viata?
Incepe quiz
Ce nota primesti in viata?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (22)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.