Horoscop
Înapoi la

Portalul 04.04 va atrage zodiile într-un vârtej al neliniștii

Portalul 04.04 va atrage zodiile într-un vârtej al neliniștii

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Luna aprilie va fi încărcată de evenimente astrologice, care se vor reflecta în viața zodiilor. Vor fi multe schimbări pe cer și în viața noastră, iar această cohortă de transformări debutează cu misteriosul portal 04.04. 

Numărul 4 este încărcat de energii practice, puse în slujba unor cauze, mai ales că în numerologie cifra 4 este considerată „cifra muncitorului”, a celui care organizează, construiește fundații, lucrează din greu și încearcă să aducă disciplină în acțiunile sale. 

Dar 4 este și cifra stabilității, iar în combinația dublă a portalului de pe 4 aprilie este de natură să tulbure fundația lucrurilor și să dea peste cap rațiunea lucrătorului. 

Iată de ce portalul de pe 04.04 va fi o încercare pentru zodii, care trebuie să apeleze la toate resursele lor interne pentru a restabili echilibrul și a se elibera de neliniște. Dar portalul de pe 4 aprilie este ambivalent: pe de o parte poate provoca destabilizare, pe de altă parte poate aduce mai multă concentrare pe relații și o capacitate mai mare de conectare la resursele proprii. 

chip fantastic

Iată de ce fiecare zodie poate încerca să contracareze efectele negative prin absorbirea energiilor pozitive ale portalului. 

Ce aduce portalul 04.04 pentru fiecare zodie

Berbec

Încerci să-ți regăsești stabilitatea și bunăstarea sufletească, dar îți dai seama că este nevoie să-i simți și pe cei din jurul tău liniștiți. Duci muncă de lămurire cu persoanele dragi, fie pentru a le diminua unele temeri, fie pentru a le convinge să nu ia hotărâri absurde. Te încarci cu responsabilitățile altora, acasă, dar și la serviciu, ceea ce îți provocă un stres permanent și o stare de surmenaj. Ai atacuri de panică și stări de insomnie. Astrele îți recomandă să folosești influențele pozitive ale portalului 04.04, în loc să te concentrezi pe aspectele lui destabilizatoare.

Taur

Schimbările neașteptate legate de muncă, mai ales în contextul în care trebuie să lucrezi la domiciliu, te destabilizează destul de tare. Ți se pare că nu mai este o balanță clară, nici o delimitare concretă între viața ta personală și cea profesională, iar acest lucru te neliniștește. Ai nevoie de o perioadă mai mare de adaptare, dar sarcinile de serviciu și cerințele familiale se aglomerează cu repeziciune, copleșindu-te. Este vremea să ceri un ajutor concret din partea iubitului sau soțului ori a unui prieten bun, pentru că nu vei face față singură transformărilor în avalanșă aduse de portalul de pe 04.04. 

Gemeni

Te simți legată de mâini și de picioare de circumstanțele exterioare, care te determină să-ți blochezi anumite proiecte și să renunți la unele activități care îți făceau plăcere. Starea ta de îngrijorare este din ce în ce mai puternică și îi molipsește și pe cei din jurul tău. Partenerul încearcă să-ți stăvilească tendințele impulsive, de a cumpăra lucruri inutile de pe internet sau de a te duce să te întâlnești cu prietenii, în ciuda restricțiilor. Deși primești unele vești bune legate de veniturile tale sau de anumite compensații bănești, nu este suficient pentru a-ți recâștiga echilibrul pierdut. 

Rac

Pentru că activitățile tale sociale sunt limitate în această periodă, ești nevoită să cauți alte oportunități de distracție, la tine acasă. Îi predai responsabilitatea partenerului tău, dar el pare la fel de lipsit de inspirație ca tine. Pentru amândoi este o perioadă care vă produce iritare și confuzie, de aceea este posibil să sară scântei din nimic în relația voastră. Portalul de pe 4 aprilie vă aduce conștientizarea că multe dintre planurile voastre de viitor trebuie să se schimbe, dar vă dă și acces la rezervorul de imaginație, ajutându-vă să creați proiecte noi și originale. 

Leu

Portalul 04.04 este corelat, în cazul tău, cu o adevărată schimbare de viziune asupra lumii, care nu va fi lipsită de neliniște. Transformările din jur și deciziile pe care trebuie să le iei îți cutremură din temelii filosofia de viață și te întrebi dacă te vei putea adapta vreodată la ceea ce îți aduce viitorul. Pentru o persoană ca tine, obișnuită să se afle în mijlocul prietenilor și admiratorilor, este dificil să traversezi o perioadă de claustrare sau singurătate. În plus, s-ar putea să apară dezacorduri și neînțelegeri cu partenerul, care îți vor adânci sentimentele negative. Activează partea înțeleaptă din tine și încearcă să iei lucrurile mai ușor și să consideri că te afli pe un traseu de dezvoltare personală. 

Fecioară

Ești foarte îngrijorată că ai putea pierde anumite parteneriate profitabile și că vei ajunge într-o situație critică cu banii. Ai discuții tensionate cu partenerul și ți se pare că nu există nicio ieșire din situația dificilă în care te afli. Te apuci de diverse lucruri, dar nu mai reușești să finalizezi nimic, treci de la o acțiune la alta, fără să te poți concentra pe aspectele importante. Ai o senzație de preaplin și de iritare la tot ce spun cei din jurul tău, iar latura ta critică devine din ce în ce mai pronunțată. Chiar dacă este dificil să te reconectezi cu ființa ta profundă, sfatul astrelor este să lași deoparte lucrurile fără importanță și să încerci să faci o terapie de suflet, o practică spirituală sau o activitate care să te absoarbă, pentru a dobândi mai multă liniște. 

peisaj

Balanță

Te adaptezi destul de bine la schimbările din viața ta, dar ești nevoită să lupți cu temerile și tendințele iraționale ale celor din jurul tău. Încerci să fii persoana care echilibrează lucrurile, să scoți la suprafață aspecte pozitive din orice situație, oricât ar fi de dificilă. Partenerul te laudă pentru faptul că reușești să te menții senină și să aduci lumină celor din jur, iar apropiații apelează la tine pentru sfaturi și încurajări. Totuși, nu trebuie să neglijezi efectele destabilizatoare ale portalului 04.04. Punând tot timpul interesele celorlalți înaintea propriilor nevoi, este posibil să te încarci de multă energie negativă și să clachezi la un moment dat.

Scorpion

Lipsa de comunicare cu persoanele alături de care lucrezi se adâncește în această perioadă, iar conflictele te pândesc la orice pas. Starea ta iritabilă te face să pui mereu gaz pe foc în relații, în loc să încerci să temperezi agitația și să apelezi la vocea rațiunii. Schimbările de dinamică în propria familie îți amplifică starea de neliniște, pentru că ți se pare că se aglomerează din ce în ce mai multe responsabilități asupra ta. Este vremea să scoți la suprafață resursele tale personale de analiză și reflecție, să reactivezi lecțiile de viață care te-au ajutat să treci peste obstacole și să ieși învingătoare. Comunicarea cu partenerul poate fi cheia pentru a depăși mai ușor dificultățile din prezent. 

Săgetător

Nu te lași învinsă de starea de izolare și comunici cu prietenii și cunoscuții prin orice mijloace ai la dispoziție. Dai nenumărate telefoane, scrii mesaje, faci videoconferințe și ești tot timpul în contact cu cineva. Provoci lungi discuții cu partenerul și cauți mereu subiecte noi de conversație. Deși este foarte bine să comunici, faptul că te agiți atât de mult să-ți menții contactele denotă și o stare de teamă de a rămâne singură cu tine și a te confrunta cu gândurile tale. Portalul din 4 aprilie te provoacă să-ți înfrunți fricile și să încerci să dobândești un echilibru real, care nu depinde mereu de oameni și de relații, ci se bazează pe forțele tale interne. 

Capricorn

Deși ai ocazia să te reconectezi cu persoanele din familia ta, simți că activitatea ta de serviciu este amenințată și că viitorul este incert în ceea ce privește proiectele tale profesionale. Preocuparea legată de acest subiect te deranjează destul de tare. Ai nevoie de reasigurări din partea celor dragi, legat de faptul că lucrurile vor merge bine și că vei avea mereu parte de sprijinul lor. Nu ești genul care să tolereze prea bine insecuritatea, de aceea s-ar putea să ai crize de anxietate și gânduri iraționale. Încearcă să te detașezi puțin de zvonurile negative și de îngrijorările inutile și să te concentrezi mai degrabă pe prezent.

Vărsător

Schimbul de idei cu partenerul sau cu persoanele apropiate, legat de schimbările ce au loc în ultima perioadă în viața voastră, te-ar putea ajuta să depășești sentimentele de angoasă și incertitudine. Deși portalul 04.04 va zgudui temeliile fixe ale vieții tale, vei înțelege că sunt lucruri stabile, ce nu pot fi schimbate de nimic, cum ar fi relațiile de dragoste. Încearcă să te setezi pe modulul de colaborare și să eviți confruntările emoționale, care îți pot amplifica starea de neliniște. De asemenea, evită deciziile impulsive și insistă pe o abordare prietenească și caldă a oamenilor și situațiilor. 

portal

Pești

Deși este o perioadă tulbure, vei găsi răgazul să te concentrezi mai mult pe resursele și valorile tale personale. Vei avea numai de învățat din desfășurarea evenimentelor și te vei descoperi pe tine într-o lumină nouă. Atunci când temeliile vechilor noastre concepții se clatină, putem pune fundația pentru o construcție nouă, mai puternică. Aceasta este și ocazia pe care o primești, de a transfigura energiile portalului 04.04 și a le folosi în beneficiul tău. Dintre toate zodiile, tu vei traversa cel mai ușor perioadele de stres, datorită empatiei și compasiunii tale. 

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Ce trasatura fizica te atrage in primul rand la un barbat?
Incepe quiz
Ce trasatura fizica te atrage in primul rand la un barbat?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (28)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.