Horoscop
Înapoi la

Portalul 10/10 de azi, 10 octombrie. Cum sunt influențate zodiile

Portalul 10/10 de azi, 10 octombrie. Cum sunt influențate zodiile

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Astăzi, 10 octombrie, este o zi cu totul specială, pentru că este cea de-a 10-a zi din luna a 10-a. Puterea acestor numere mistice va deschide în cer un portal prin care conștiința noastră se poate extinde la nivel cosmic, iar energiile dense ale materiei se vor rafina până la stadiul de lumină astrală.

Aceasta înseamnă că vom avea acces la niveluri mult mai subtile ale existenței, legate de evoluția spirituală și de vindecarea profundă. Este vorba de o poartă magică ce conduce spre lăcașuri nebănuite ale sufletului, dar și de un vortex spiritual, care ne absoarbe spre cele mai înalte dimensiuni ale ființei.

Poarta stelară presupune, în plus, o aliniere eterică de energie spirituală între două puncte din spațiul interstelar, ceea ce permite energiilor vibraționale înalte să traverseze distanțe imense de-a lungul continuumului spațiu-timp. 

poarta stelara

Poarta 10/10 aduce influențe extraordinar de benefice asupra zodiilor, mai ales că alinierea planetelor este de bun augur, amplificând aceste aspecte. Soarele în Balanță generează pace sufletească și seninătate, Mercur în Scorpion ne facilitează comunicarea la cel mai înalt nivel, făcând să vibreze de emoție cuvintele noastre, Saturn și Pluton în Capricorn aduc profunzime incredibilă minții noastre, iar Jupiter în Săgetător ne face să țintim cele mai înalte idealuri. 

Toate zodiile vor primi influențele spirituale ale Portalului 10/10, dar trei dintre ele vor avea acces direct la energii vindecătoare incredibile.

Berbecul se simte plin de speranță

Această zodie de foc are o conexiune extraordinară cu tot ceea ce este metafizic și imaterial și se bucură întotdeauna de bunăvoința divină. Odată cu deschiderea Portalului 10/10, Berbecul simte că blocajele și temerile din sufletul său se risipesc, iar luptele interne încetează. Va trăi un sentiment de pace pe toate planurile, spiritual, emoțional și fizic și va fi în legătură directă cu ființa sa profundă. Este posibil să primească un premiu, o recunoaștere publică sau o dovadă de respect și admirație din partea unui număr mare de oameni.

Taurul accesează dimensiuni spirituale

Taurul este o zodie profund legată de materialitate, prin însăși natura sa telurică, dar azi va evada în zonele spirituale deschise de Portalul 10/10. Magia îi va invada, literalmente, sufletul și un impuls intuitiv îi va ghida drumul către împlinirea unor dorințe arzătoare. Ceea ce este mai important, astrele îi vor clarifica Taurului tot ceea ce era întunecat în relația sa de iubire, astfel că azi va începe un incredibil proces de vindecare pentru nativii acestei zodii. Taurul este una dintre cele trei zodii cu adevărat binecuvântate de puterea Portalului 10/10 și va trăi din plin eliberarea de suferință și reînnoirea dragostei sale.

Gemenii trăiesc o schimbare interioară

Anul acesta, Gemenii au avut de mai multe ori sentimentul că sunt opriți în evoluția lor personală de obstacole și dificultăți din diverse planuri ale existenței. Deschiderea Portalului 10/10 este o adevărată cale de evadare pentru ei, iar efectele benefice nu vor întârzia să apară. Gemenii simt, pur și simplu, că devin mult mai adaptabili, mai fluizi și că se pot strecura printre asperitățile lumii cu mai multă ușurință. Toate problemele lor actuale primesc o rezolvare instantanee, ca și cum Gemenii ar fi atinși de inspirația divină. Dificultățile profesionale iau sfârșit, persoanele ostile se îndepărtează, iar sănătatea este restaurată. Cât despre dragoste, nu mai există niciun nor pe cerul relației Gemenilor cu partenerii.

Racul își eliberează fantezia

Racul se simte de ceva timp prizonier într-o lume anostă și plină de rutină. Dar Portalul care se deschide în cer creează o fereastră magică în mintea și sufletul său, prin care are acces la o dimensiune fantastică a vieții. Nu este vorba că pierde legătura cu realitatea, dar își extinde conștiința, lăsând să pătrundă în viața cotidiană toate lucrurile care aduc miracol și împlinire. Pentru Rac este o adevărată revelație să constate că a avut cândva acces la aceste lucruri, dar a renunțat să mai creadă în ele. Însă Portalul îi deschide ochii asupra faptului că poți schimba ariditatea lumii atunci când te lași purtat de intuiție. Este o perioadă propice pentru Rac să revină asupra unor planuri mai vechi care îi aduc fericire, indiferent că este vorba de iubire, educație sau familie.

Leul culege roadele eforturilor sale

Portalul 10/10 este o cale de împlinire a unor năzuințe ale Leului pe plan intelectual și al afirmării profesionale. Mai mult decât oricând, energiile cosmice vor fi accesibile Leului, pentru a le canaliza spre proiectele sale de suflet. Acest lucru îi va aduce un sentiment sublim, de a se afla în fluxul lucrurilor și de a fi conectat cu forțele primare ale vieții. După ani de eforturi, va putea culege, în sfârșit, roadele muncii sale în domeniul profesional, fiind aclamat și recunoscut ca o autoritate într-un anumit domeniu. Celelalte planuri ale vieții sale sunt dominate de armonie, pentru că realizările personale îi aduc un sentiment de împlinire ce luminează orice dimensiune a existenței.

Fecioara dăruiește o dragoste necondiționată

În general, Fecioara este pretențioasă și pune tot felul de condiții în relația de iubire, ceea ce a condus la probleme destul de mari în ultima vreme în comunicarea cu partenerul. Portalul deschis de numerele magice 10/10 dezleagă nodurile energetice din sufletul Fecioarei, făcând-o mult mai flexibilă și mai conștientă de ceea ce contează cu adevărat pentru ea. Așa că astăzi începe un proces de vindecare în iubire cum nu a mai trăit Fecioara până acum. Odată eliberați de rigiditatea lor mentală, nativii își vor canaliza energia în mod empatic spre partener, acceptându-i slăbiciunile, defectele și greșelile. Acest fel de dragoste necondiționată va fi un adevărat elixir de viață lungă  pentru Fecioară și persoana iubită.

Balanța își recapătă echilibrul

Semnul pașnic al Balanței a fost perturbat recent de trecerea vijelioasă a lui Marte, care a adus tulburare emoțională și conflicte greu de surmontat. De aceea, poarta cosmică s-a deschis la timp pentru Balanță, ca să poată absorbi energii care s-o reechilibreze și să-i dea un sentiment de pământ stabil sub picioare. Nativii din Balanță vor parcurge un ritual personal de purificare, în funcție de credințele și convingerile lor: se vor deconecta în singurătate, vor relua contactul cu natura sau vor face practici spirituale și religioase. Cert este că vor reveni la viața de zi cu zi încărcați de forțe proaspete și vor obține numai rezultate pozitive.

Scorpionul se simte într-o stare de grație

Astrele se conectează armonios în Scorpion, cu Venus care îi oferă emoții pozitive și farmec și cu Mercur care aduce comunicare și rezonanță sufletească față de cei din jur. Poarta stelară amplifică energiile benefice cu care se încarcă Scorpionul, dându-i pur și simplu aripi pentru a se ridica deasupra lucrurilor mărunte, către cele mai de preț idealuri ale sale. Este o perioadă oportună pentru orice decide să facă, fie în planul familiei, al profesiei sau al dezvoltării personale. Iubirea strălucește deasupra sa și buna înțelegere îi ghidează toate acțiunile.

Săgetătorul vibrează de fericire

Lucrurile încep să meargă excelent în viața sa, iar problemele dispar ca prin farmec. În plus, Săgetătorul are o stare de fericire fără niciun motiv, care face totul să strălucească în jur. Inima sa este plină de optimism, iar poarta stelară îi aduce valuri de pozitivitate. O urgență legată de justiție sau documente își găsește rezolvare și se arată noi oportunități financiare la orizont. Dar Portalul 10/10 nu este doar despre lucrurile materiale. Săgetătorul se simte reconectat cu sinele și are inspirație în orice inițiativă, iar credința sa în viitor este mai puternică decât oricând.

Capricornul se simte în rezonanță cu Universul

rugaciune

Saturn, stăpânul de drept al Capricornului, se află chiar în acest semn, de aceea Poarta stelară va cupla două tipuri de energii extraordinare, cele ale astrelor din înalt cu cele ale lumilor oculte. Iată de ce spiritualitatea Capricornului este vibrantă și puternică, acel tip de clarviziune care îl face să se simtă conectat cu întregul Univers. Nimic nu-l poate opri în calea sa spirituală, iar circumstanțele exterioare îi sunt favorabile. Fie că vor lua parte la o experiență magică, fie că vor întâlni un maestru sau își vor trezi energiile ascunse, cert este că nativii acestei zodii vor culege roadele eforturilor legate de realizarea de sine.

Vărsătorul își vindecă sufletul

Pentru Vărsător, cel mai credincios semn al energiilor oculte, Poarta astrală din 10 octombrie aduce o stare de deschidere mentală, care îl ajută să înțeleagă de unde vin suferințele sale în iubire. Detașarea pentru o vreme și claritatea îi arată unde a greșit, ce nu a luat în seamă și care sunt lucrurile care țin doar de partener, pe care acesta trebuie să le rezolve. Înarmat cu aceste intuiții mistice, Vărsătorul își invită partenerul la masa tratativelor și dă pe față toate dorințele și nevoile sale. Acesta este primul pas pe calea vindecării interioare, care va duce relația la un nou nivel sau va încheia un ciclu de suferință.

Peștii se scufundă în astral

Imaginația lor este mai liberă decât oricând, iar conștiința Peștilor se extinde dincolo de Poarta stelară, către nemărginire. Peștii se simt descătușați de concepții înguste și stereotipuri și vor să trăiască viața în deplinătatea ei. Acesta este un dar primit de la divinitate, care le schimbă viziunea limitată despre lume, făcându-i să se simtă parte din întreg. Pe toate planurile vieții lor domnește armonia, dar principalul punct în care se ancorează este familia, cu care Peștii împărtășesc starea lor de împlinire.

Surse foto: iStock, Pixabay

Articolul urmator
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Ce sanse sunt sa fii inselata?
Incepe quiz
Ce sanse sunt sa fii inselata?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (68)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.