Horoscop
Înapoi la

Portalul Sirius schimbă radical viața zodiilor. Ce trebuie să manifești în Univers în perioada 3-7 iulie

Portalul Sirius schimbă radical viața zodiilor. Ce trebuie să manifești în Univers în perioada 3-7 iulie

Ramona Jurubita

Anual, în prima săptămână a lunii iulie are loc o conexiune între două corpuri cerești, care deschide un portal magic, menit să lege Pământul de vibrațiile celei mai strălucitoare stele de pe cer. Ți se pare incredibil și vrei să știi despre ce este vorba? Nu mai durează mult până când vei descoperi ce surprize plăcute au pregătit astrele pentru tine.

Pe 3 iulie, Soarele intră în conjuncție cu steaua Sirius, iar împreună trimit energii de înaltă frecvență către planeta noastră, influențând viețile zodiilor. Acest fenomen extrem de special este numit Portalul Sirius, o poartă prin care oamenii reușesc să ajungă la „Soarele lor spiritual”.

În unele culturi, acest astru (Sirius) era considerat mentorul spiritualității. Se pare că el strălucește de 23 de ori mai tare decât Soarele ale căror raze ne încălzesc pe noi în fiecare zi. Lumina lui ne ajută să facem cunoștință cu latura noastră spirituală, încălzindu-ne sufletele.

Bărbat care trece printr-un portal magic.

Iată semnificațiile acestui astru în culturile antice:

  • În Egiptul Antic, se credea că Sirius era steaua Zeiței Isis (care guvernează ciclurile morții și ale renașterii) și a lui Anubis (zeul cu cap de șacal, care era capabil să meargă între lumea celor vii și lumea celor morți).
  • În vechile culturi șamanice, se credea că Sirius era un portal către zei, iar călătoriile efectuate prin el aduceau mesaje divine. Se spunea, de asemenea, că Sirius era poarta către cer și locul prin care sufletele noastre trebuiau să călătorească pentru a părăsi acest tărâm și a intra în următorul.
  • În astrologia modernă, această minunată stea deține ceva în plus: vibrația libertății. Energiile sale ne ajută să ne eliberăm de limitări și să ne împăcăm cu sinele, acceptându-ne așa cum suntem. Când ajungem în acest punct, reușim să ne transformăm visele în realitate, fiindcă nu ne mai împiedică nimic.
  • Există zvonuri conform cărora pe raza acestei stele ar locui o rasă extraterestră care posedă inovații tehnologice extrem de avansate. Din acest motiv, Sirius este și un stimulent pentru imaginația creatoare, fiindcă ne ajută pe noi, oamenii, să facem cât mai multe descoperiri.

Toate aceste energii stelare transformă începutul lunii iulie într-o perioadă extrem de specială, fiindcă toate zodiile vor simți cum se instalează schimbarea în viețile lor. În perioada 3-7 iulie, oricine își poate descoperi latura spirituală și poate înțelege mai multe lucruri despre propria persoană, dar și despre legătura pe care o are cu divinitatea.

Ce poți face pentru a te încărca pe deplin cu această vibrație încântătoare

Dacă vrei să cunoști fericirea și împlinirea absolută în primele zile din iulie, ar trebui să meditezi cât mai mult, astfel încât steaua spiritualității să îți poată deschide al treilea ochi. Așa vei reuși să vezi adevărul din jurul tău, vei înțelege mult mai ușor toate semnele divine, inclusiv semnificațiile numerelor de îngeri pe care le tot observi în jur.

De asemenea, trebuie să faci puțină curățenie în viața ta și să îndepărtezi toate lucrurile care te țin pe loc și toți oamenii care nu îți dau voie să evoluezi. Dacă lucrezi în sfera tenologiei, te vei simți mai motivat/ă ca niciodată să te implici în proiectele de la serviciu și îți vei găsi inspirația în tot ce te înconjoară.

În cazul în care ai cristale și te bucuri de influențele pe care le aduc vieții tale, ai putea să le încarci și cu energia lui Sirius. Pentru asta, ar trebui să le lași afară în fiecare noapte în care Portalul Sirius este deschis.

Fiecare corp ceresc are rolul său în Univers și vei primi îndrumarea tuturor de-a lungul vieții tale. Trebuie doar să știi când și cum să îți deschizi sufletul, astfel încât să primești lecțiile lor. De data aceasta, cea mai strălucitoare stea îți va ghida pașii spre spiritualitate, așa că nu rata ocazia și bucură-te de tot ce urmează să simți!

Citește și: Mantra după care-ți ghidezi inima vara asta, în funcție de zodie

Surse foto: iStock

Surse articol: ForeverconsciousForeverconsciousSteemit

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Ce ar schimba iubitul tau la tine?
Incepe quiz
Ce ar schimba iubitul tau la tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.