Horoscop
Înapoi la

Primul pătrar în Leu: ce aduce bun și ce aduce rău în viața zodiilor

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Aprilie se încheie așa cum a început, Luna aflându-se din nou în Primul Pătrar, pe 30 aprilie, vestind o perioadă de schimbare și productivitate. Dacă primul pătrar propriu-zis a avut loc pe 1 aprilie, acest al doilea pătrar dublează efectele celui dintâi, dar aduce și influențe mai oculte, precum piedici și întârzieri în atingerea unor scopuri. 

În 2020 avem 13 Luni pline și 13 Luni aflate în primul pătrar. Iată de ce aprilie are un Prim Pătrar în plus, un fel de completare a ciclului lunar care poate aduce surprize, mai mult sau mai puțin plăcute în viața zodiilor. 

primul patrar

Interesant este că acest Prim Pătrar secundar se află în Leu, o zodie solară, de aceea efectele sale sunt oarecum ambigue, mai ales că Luna formează o cuadratură cu Soarele aflat în Taur. Sunt reunite astfel trei trăsături, solară, acvatică și telurică într-un singur moment, punând în acțiune forțe contradictorii sau complementare care influențează destinul zodiilor

Cum influențează Primul Pătrar în Leu viața zodiilor

Berbecul

Să nu uităm că acest Prim Pătrar secundar are efecte ambivalente, așa că vei avea parte de vești bune și mai puțin bune la sfârșit de lună. Pe de o parte relațiile tale sunt armonioase și primești o promisiune profesională și financiară care te entuziasmează. Pe de altă parte, ai foarte mult de muncă și blocajele birocratice îți întârzie eliberarea unor documente absolut necesare pentru activitatea ta. Pentru că Primul Pătrar este în Leu, zodie puternic compatibilă cu tine, vei reuși să depășești aceste obstacole și să-ți recapeți încrederea în viitor. 

Taurul

Primul Pătrar în Leu formează o cuadratură cu Soarele aflat în semnul tău pe 30 aprilie. Planurile tale de viitor capătă mai multă claritate și poți trece în revistă resursele pe care le ai la îndemână ca să pui în practică aceste proiecte. Dar ai anumite temeri legate de o relație sentimentală care părea să prindă contur, însă acum a intrat într-un con de umbră. Nu grăbi lucrurile și nu le judeca pripit, pentru că influențele Lunii te pot face să iei decizii iraționale. 

Gemenii

Ești preocupată mai ales de starea ta de sănătate, pentru că temerile constante ți-au activat anumite probleme cronice, precum o afecțiune digestivă sau o alergie rebelă. Ori ai sentimentul că te-ai putea îmbolnăvi dintr-un moment în altul și te simți foarte stresată și copleșită emoțional. Acestea sunt efecte contraproductive ale Primului Pătrar secundar, pe care le poți contracara prin analiza atentă a propiilor sentimente sau printr-o practică spirituală. Vestea bună este că cineva drag se întoarce la tine sau primești atenție din partea unui bărbat interesant. 

Racul

Luna este astrul tău ocrotitor, așa că în orice poziție s-ar afla, te influențează mai mult decât pe celelalte semne, dar îți asigură și o protecție mai puternică. Sfârșitul lunii îți aduce câteva vești bune, legate de resursele financiare sau de stabilizarea unor aspecte profesionale. O întreprindere la care te gândești de ceva vreme prinde din ce în ce mai mult contur și primești un ajutor neașteptat pentru inițierea ei. Totuși, Primul pătrar în Leu îți aduce și o stare de tensiune, rezultat al unor confruntări cu persoane care te critică și te fac să te îndoiești de calitățile tale. 

Leul

Pentru că Primul Pătrar secundar se va afla în zodia ta, ba, mai mult decât atât, va fi în cuadratură cu Soarele, protectorul tău, te așteaptă un sfârșit de lună cu multe provocări. Oportunitățile de afirmare profesională nu vor lipsi, dar va trebui să faci eforturi duble pentru a le răspunde în timp util. S-ar putea chiar să ratezi o ocazie importantă, dacă nu-ți faci planificări mai riguroase. O persoană din familie îți solicită atenția și trebuie să găsești timp să te ocupi și de ea. În plus, sentimentele tale față de o anumită persoană îți dau bătăi de cap, pentru că relația voastră este cât se poate de alambicată și nu pare să se clarifice în viitorul apropiat. 

Fecioara

Dacă nu ai mai fost prinsă demult într-un triunghi amoros, astrele te avertizează că urmează să te confrunți cu o astfel de situație provocativă. Primul Pătrar în Leu de pe 30 aprilie readuce în viața ta o fostă iubire și te face să te îndoiești de trăinicia sentimentelor tale față de partenerul actual. Sau poate fi vorba de un nou pretendent care te cucerește prin naturalețea și farmecul său, mai ales că te simți, de ceva vreme, captivă într-o relație care nu te mai satisface. A grijă, însă, la configurația astrală care vestește tensiuni și suferințe, dacă nu-ți iei măsurile necesare să-ți protejezi inima. 

zeita

Balanța

Relațiile sunt foarte importante pentru tine și simți nevoia să protejezi cu orice preț legăturile semnificative, fără să-ți dai seama că ai tendința să controlezi anumite persoane din jurul tău. Efectele Primului Pătrar în Leu sunt duble: pe de o parte îți vei da seama că orice relație evoluează și trebuie să te adaptezi, dacă vrei să menții armonia, pe de altă parte vei înțelege că sunt persoane care se vor îndepărta, oricât ai încerca să te agăți de ele. Asumă-ți această lecție, oricât te-ar face să suferi, pentru că altfel te complaci într-o iluzie, în loc să trăiești în realitate. 

Scorpionul

Ai o legătură specială cu Luna, ca toate zodiile acvatice, așa că primul pătrar în Leu de pe 30 aprilie te va influența destul de puternic. Vei avea revelația că unele lucruri în care credeai cu tărie nu sunt, de fapt, atât de stabile. Este posibil să afli că o persoană de încredere te bârfește sau că șefii tăi nu au de gând să-și țină anumite promisiuni ori că iubitul nu vede viitorul vostru împreună așa cum îl proiectezi tu. După primul moment de șoc vei avea o perioadă de deziluzie sau chiar de depresie, dar cum marea ta putere stă în adaptare, vei reuși să îi faci față până la urmă. 

Săgetătorul

Atunci când un astru influențează o zodie de foc, resimți și tu o parte din efecte, ca un ecou mai slab. Pentru că Primul Pătrar se află în Leu, te va influența într-o oarecare măsură, dându-ți o senzație de ambiguitate și confuzie. Nu îți este prea clar cum stai cu viitorul profesional și te temi că trebuie să ieși din zona ta de confort și să cauți și alte resurse și oportunități. Nici relația ta sentimentală nu pare foarte stabilă, așa că singurele ancore pe care le poți găsi sunt în interiorul tău. Folosește-ți optimismul și creativitatea pentru a trece peste această perioadă de criză. 

Capricornul

În general, influențele Lunii te ating mai puțin ca pe celelalte zodii, dar Primul Pătrar secundar din luna aprilie este un eveniment special, așa că îi simți și tu influențele. Vestea bună pentru tine că puterea ta de reflecție și concentare este mai sporită ca de obicei, ceea ce te ajută să prioritizezi și să ordonezi lucurile pe care ți-ai propus să le faci. Totuși, pe măsură ce pui la punct un plan de viitor, îți dai seama că vei deveni supraaglomerată și este cazul să renunți la anumite activități, chiar dacă te vei destabiliza din punct de vedere financiar. 

Vărsătorul

Starea ta de pasivitate este pe cale să se termine, întrucât influențele exterioare nu-ți mai permit să-ți păstrezi comportamentul zen. Primul Pătrar în Leu te face să reconsideri anumite planuri de viitor, să amâni unele dorințe și să te concentrezi pe urgențe legate de profesia ta și de resursele financiare. Ai un sentiment de nemulțumire că trebuie să închei o perioadă de vacanță pentru trup și suflet și să revii la preocupările prozaice și la graba vieții de zi cu zi. Îți propui ca, de acum, să-ți acorzi mai multe perioade de răgaz, în care să te reconectezi cu tine și cu cei dragi. 

Peștii

fantezie

Și tu ai o legătură particulară cu Luna care îți activează, de obicei, forțele profunde, intuiția și creativitatea. Dar efectul Primului pătrar din Leu este cu dus și întors. Pe de o parte te reconectezi, încetul cu încetul, la viața obișnuită, reiei anumite relații și colaborări, îți faci tot felul de planuri profesionale și bănești. Pe de altă parte, ai o tendință de a-ți supraevalua capacitățile și resursele, ceea ce te face să vezi lucrurile într-un mod nerealist. Încearcă să ții cont și de sugestiile altora atunci când ei anumite decizii și nu considera că tot ce strălucește este aur. 

 

Surse foto: IStock, pixabay

Articolul urmator Bărbatul Leu în pat - tot ce trebuie să știi despre cel mai fierbinte aspect din viața lui

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.