Horoscop
Înapoi la

Regina primăverii: zodia pentru care următoarele 3 luni vor fi de 5 stele

Regina primăverii: zodia pentru care următoarele 3 luni vor fi de 5 stele

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Fiecare anotimp vine cu schimbări majore în viața zodiilor. Unele au parte de eșecuri și dezamăgiri, în timp ce altele sunt norocoase și strălucesc în toate sectoarele vieții. Însă doar o singură nativă va avea parte de tot ce este mai bun în această primăvară! Va avea lumea la picioare și oamenii din jurul său vor acționa doar după bunul ei plac.

Femeie imbracata intr-o rochie alba, asezata in sezut, canta la harpa intr-un decor cu flori

O nativă este răsfățată de astre în primăvara lui 2021, iar norocul său va atinge cote maxime. Toate dorințele sale se vor materializa și ea va deține puterea necesară de a depăși orice impediment și de a se bucura de realizări uriașe în toate domeniile vieții. Nu te mai ținem în suspans și îți spunem că regina acestei primăveri este... femeia Taur!

Este o întruchipare carnală a unei zeițe, prin definiție o conducătoare și guvernată de Venus (considerată planeta dragostei). Iubitoare de frumos, senzuală și câteodată ușor hedonistă, femeia Taur alege doar lucrurile fine în viață și nu se mulțumește cu puțin. Nu doar că are gusturi rafinate în privința bunurilor materiale, dar are și o profundă venerație pentru obiectele naturale.

Astrele îi acordă titlul de regină în această primăvară pentru că își folosește la maxim potențialul și își urmează ambițiile cu o energie fantastică. Desigur, imboldul cosmic îi ghidează pașii către succes și configurația astrală din următoarele trei luni îi asigură un mediu propice pentru dezvoltarea personală.

Citește și: Despărțiți dar împreună. Nativii din zodiac a căror iubire nu poate fi ucisă de nimeni și nimic

Are o capacitate incredibilă de persuasiune și atrage energia oricărei persoane din jur care ar putea să o propulseze pe culmile gloriei. Și reușește, pentru că în această primăvară va fi martora unor schimbări fantastice. Cu alte cuvinte, tot ceea ce și-a propus încă de la începutul anului începe acum să prindă contur și să se îndeplinească.

Personaj feminin din profil tine in mana simbolul zodiei Taur

Această nativă va da dovadă de o forță de concentrare uriașă la locul de muncă și are mari șanse ca superiorii să îi propună o promovare pe care o aștepta de mult timp.

În ceea ce privește viața amoroasă, femeia Taur se va scălda în iubire și va ocupa primul loc în inima și mintea partenerului de viață. Primăvara lui 2021 este o perioadă bună pentru planuri de nuntă sau de mărire a familiei. 

În ceea ce privește sectorul sănătății, sănătatea nativei Taur va fi solidă în următoarele trei luni, însă astrele o sfătuiesc să nu se culce pe o ureche și să nu neglijeze măsurile de precauție și controalele periodice la medic.  

Surse articol: Astrology / Astrology-zodiac-signs / Horoscopes.lovetoknow

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Ce regină din istorie ești?
Incepe quiz
Ce regină din istorie ești?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.