Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Săgetătorul, dezbrăcat de secrete. Tot ce trebuie să știi despre el, dar nu o să-ți zică

Ramona Jurubita
Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din România. A urmat a doua diploma in domeniu,...

Semnul zodiei Săgetător este reprezentat de un centaur care ține în mână un arc și o săgeată, iar din acest motiv este numit și „semnul arcașului”, adică cel care trage cu arcul. Acest semn are o natură dublă pentru că reprezintă o creatură jumătate om, jumătate cal. Curajul și spiritul de luptător al Săgetătorului provin de la semnificațiile semnului zodiacal, centaurul fiind renumit pentru vitejie și înțelepciune.

Săgetătorul este loial, inteligent și exprimă compasiune prin toți porii. Știe să se lupte, dar știe și când este cazul să renunțe pentru că îi pune pe ceilalți pe primul loc, mai ales că în personalitatea lui nu există nicio urmă de egoism. El este optimist și inspiră admirație și respect datorită atitudinii lui pozitive.

Această zodie are o energie specială datorită amestecului de loialitate, compasiune, inteligență și autonomie. Este cel mai independent din întreg zodiacul și face mereu ce își dorește pentru că are curajul să riște în orice situație. Inteligența lui emoțională îl ajută să se conecteze spiritual cu ceilalți și astfel se face plăcut foarte ușor.

Zodia Săgetător, semnul arcașului

Acești nativi au totuși un secret bine ascuns, nu le plac persoanele care se cred superioare și nu se înțeleg bine cu Leii pentru că atitudinea lor îi face să se enerveze. Ei nu recunosc acest lucru, dar comportamentul Leilor îi face să se îndepărteze de acest gen de persoane. În schimb, Săgetătorii se înțeleg bine cu ceilalți nativi ai zodiacului și pot susține discuții foarte interesante datorită gândirii lor critice.

Citește și: Motive pentru care să te îndrăgostești de un nativ Săgetător

Înclinația de a-i ajuta pe cei din jur și de a avea grijă de cei aflați în suferință le trădează de fiecare dată sensibilitatea pe care ar vrea să o ascundă ca să nu apară cineva care va dori să profite de ea. Săgetătorii pot fi colegi foarte buni pentru că îi vor ajuta pe toți să obțină performanțele profesionale pe care le ating ei cu ușurință.  Descurcăreți din fire, vor rezolva orice problemă ivită brusc și nu se vor plânge de sarcinile prea grele pentru că amibția lor este prea mare și nu se dau bătuți niciodată. Dacă ai în viața ta un Săgetător, trebuie să știi cum să te comporți cu el și să îl lași să se simtă în largul lui, pentru că se supără dacă vede că cineva încearcă să îl controleze. Spiritul lui liber și creativ îl ajută să facă față cu bine tuturor provocărilor și nu spune niciodată că a obosit. Este o fire sportivă care împarte energia cu cei din jur pentru că nu îi place să vadă persoane leneșe sau care se mișcă încet în interacțiunea cu el.

Este supranumit „specialul zodiacului” datorită amestecului de pasiune, curiozitate, intensitate și adaptabilitate. Săgetătorul nu se teme să exploreze lumea și este pregătit oricând să folosească arcul și săgeata ca să se apere de necazuri. Este glumeț și uneori nu ia viața în serios, dar își dă seama că a greșit înainte să fie prea târziu, așa că salvează situațiile dificile în care se pune singur.

Nativii Săgetător pot fi artiști extrem de talentați pentru că le crește pasiunea pentru creație cu fiecare zi care trece, iar simțul umorului îi ajută să găsească o glumă bună de fiecare dată când vor să iasă dintr-o situație mai puțin plăcută. Tot stilul glumeț îi ajută să atragă și o mulțume de prieteni în jurul lor pentru că au harul de a spune povești captivante și oricine este dornic să le asculte dacă vrea să evadeze puțin din realitate.

Să nu crezi că Săgetătorul are doar părți bune pentru că nu este așa, el are și puncte slabe, dar încearcă să se ascundă ca să nu își facă rău singur. Sinceritatea tranșantă de care dă dovadă îl face uneori să spună ce gândește și să îi rănească pe ceilalți cu niște cuvinte prea dure. Din păcate, spiritul aventurier îl poate împiedica să își facă o relație stabilă sau să își găsească un loc de muncă pe termen lung.

Ești o persoană norocoasă dacă ai în viața ta un Săgetător care te distrează zi de zi și care îți arată că viața este frumoasă dacă o trăiești cu dorință de cunoaștere. Nu pierde acest om de lângă tine pentru că riști să îți pierzi doza zilnică de optimism.

Citește și: Ce să nu-i spui niciodată unui Săgetător

Surse articol: AllureTimesofindiaMindbodygreen

Surse foto: Istockphoto

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Duminică, 5 decembrie 2021

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Anul Tigrului de apă 2022 - Cele mai importante predicții pentru zodii în noul an (60052 vizite)
  2. Horoscop mâine, 9 noiembrie: Taurul se avântă cu viteza luminii spre orizonturi înstelate (40245 vizite)
  3. De ce să nu te îndrăgostești niciodată de un Rac (33971 vizite)
  4. Singur/ă sau într-o relație? Ce ți se întâmplă în 2022 în sectorul dragostei, în funcție de statutul tău amoros actual (33488 vizite)
  5. Horoscopul lunii decembrie: stropită cu iubire împărtășită și idealuri pure, lumea zodiilor devine mai bună (33050 vizite)
  1. Câte icoane trebuie să ai în casă ca să-ți meargă bine în viață (nota 5)
  2. Dacă nu te vei da bătut niciodată, vei putea ieși până și din cea mai adâncă fântână! - o parabolă evreiască despre cum să dai piept corect cu greul vieții (nota 5)
  3. Cu cât mai mult bine faci, cu atât mai mult rău primești! De ce ți se întâmplă asta... (nota 5)
  4. Ce să faci ca să plătești mai puțin la căldură iarna (nota 5)
  5. Îi vei pierde pe oamenii care au rămas în viața ta, dacă te concentrezi în continuare pe cei care au plecat (nota 5)
  1. Ce să nu-i spui niciodată unui nativ Capricorn (0 comentarii)
  2. 3 zodii care se vor întoarce la fostele relații în această iarnă (0 comentarii)
  3. Horoscop mâine, 6 decembrie: Leoaica e regina în fața căreia supușii se pleacă cu supunere și venerație (0 comentarii)
  4. Horoscop mâine, 3 decembrie: un carusel amețitor de emoții îl distruge psihic pe Săgetător (0 comentarii)
  5. Ce să nu-i spui niciodată unui nativ Pești (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!