Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Saturn este în cuadratură cu Săgetătorul. Cum sunt afectate zodiile 

Violeta Ieremie

Între 30 aprilie și 27 iunie, Saturn este în cuadratură cu constelația Săgetătorului. În această perioadă pot ieşi la iveală temeri în legătură cu capacitatea noastră de a nu face faţă responsabilităţilor pe care le avem.  Este posibil să avem îndoieli în ceea ce priveşte drumul pe care ar trebui să o luăm, din cauza nesiguranţei.

Dar cum se explică, din punct de vedere astrologic, acest fenomen? Conexiunea dintre Saturn și constelația Săgetătorului, cunscută sub numele de Chiron sau Centaur, este extrem de puternică. Sunt trei perioade în care Saturn are această poziție de cuadratură față de constelația Centaurului pe parcursul lui 2017, iar dacă se întâmplă ca în una din aceste perioade să fie ziua ta de naștere, atunci astrele au să îți dea lecții importante. Prima perioadă a început pe 28 decembrie 2016, cea de-a doua perioadă va fi marcată între 30 aprilie și 27 iunie, iar ultima din 2017 va fi pe 2 noiembrie până pe 14 decembrie.

Iată cum este afectată fiecare zodie de acest eveniment.

bani in portofel

Berbec

Perioada aceasta este încărcată de energie pentru a pune în mişcare planurile pe care le ai. Acum e momentul să-ţi pui în aplicare ideea de afacere la care te-ai tot gândit în ultima vreme. Începi să împrumuţi din caracteristicile Taurului, şi anume simţul practic cu care nativul din zodia aceasta îşi duce la îndeplinire obiectivele. E posibil să ai cheltuieli neprevăzute, însă, pe de altă parte, acum ai ocazia să ai şi succes financiar prin investiţii inspirate. Nu este momentul propice pentru legături amoroase, va veni şi timpul pentru iubire într-un fel în care nici nu ţi-ai imaginat. Aşadar, dacă ai idei geniale, notează-le, astfel încât să nu le uiţi, întrucât acum poţi considera că eşti pe un val ascendent în ceea ce priveşte aspectul financiar.

Taur

Este ziua ta norocoasă azi. Planetele îţi furnizează optimism şi energie să te ocupi de toate proiectele tale dragi. Simţul umorului se simte ca la el acasă, iar personalitatea ta va fi una carismatica şi atractivă. Prietenii tăi te aşteaptă la întâlniri, ca să depănaţi micile bucurii la care aţi fost părtaşi cu toţii. În domeniul financiar, vine spre tine un val de energie care te va ajuta să îți pui planurile în practică, iar roadele acelor proiecte vor fi îmbucurătoare. Ai un avantaj mare asupra competiţiei, iar universul îţi trimite susţinere prin hotărâre şi curaj de a duce la bun sfârşit treburile.

Gemeni

Pentru Gemeni este rezervată o porţie de răbdare, deşi tu vrei ca lucrurile să se întâmple mai repede. Perioada asta este mai mult despre a asculta şi a revizui lucrurile care s-au întâmplat în trecut, nu despre a te arunca în noi aventuri sau într-o nouă relaţie. Comunicarea revine pe făgaşul normal, acum având posibilitatea să închei contracte şi să negociezi astfel încât să ieşi în câştig. În schimb, nu e potrivit să faci achiziţii în materie de produse electronice, ci mai ai puţină răbdare şi amână momentul. Sunt multe schimbări care au loc acum, însă toate de bun augur, deşi poate nu vezi scopul în prezent. Serviciul reprezintă una dintre priorităţile tale şi munca de echipă îţi cere să investeşti energie, dar, pentru moment, toate intenţiile tale profesionale sunt ţinute departe de ochii competitorilor până proiectele sunt finalizate.

Rac

Cei din jur pun presiune pe tine, însă nu trebuie să cedezi sub cerinţele copleşitoare, ci să le ceri celorlalţi să-şi asume responsabilitatea pentru ce au de făcut. Nu te ajută foarte mult abilităţile pe care le-ai dobândit până acum, de aceea este recomandat să găseşti soluţii ingenioase pentru chestiunile care te frământă. Eşti împărţit în două direcţii: trebuie să faci faţă şi provocărilor de la muncă, dsr și să acorzi atenţie mediului familial care te primeşte cu o energie pozitivă, caldă. Cel mai bine pentru tine este să-ţi încarci bateriile în sânul familiei. O pauză este binevenită, iar dacă ai ocazia să lucrezi în afara biroului, este excelent pentru starea ta de spirit.

femeie care se relaxeaza

Leu

Toată perioada asta te-a epuizat de energie, iar o gură de aer îţi prinde bine. Gândul deja îţi este la călătorii, însă mai ai de aşteptat deoarece ai de rezolvat lucruri neterminate la muncă. Încep să apară rezultate la proiectele dragi ţie, iar asta nu poate decât să-ţi dea un impuls de a continua ce ai început. Momentan, poţi simţi că eşti într-o perioadă de stagnare şi nu e înţelept din partea ta să începi lucruri noi. Ai nevoie de răbdare, mai ales când vine vorba şi de latura financiară a vieţii tale. Ai posibilitatea să semnezi un contract important, însă nu este cea mai bună perioadă pentru tine să faci lucrul acesta. Mediul în care te afli este puţin incert, de aceea concentrează-te pe găsirea soluţiilor care te-ar putea ajuta să treci la acţiune.

Fecioară

Lucrurile încep să se îmbunătăţească după toată agitaţia de care ai avut parte până acum. A sosit momentul să vezi înflorind partea financiară, însă este indicat să fii atentă şi la energia consumată şi să-ţi iei o pauză de relaxare. În privinţa laturii romantice din viaţa ta, în perioada asta ai diferite opinii în contradicţie cu partenerul tău tot din cauza banilor. Nu ceda presiunilor care se fac asupra ta pentru semnarea unui contract, fiind prea devreme pentru a şti care vor fi schimbările din viitor. La capitolul comunicare, lucrurile nu sunt foarte clare, iar percepţiile diferă, însă, Fecioară fiind, ai un simţ critic care te va ajuta să analizezi bine situaţia şi să iei cele mai bune decizii.

Balanţă

Deşi perioada asta este favorabilă pentru îndeplinirea obiectivelor, în privinţa parteneriatelor mai pot fi făcute îmbunătăţiri, mai ales în cadrul familiei. E nevoie de timp să te vindeci de toate rănile care s-au adunat până acum, aşadar, îţi poţi lua cu încredere o pauză să-ţi pui în ordine viaţa. E momentul să faci o introspecţie la tot ce s-a întâmplat în trecut pentru a-ţi învăţa lecţiile. Amintirile vin ca un val peste tine să-ţi arate ce ai ignorat sau ai uitat pentru a-ţi indica drumul corect către rezolvarea problemelor din viaţa ta. Luna mai este te va îndemna să privești în urmă, să meditezi și să îți găsești liniştea interioară.

Scorpion

Oricât ai încerca să te menţii într-o stare bună, momentele tensionate nu vor să te ocolească punând presiune pe tine. Ceea ce ai început nou acum îţi cere multă energie şi concentrare, aşadar ai răbdare şi începe să înveţi ceea ce vine spre tine. E o perioadă bună pentru a începe un proiect propriu, iar planetele te susţin pentru a crea mediul favorabil de a creşte ideea pe care vrei s-o pui în practică. Relaţia de cuplu tinde să devină mai stabilă datorită unor soluţii creative pe care vrei să le aplici. Romantismul va echilibra balanţa, alternând timpul de învăţare cu cel în care te laşi vulnerabil în faţa persoanei iubite.

Săgetător

Luna asta îţi aduce multă muncă și vei avea parte de mici victorii care te vor face să speri la vremuri mai bune. Vei face câteva schimbări în viața ta, de aceea nu e momentul potrivit ca să-ţi iei angajamente. Aşteaptă până când apele se mai limpezesc pentru a avea mai multă claritate în ceea ce-ţi doreşti. Latura amoroasă a vieţii îţi cere multă energie. A venit momentul să respiri adânc şi să reflectezi la tot ce s-a întâmplat cu tine în ultima vreme. Gândurile îţi sunt îndreptate către iubire, însă sunt amestecate şi cu clipe de conflict în privinţa banilor sau a carierei. Ai răbdare cu tine.

cuplu fericit

Capricorn

Viaţa ta se concentrează acum pe aspecte legate de cămi, familie și de casa în care locuieşti. Pe de altă parte, cariera ta intră pe un făgaş ascendent cu veşti noi, care te vor bucura. Planetele îţi trimit energie pentru a avea putere să duci la îndeplinire toate îndatoririle pe care le ai de făcut şi pentru a lua o decizie în privinţa priorităţilor. Intervin două lucruri importante pentru tine, şi anume promoţia pe care o aştepţi la locul de muncă care întârzie şi apariţia unei situaţii în familie de care trebuie să ai grijă. Prin firea ta, ştii să-ţi păstrezi calmul şi să iei cele mai bune decizii datorită simţului tău practic.

Vărsător

Apar la orizont posibilităţi de a face călătorii scurte în interes de serviciu şi familial. În relaţia de cuplu, lucrurile tind să devină instabile şi trebuie să-ţi iei timp să lămureşti chestiunile care te frământă. Un alt aspect devine puţin incert, şi anume relaţia cu colaboratorii sau cu un partener de afaceri. Perioada asta vine la pachet cu mai multe întrebări în loc de răspunsuri, iar dacă poţi să amâni călătoriile pe care trebuie să le faci, ar fi o decizie înţeleaptă. Fiind la current cu toate detaliile situaţiei, poţi lua cea mai bună hotărâre pentru tine. De asemenea, s-ar putea să intervină semnarea unui contract, însă cel mai bine este să amâni puţin acest fapt pentru a avea toate informaţiile necesare.

Peşti

Pentru Peşti, este o perioadă în care trebuie să-ţi concentrezi atenţia pe gestionarea finanţelor. E posibil să fii nevoită să returnezi o sumă importantă de bani, însă nu e cazul de îngrijorare. Se pare că te descurci bine la capitolul bani, fapt care te ajută să ieşi din încurcătură. Creativitatea ta este la cote maxime şi ar fi bine să o investeşti tot la capitolul financiar, întrucât sunt prevăzute şi multe cheltuieli. Apar la orizont situaţii neprevăzute, aşa că pregăteşte-te pentru orice îţi apare în cale. Eşti implicată în multe proiecte în care ţi se cere să-ţi exersezi abilităţile de a scrie sau de a vorbi în public, însă ai tot sprijinul planetelor în această perioadă.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!