Horoscop
Înapoi la

Scrisoare pentru Pești, de la o Fecioară

Scrisoare pentru Pești, de la o Fecioară

Alida Enache

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Iubirea poate fi complicată, asta e clar! Știm cu toții că lucrurile nu sunt chiar roz atunci când ne îndrăgostim de cineva și că putem avea parte și de foarte multă suferință în timp ce iubim. Chiar și așa, oricât de mult ne-ar putea răni o persoană, dacă o iubim, o iubim și gata! Nu se mai poate face nimic. Iubirea învinge tot, nu? Ei bine, da, uneori da! Dar nu întotdeauna...

Găsești în rândurile de mai jos o frumoasă scrisoare de la o Fecioară pentru un nativ al zodiei Pești.

Imagine cu un bărbat și o femeie care se îmbrățișează sub apă

"Ești într-o continuă căutare. Vrei doar să-ți găsești locul. Fiind zodia Pești, trăiești în propria ta bulă, iar asta e minunat. Însă e prea greu pentru mine... e prea greu pentru o Fecioară să stea și să te privească. Vreau doar să înot cu tine.

Te cunosc prea bine. Ești atât de vulnerabil, deși încerci să ascunzi acest lucru cu orice preț.... încerci să te ascunzi de mine. Atunci când te simți mai sensibil sau mai anxios, ai tendința de a te izola. Vrei să fii singur, vrei să fii lăsat în pace. Nici măcar pe mine nu vrei să mă vezi. Te rog, nu mă îndepărta. Vreau doar să te ajut. Știi că eu asta fac mereu. Asta vreau să fac pentru totdeauna. Să te fac fericit. Când tu ești fericit și eu sunt fericită. Cum aș putea să nu sufăr atunci când tu încerci să mă îndepărtezi? Atunci când îmi refuzi ajutorul?

Știu foarte bine că atunci când te superi ai tendința de a deveni autodistructiv. Te rog, nu mai face asta. Nu te lăsa absorbit de această nevoie a ta de a-ți face rău! Știu. Știu că ai nevoie de timp pentru tine. Știu că ai nevoie de timp pentru a înțelege ce se întâmplă, pentru a accepta lucrurile și pentru a găsi o cale să mergi mai departe. Știu. Dar te rog, nu te mai izola în lumea atunci când lucrurile devin complicate în realitate. Știu. Ți-e frică de confruntare. Poate că într-o bună zi vei reuși să-i ții piept acestei realități oribile în care nu te regăsești nicicum.

Te cunosc prea bine. Mă provoci. Mereu. Vorbești cu atâta pasiune despre lucrurile care-ți plac, despre lucrurile care te sensibilizează, despre tine, despre iubire, despre alții. Ai tendința de a te lăsa purtat de conversație și pur și simplu poți face pe oricine să se simtă ca și cum v-ați cunoaște dintotdeauna. Uneori e drăguț, ce-i drept. Alteori devine incomod. Dar mă provoci. Mă faci să fiu precaută atunci când vorbesc cu tine. Trebuie să fiu foarte atentă la tot ceea, la ce-ți răspund, la cum înțeleg lucrurile. Mă faci să vreau să învăț mai multe, să mă dezvolt, să evoluez, să fiu mai bună. Oh, atât de mult îmi place să vorbesc cu tine! Atât de mult îmi plac conversațiile noastre!
Te cunosc prea bine. Știu cât poți fi e afectuos atunci când vrei, atunci când iubești. Știu cât de multă dragoste ai în tine, știu că ai vrea să o împarți cu toată lumea. Știu că vrei să transformi lumea într-un loc mai bun. Știu ce e în sufletul tău. Știu că ai vrea să faci mai mult... dar pur și simplu, uneori, nu poți!

Te cunosc prea bine. Dar chiar și așa, un singur lucru nu pot înțelege în ceea ce te privește: ar trebui să rămân sau ar trebui să plec? Ar trebui să mă scufund sau să înot în continuare cu tine?"

Tu ce crezi despre această scrisoare? Oare chiar sunt Peștii sensibilii zodiacului?

Citește și: De ce iubești un bărbat care nu este suficient de bun pentru tine, în funcție de zodie

Surse articol: Thoughtcatalog, Bustle, Astrology-zodiac

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (9)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.