Horoscop
Înapoi la

Secretele femeii Capricorn. Află ce se ascunde în spatele armurii de războinică

Secretele femeii Capricorn. Află ce se ascunde în spatele armurii de războinică

Ramona Jurubita

Se spune că femeile Scorpion sunt cele mai enigmatice din zodiac și că nimeni nu le întrece. Ei bine, uneori realitatea poate contrazice stereotipurile societății, căci există multe „excepții” de la regulă. Una dintre ele este chiar femeia Capricorn, care are multe de ascuns, dar care maschează foarte bine secretele pe care le deține.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Pare întotdeauna sigură pe ea și hotărâtă să își atingă obiectivele, dar adevărul din inima ei este altul. Uneori, se teme că în drumul spre succes va întâmpina obstacole, dar evită să își împărtășească îngrijorările cu oamenii din jur.

Când vine vorba de viața amoroasă, preferă să păstreze discreția în legătură cu sentimentele și trăirile pe care le are. Viața alături de ea este un adevărat mister, fiindcă doar cel mai norocos bărbat va reuși să o cunoască dezbrăcată de secrete. Dacă vrei să ai o interacțiune lejeră cu femeia Capricorn și să intuiești ce se află în mintea ei, trebuie să afli ce se ascunde în spatele armurii de războinică.

Cele mai mari secrete ale femeii Capricorn

1. Nu îi place să-și arate vulnerabilitățile
Nu-i așa că nu ai văzut niciodată o femeie Capricorn care să se plângă sau care să evite să își asume anumite responsabilități? Asta nu înseamnă însă că nu s-a simțit și ea, măcar o dată, copleșită de treburi, gânduri și probleme. Dar pentru că vrea să fie puternică și stăpână pe situație, încearcă să se folosească de aparențe. Și de cele mai multe ori chiar îi iese, nu? Poate că nu este cel mai bun lucru pe care îl face, dar așa știe ea să se țină departe de criticile celor din jur.

2. Se luptă cu nesiguranța, dar ascunde foarte bine acest aspect
Nu sunt puține momentele în care își pierde încrederea în ea, dar găsește întotdeauna puterea să se privească în oglindă și să se consoleze singură. Primește foarte rar încurajări de la altcineva, tocmai pentru că nu arată că ar avea nevoie de ele. Când se simte confuză, singură, învinsă și lipsită de puteri, caută soluții și răspunsuri în interiorul ei. Le găsește de fiecare dată!

Ilustrație în nuanțele curcubeului cu femeia Capricorn deasupra norilor

3. Pare intimidantă, dar are o inimă de aur
În primele interacțiuni cu o persoană, își ține sensibilitatea ascunsă, tocmai pentru că se teme că va fi dominată. Mai ales când vine vorba de iubire, încearcă pe cât posibil să nu se lase cucerită ușor, chiar dacă în stomacul ei zboară milioane de fluturi. Consideră că un bărbat trebuie să lupte pentru ea și să se simtă mândru că a reușit să îi câștige inima. Bineînțeles, nu spune niciodată ce gândește, ci face pe inabordabila, de parcă nu ar fi interesată de o relație.

4. Observă totul, chiar dacă nu spune
E posibil să fie deranjată des de lucrurile din jurul său, având în vedere obiectivitatea de care dă dovadă în orice situație. Nu are cum să nu observe anumite nereguli, doar că în unele momente preferă să tacă, pentru a nu porni discuții aprinse cu apropiații. Important de menționat este că femeia Capricorn nu poate fi păcălită cu absolut nimic, pentru că se prinde întotdeauna când o persoană o minte sau, pur și simplu, îi ascunde adevărul.

5. Își imaginează viitorul în timp ce stă noaptea în pat
Acesta este unul dintre cele mai mari secrete ale sale! Nu și-ar dori niciodată ca oamenii din jur să știe că își face griji cu privire la viitor și că, din când în când, își permite să fie o visătoare. Dar cine nu și-a făcut măcar o dată proiecții despre ce va urma? Până la urmă, această dorință arzătoare de a transforma visele în realitate zace în oricare dintre noi. Totuși, este ceva ce femeia născută între 22 decembrie și 20 ianuarie preferă să nu recunoască. Crede că anumite persoane o pot judeca pentru acest obicei pe care îl are seara, înainte de culcare și alege să îl ascundă de toată lumea.

Și? Privești cu alți ochi acum femeile ce stau sub semnul acestei zodii? Ele nu sunt deloc așa dure precum par. Adevărul este că încearcă să stea departe de suferința pe care ar putea să o simtă dacă și-ar arăta vulnerabilitățile.

Cum îți afectează personalitatea și viața amoroasă ascendentul în Capricorn

Surse foto: Freepik, Freepik

Surse articol: ThoughtcatalogAstrotalkCapricorntraits

Articolul urmator
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Ce iti ascunde iubitul tau?
Incepe quiz
Ce iti ascunde iubitul tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (22)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.