Horoscop
Înapoi la

Sfaturi de care orice Capricorn trebuie să țină cont, dacă vrea să îi meargă bine în viață

Sfaturi de care orice Capricorn trebuie să țină cont, dacă vrea să îi meargă bine în viață

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Capricornul este guvernat de Saturn, considerată în astrologice ca fiind planeta disciplinei și a limitărilor. O persoană născută sub acest semn astrologic are o gândire foarte matură și va adopta mereu o atitudine responsabilă, în detrimentul spontaneității și al distracției.

Perseverența, iubirea pentru aproape, dar și dorința de a avea succes sunt câteva simboluri ale personalității misterioase ale acestei zodii. Are o capacitate extraordinară de a ajunge rapid în vârf, însă atitudinea încrezătoare a Capricornului este în opoziție cu faptul că acest nativ nu va lua niciodată o decizie fără a se consulta cu oamenii din jurul său.

O persoană născută sub semnul astrologic al Capricornului va fi, de cele mai multe ori, dificil de identificat, din cauza personalității mixte. Însă două caracteristici bine definite ale acestui nativ le reprezintă faptul că nu se teme de provocări și că este pesimist și se așteaptă mereu la ceea ce este mai rău într-o situație.

ilustratie pentru zodia capricorn, pe un fundal colorat

Astrele au câteva sfaturi pentru Capricorn, dacă vrea să îi meargă bine în viață și să nu aibă de-a face cu momente tensionate în relațiile sale. Capricornul știe cum funcționează puterea și este cunoscut pentru capacitatea sa de a și-o manifesta. Cu toate acestea, ar trebui să fie atent, pentru că ar putea ajunge să fie văzut precum un dictator și nu un mare lider. 

Sfaturi din partea astrelor pentru zodia Capricorn

Nu te suprasolicita. Ai mereu o dorință foarte mare de a munci și nu renunți până când nu ai terminat absolut tot ce aveai de făcut pe agenda zilnică. Ai tendința de a-ți forța limitele, adesea până la epuizare. Această obsesie pentru succes și perfecțiune te aduce în punctul în care uiți complet de odihnă și relaxare și astfel riști să ai probleme serioase de sănătate. 

Renunță la cicăleli. Ești ambițios și sârguincios, dar uneori ai impresia că toată lumea din jur trebuie să fie ca tine. Așadar, ajungi să îi cicăli pe oameni să procedeze exact așa cum crezi tu că este cel mai bine și să aibă aceleași standarde înalte ca și tine. Este foarte greu pentru tine să ai mintea deschisă către noi perspective, însă nu imposibil. Încearcă să fii deschis în fața ideilor altor oameni și nu îi trata cu o atitudine de superioritate. 

Citește și: Totul despre femeia Rac

Nu fi pesimist. Ești practic și serios, însă uneori ai tendința să nu vezi deloc lucrurile pozitive și să conturezi doar scenarii închipuite și negative. Dacă treci cu vederea partea bună dintr-o situație vei fi nemulțumit și nefericit, lucru care va afecta, fără îndoială și starea de spirit a celor din jurul tău. 

Fii spontan. Nu uita că pot exista momente în viață în care, dacă alegi o altă cale decât cea pe care o crezi tu cea mai sigură, poți avea mai mult succes. Încearcă să te lași purtat de instinct, din când în când, și să nu mai analizezi fiecare decizie în amănunt. 

Arată-ți iubirea. Câteodată tinzi să fii foarte sobru și serios, iar partenerul de viață cu siguranță își dorește să îi arăți uneori cât de mult îl iubești. Gesturile romantice ar trebui să vină și din partea ta, pentru a atinge un echilbru în relația de cuplu.

Surse articol: Astrology-zodiac-signs / Timesnownews / Blog.prepscholar

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Ce trebuie sa schimbi la viata ta sexuala?
Incepe quiz
Ce trebuie sa schimbi la viata ta sexuala?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (56)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.