Horoscop
Înapoi la

Sfaturi de care orice Fecioară trebuie să țină cont, dacă vrea să îi meargă bine în viață

Sfaturi de care orice Fecioară trebuie să țină cont, dacă vrea să îi meargă bine în viață

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Fecioara este cea mai organizată zodie din horoscop. Acest nativ joglează cu responsabilitățile ca un profesionist și are o atenție fantastică pentru detalii. Abordarea sa metodică asupra vieții îl asigură că nimic nu este lăsat la voia întâmplării.

Ilustratie zodia Fecioara

O persoană născută sub semnul astrologic al Fecioarei nu prea știe definiția cuvântului "eșec." Este meticuloasă, guvernată de Mercur (planeta comunicării și guvernării) și nu își asumă aproape niciodată riscuri. Câteodată poate fi ușor enervantă pentru cei din jur, din cauza faptului că este insistentă și nu renunță ușor atunci când își dorește ceva.

Poate deveni cicălitoare din cale afară dacă ceva nu se întâmplă așa cum a plănuit inițial. Iată câteva sfaturi din partea astrelor de care orice Fecioară ar trebui să țină cont, dacă își dorește să aibă succes în viață. 

Renunță la încăpățânare. Probabil că nu există nimeni pe această Planetă care să te convingă să îți schimbi opinia într-o situație sau alta. Crezi cu tărie că doar ceea ce gândești tu este corect și nu iei pe nimeni drept exemplu. Însă uneori ar putea fi în avantajul tău să asculți și alte păreri și să nu refuzi totul încă de la început. 

Relaxează-te. Recunoaște că pur și simplu nu îți stă în fire să te întinzi două minute pe canapea dacă știi că ai ceva de terminat. Cum să te odihnești dacă la ora 14:00 trebuie să faci curat, iar la ora 15:00 trebuie să mănânci? Nu este nimic rău în a fi organizat în viață, însă câteodată ți-ar prinde bine și câte o pauză. 

Citește și: 7 motive pentru care viața ta este mai bună cu o Fecioară în ea

Nu fi mofturos. Aici ne referim atât la alegerea mesei pe ziua de azi cât și la un nou partener de viață. Nu îți place să încerci lucruri noi pentru că ai impresia că nu este nimic în neregulă cu cele vechi. Însă dacă o faci ești extrem de mofturos și abia te poți hotărî. Este admirabil că ai standarde înalte în viață, dar câteodată oamenii din jurul tău te pot privi ca pe o persoană arogantă și de neabordat. 

Nu mai critica. Ești foarte sârguincios și priceput în tot ceea ce faci, însă asta nu înseamnă că nu greșești niciodată. Mai bine fugi decât să recunoști vreodată că ai făcut o eroare. În plus, ai tendința să îi critici aspru pe cei din jur, mai ales atunci când consideri că îți sunt net inferiori și că tu ai fi făcut o treabă de un milion de ori mai bună. 

Prea multe gânduri. Mintea îți este ocupată mai mereu. Stai și desfaci firul în patru, o întorci pe toate părțile, mai, mai să nu fii scăpat vreun detaliu. Această trăsătură de caracter te poate ajuta în sfera profesională, însă când vine vorba despre relația de cuplu tinzi să îți duci sentimentele la superlativ. Acest lucru înseamnă că poți exagera în timpul unei discuții aprinse sau că poți dezvolta obsesii pentru anumite persoane.

Surse articol: Allure / Astrology-zodiac-signs / Cosmopolitan.com

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce trebuie sa schimbi la viata ta sexuala?
Incepe quiz
Ce trebuie sa schimbi la viata ta sexuala?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (34)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.