Horoscop
Înapoi la

Sfaturi de care orice Leu trebuie să țină cont, dacă vrea să îi meargă bine în viață

Sfaturi de care orice Leu trebuie să țină cont, dacă vrea să îi meargă bine în viață

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Un lider înăscut, generos, creativ și pasional. Leul își ia toată energia de la Soare, guvernatorul său, și vine pe această lume cu scopul de a o înfrumuseța. Este nobil, iubește luxul mai presus de orice și este foarte sensibil la critică.

 

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Acest nativ se poate transforma cu ușurință într-un maestru al dramei pentru că adoră să exagereze și să se autocompătimească. Se simte cel mai bine când este în centrul atenției și își trăiește existența mereu în lumina reflectoarelor. Însă, spiritul său de conducător îl obligă să aibă o atitudine iritantă pentru cei din jur și nu poate fi suportat cu ușurință. Astrele au câteva sfaturi pentru acest nativ, dacă vrea să aibă parte doar de succes și reușite în viața ta.

Sfaturi de care orice Leu trebuie să țină cont

Să nu mai ai încredere cu așa ușurință în oameni. Ești foarte generos și ai o inimă mare, însă acest lucru te poate face să fii vulnerabil. Îți deschizi sufletul destul de repede în fața oricui, însă dacă nu ești atent te poți transforma ușor într-o țintă. Ai o încredere oarbă câteodată în oameni, dar te sfătuim să nu mai fii surprins atunci când realizezi că loialitatea ta nu este reciprocă. Păstreză un cerc restrâns al oamenilor în fața cărora te confesezi pentru a evita eventuale suferințe și dezamăgiri. 

Renunță la aroganță. Cel mai mare defect al tău este faptul că ești arogant. Uneori, ai tendința de a face totul pentru tine și oamenii vor începe să te evite. Adaugă și o doză de modestie și vei observa că vei fi perceput altfel de către cei din jur. Oamenii nu vor mai crede că te guvernează egoismul și vei reuși să îți creezi mai ușor relații puternice.

Încăpățânarea te impiedică să vezi realitatea. Atunci când îți propui ceva ești extrem de determinat să îl duci la capăt și simți că poți muta munții din loc. Însă ambiția te poate face să fii și încăpățânat din cale afară. Spiritul tău independent te împiedică să ceri ajutor atunci când ai nevoie de el. Amintește-ți că uneori cele mai mărețe planuri se concretizează atunci când oamenii lucrează împreună.

Citește și: Despărțiți dar împreună. Nativii din zodiac a căror iubire nu poate fi ucisă de nimeni și nimic

Acceptă critica. Știm că pare mai ușor de zis decât de făcut, însă un feedback la timpul lui poate avea efecte benefice asupra stării tale de spirit. Tu ești obișnuit ca toată lumea să te iubească și să te aprecieze, însă trebuie să fii realist și să te gândești că nu poți primi doar complimente din partea celor din jur. Când ești prea încrezător în sine poți cădea în capcana de a crede că tu nu poți să greșești. Adevărul doare, așa este, însă câteodată este singura modalitate de a vedea lucrurile așa cum sunt. 

Nu fi invidios. Vrei să fii mereu cel mai bun, cel mai minunat, cel mai frumos din lume. Trăiești viața la superlativ și pur și simplu urăști când altcineva te eclipsează. În acel moment, ai tendința de a deveni invidios și competitiv și nu vei ezita să folosești minciuni pentru a-ți discredita adversarii. Astrele te sfătuiesc să încerci să temperezi aceste trăsături negative pentru că nu vei face decât să atragi antipatia celor din jur.

Surse articol: Ganeshaspeaks / Astrology-zodiac-signs / Prepscholar 

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Ce trebuie sa schimbi la viata ta sexuala?
Incepe quiz
Ce trebuie sa schimbi la viata ta sexuala?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (17)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.