Horoscop
Înapoi la

Sfaturi de care orice nativ Gemeni trebuie să țină cont, dacă vrea să îi meargă bine în viață

Sfaturi de care orice nativ Gemeni trebuie să țină cont, dacă vrea să îi meargă bine în viață

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Istețul și curiosul Geamăn se detașează întotdeauna de mulțime. Gândește rapid și are abilități excelente de comunicare. Unde mai pui că are sute de idei pe zi, iar versatilitatea înăscută, chiar dacă uneori îl face să pară neserios, îl ajută să își aleagă mereu cea mai prosperă cale. 

Este mereu surprinzător și gata de acțiune. Un Geamăn se simte cel mai stăpân pe sine atunci când are posibilitatea de a-și expune gândurile, mai ales în cadrul unor conversații profunde. Acest nativ este precum un burete, absoarbe informația cu viteza luminii și se adaptează precum un cameleon.

Astrele și planetele au fost darnice în privința calităților sale, dar nu s-au zgârcit nici în privința defectelor. Să menționăm mai întâi faptul că această zodie este extrem de schimbătoare? Sau că nativului Geamăn îi sare țandăra din orice, apoi râde cu gura până la urechi? Iată câteva sfaturi de care orice nativ Gemeni ar trebui să țină cont, dacă vrea să aibă mult succes în viață.

Nu fi indecis. Trebuie să îți spunem că ești foarte nehotărât. Și aici ne referim la tot ce ține de zona deciziilor, de la ce șampon să alegi de pe raft sau la destinația de vacanță. Chiar dacă la prima vedere nu pare un comportament răuvoitor, poate fi deranjant, mai ales în cadrul relației de cuplu. Partenerul trebuie să știe că se bazează pe tine și pe faptul că ești parolist și că nu se trezește dimineața că nu mai vrei să procedați într-un anumit fel, deși seara i-a spus exact contrariul. 

Mai ușor cu sarcasmul. Ai un intelect superior și tu știi foarte bine acest lucru, însă câteodată folosești sarcasmul prea des în conversațiile cu persoanele apropiate. Da, suntem de acord, că satira este amuzantă în anumite contexte, însă unii oameni o pot lua personal. Menține cursul discuției într-o notă pozitivă și optimistă și vei vedea că nimeni nu se va mai încrunta atunci când te privește. 

Citește și: Îmblânzitoarea de bărbați! Singura femeie din zodiac care poate transforma și cel mai rău om

Nu fi iresponsabil. Fiind un Semn de Aer ești caracterizat de faptul că ai mereu idei sclipitoare. Probabil ți s-a întâmplat de multe ori să te gândești la ceva, iar de acolo să răsară un plan pentru o afacere prosperă sau un proiect interesant la locul de muncă. Însă trebuie să ai mare grijă pentru că tinzi să fii superficial și să abandonezi "nava", înainte de a duce totul la bun-sfârșit. Acest lucru ți-ar putea strica legăturile cu prietenii sau colegii de muncă. 

Ai stări schimbătoare. Ești o persoană duplicitară, iar această trăsătură de caracter poate fi cel mai mare dușman al tău. Stările tale de spirit pot varia de la furie, la zâmbete și lacrimi de la o secundă, iar acest lucru îl poate face pe cel de lângă tine să fie confuz și să nu te înțeleagă. Încearcă să rămâi echilibrat și să îți păstrezi mintea limpede, pentru a evita orice situație neplăcută. 

Nu fi nerăbdător. Cine vrea să aștepte pentru a cunoaște succesul? Cu siguranță nu un nativ Gemeni. Vrei să reușești și vrei asta acum. Însă amintește-ți că visurile mari au nevoie de mai mult timp pentru a se concretiza. Revin-o cu picioarele pe pământ, fii atent la prezent și fii recunoscător pentru ce ai în momentul de față. 

Surse articol: Astrology-zodiac-signs / Tarot / Astrologyanswers

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
Ce trebuie sa schimbi la viata ta sexuala?
Incepe quiz
Ce trebuie sa schimbi la viata ta sexuala?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (54)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.