Horoscop
Înapoi la

Singurele cupluri din zodiac care vor rămâne împreună până la sfârșitul anului

Ionelia Olteanu

Mai este foarte puțin timp până când 2017 se încheie. A fost un an plin, cu foarte multe schimbări în viața zodiilor, unele dintre ele reușind să le facă față cu brio. În ceea ce privește viața de cuplu, sunt native care au reușit să își găsească jumătatea, în timp ce altele încă mai caută, după ce au trebuit să înfrunte certuri sau despărțiri.

Cuplurile de mai jos luptă pentru povestea lor și fac orice este nevoie ca relația să reziste, iar sfârșitul de an să le prindă gustând dintr-o fericire inepuizabilă. Niciun obstacol nu le-a stat în cale astfel că, dacă alte perechi s-au destrămat din pricina unor motive mai mult sau mai puțin semnificative, ele au răzbit și vor continua să facă asta până la sfârșitul anului.

cuplu fericit

Uite care sunt singurele cupluri din zodiac ce vor rămâne împreună

Scorpion + Rac

Nici că se putea să existe o potrivire mai bună între doi oameni. Scorpionul și Racul sunt făcuți unul pentru celălalt, iar asta se poate observa ușor. Sensibilitatea și emotivitatea îi caracterizează pe amândoi, așa că nu este greu de înțeles cum s-au cucerit unul pe celălalt. Își aduc aminte cu drag de momentele în care s-au cunoscut și despre cum au trăit o dragoste la prima vedere, ce o să dureze foarte mult timp, poate chiar întreaga viață.

Femeia Scorpion l-a cucerit pe bărbatul Rac datorită feminității și senzualității care au învăluit-o într-un mister ce trebuia descoperit de persoana potrivită. Umorul Racului completează perfect peisajul, astfel că nu vor lipsi momentele hazlii ce vor colora relația celor doi. Nu există niciun indiciu că ar putea interveni ceva care să îi despartă, astfel că acest cuplu se încadrează în categoria celor care vor rămâne împreună până la sfârșitul anului. În primele secunde din 2018 vor avea ocazia să își pună cele mai arzătoare dorințe, care se pot împlini.

Ambele zodii se concentrează intens pe ideea de familie, loialitate, stabilitate, așa că își vor uni forțele pentru a ajunge să își îndeplinească aceste scopuri.

Fecioară + Vărsător

Relația dintre o Fecioară și un Vărsător poate reprezenta o adevărată provocare, în sensul cel mai bun al cuvântului. Personalitățile lor diferite îi ajută să aibă parte de cele mai frumoase momente, iar relația lor este lipsită de monotonie. Au foarte multe lucruri în comun și se întâmplă să găsească aceleași soluții pentru problemele ce pot să apară. Lucrează ca o echipă, sunt alături unul de celălalt, ceeea ce se vede în tot ceea ce fac.

Femeia Fecioară este o perfecționistă prin definiție și îi place să aibă totul sub control. Atenția la detalii îl fascinează pe bărbatul Vărsător, pentru că el are nevoie de cineva care să îl mențină pe linia de plutire. Acest cuplu crește în fiecare zi, deoarece ambele zodii se ajută reciproc să se dezvolte și să dea tot ce este mai bun. Nici vorbă să se despartă până la sfârșitul anului! Legătura lor va fi din ce în ce mai strânsă.

barbat si femeie

Capricorn + Berbec

Tocmai pentru că au fost capabile să treacă peste cele mai grele încercări în cuplu, zodiile Capricorn și Berbec stârnesc admirația celor din jur cu puterea lor de reușită. Nu mai contează ce a fost în trecut, important este prezentul și, mai ales, viitorul. Cei doi sunt convinși că vor rămâne mult timp împreună, așa că își fac deja planurile pentru sfârșitul acestui an. Nu mai există nimic care să le stea în cale și pot cuceri întreaga lume, atâta timp cât se au unul pe altul.

Femeia Berbec este luptătoare și îi place să facă lucrurile bine de fiecare dată. Se întâmplă ca de multe ori să pună presiune pe ea, ceea ce o poate aduce la epuizare, dar nu o doboară. Merge înainte cu încredere, mai ales dacă știe că are alături de ea un bărbat pe care se poate baza oricând. Se pare că acesta este născut în zodia Capricorn, caracterizată de siguranță și organizare. Bărbatul Capricorn își ia foarte în serios rolul de cap al familiei și se comportă ca atare. Cei doi alcătuiesc un cuplu solid care va rezista cu siguranță până la finalul anului.

Pești + Săgetător

Romantismul pregnant ar putea să descrie perfect cuplul format din zodiile Pești și Săgetător. Ambii au o deschidere vizibilă spre a-și arăta afecțiunea, în funcție de stadiul relației în care se află. Reușesc să se înțeleagă foarte bine din priviri, lucru care se întâlnește destul de rar și care îi unește. Subiectele lor de conversație sunt incitante și reușesc să creeze o legătură greu de zdruncinat.

Firea închisă și retrasă a zodiei Pești se îmbină perfect cu adaptabilitatea și versatilitatea Săgetătorului. Pentru că polii opuși se atrag întotdeauna, ei formează un cuplu frumos, care se va menține cel puțin până la finalul anului 2017. Reușita este garantată de compatibilitatea și înțelegerea care există între cele două zodii.

Anul 2017 se va încheia foarte bine pentru câteva dintre cuplurile zodiacului, care își dovedesc puterea și totodată demonstrează că sentimentele sincere aduc cele mai bune rezultate.

Surse foto: iStock

Articolul urmator Topul vampirilor energetici din zodiac

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.3 (55)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.