Horoscop
Înapoi la

Singurul lucru pe care să îl faci, în funcție de zodie, luna asta, ca să obții fericirea supremă

Singurul lucru pe care să îl faci, în funcție de zodie, luna asta, ca să obții fericirea supremă

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Luna iulie se anunță promițătoate pentru multe zodii, cu configurații astrale care vestesc emoții pozitive, distracție și romantism cât cuprinde. Mercur care iese din retrograd pe 12 iulie, Soarele care intră în zodia sa preferată, Leul, de pe 22 iulie, Venus eliberată de constrângeri și dând frâu liber pasiunilor, toate ne anunță că luna care începe va fi plină de binecuvântări. 

sarut

Dar, chiar dacă astrele ne zâmbesc, trebuie să facem și noi mici eforturi, pentru ca fericirea noastră să fie completă. Dacă vrem să aducem lucruri pozitive în viața noastră, să atragem iubirea și norocul sau să ne împlinim o dorință arzătoare, avem de îndeplinit un anumit gest ritual, care diferă în funcție de zodie. 

Iată ce trebuie să facem pentru a obține fericirea supremă, după semnul sub care suntem născuți. 

Berbecul

Petrece mai mult timp cu tine însăți, ascultă-i mai atent pe cei din jur, echilibrează viața de familie cu cea profesională, te îndeamnă astrele. Ai ieșit prea mult în afară și ai uitat să te reconectezi cu ființa ta profundă. Dacă privești mai atent la tine și la ceilalți, te vei încărca cu energia lui Marte, aflat în semnul tău și vei avea resure să te bucuri mai mult de viață. 

Taurul

Scapă de frică, permite-ți să iubești din nou. Lucrul care îți va aduce fericirea supremă în iulie este libertatea interioară, capacitatea de a arunca poverile care te copleșesc și a te desprinde de falsele iluzii care te țin ancorată în zona ta de confort. Dacă îți vei da drumul să mergi cu valul, destinul te va duce către iubirea miraculoasă pe care ți-a pregătit-o Venus, planeta care te guvernează.

Gemenii

Nu poți ocoli dificultățile pe care ți le va aduce în iulie Mercur retrograd, dar acest lucru nu înseamnă că nu poți fi fericită. Acceptă că suferința face parte din existență, că vine și trece, iar această atitudine înțeleaptă îți va permite să te bucuri mai intens de momentele frumoase. Viața nu este o fericire continuă, dar nici o durere permanentă. Înarmează-te cu răbdare și învață să aștepți, iar, după furtună, soarele va străluci mai puternic ca niciodată pe strada ta. 

Racul

Luna plină din Capricorn, de pe 5 iulie, are efecte ambigue asupra ta: îți oferă stabilitate, dar te blochează prea mult în sfera ta de confort. Nu poți fi fericită, dacă faci un pas înainte și doi înapoi. Abandonează precauțiile și incertitudinile și trăiește orice aventură fără grija zilei de mâine. Fericirea ta va fi mult mai mare, dacă îndrăznești să te îndepărtezi ceva mai mult de casă. 

Leul

Nu este ușor să-ți schimbi ideile fixe și prejudecățile, dar tocmai asta trebuie să faci, dacă vrei să fii cu adevărat fericită în iulie. Încearcă un alt tip de vacanță, decât cel clasic, alte relații, cu oameni complet noi, lasă-te fermecată de un alt gen de iubire. Soarele se va afla în zodia ta de pe 22 iulie și îți va deschide căi nebănuite spre fericire, doar dacă ai curajul să renunți la așteptările tale prestabilite și să trăiești ce-ți aduce momentul. 

Fecioara

Nu lăsa influențele perturbatoare ale lui Mercur retrograd să te copleșească, ci folosește felul tău pragmatic pentru a răspunde dificultăților pe care astrele ți le scot în cale. Chiar dacă nu poți să prevezi toate datele și situații neprevăzute îți pot da peste cap planurile, atâta timp cât îți păstrezi forța interioară, vei avea lucrurile sub control. În iulie, vei lucra mai mult ca de obicei, dar eforturile tale vor fi răsplătite și vei avea motiv să sărbătorești. 

leagan

Balanța

Nu respinge dragostea, de frica de a nu suferi din nou, acesta este sfatul astrelor, pentru a fi cu adevărat fericită. Venus îți scoate în cale ocazii romantice, dar ai tendința să te retragi, pentru că ai fost rănită. Însă, dacă închizi ușa în fața suferințelor, multe lucruri bune vor rămâne afară. Acum ești mai înțeleaptă și mai puternică, așa că vei trăi o iubire reală, dacă nu te lași orbită de frică. 

Scorpionul

Marte te înflăcărează, schimbând caracterul tău acvatic într-un adevărat vulcan care se pregătește să erupă. Nu-ți mai ascunde emoțiile, așa cum faci de obicei, ci spune-le celor din jur ce simți și cere-ți drepturile. Te vei simți eliberată și puternică, iar fericirea pe care o vei resimți va merita riscul de a strica falsele prietenii și relațiile de fațadă.

Săgetătorul

Chiar dacă ești mereu în căutarea aventurii, nu ar fi rău să-ți iei niște măsuri de precauție. În luna iulie, fericirea va veni mai degrabă din lucruri calme și timp petrecut cu persoanele semnificative, decât din tendința ta de a căuta senzații tari. Astrele te avertizează că există anumite riscuri legate de sănătatea ta, așa că ar fi bine să nu faci excese și să-ți păstrezi mintea limpede. 

Capricornul

Cu Saturn, protectorul tău, revenind în zodia ta de pe 2 iulie, te vei simți ocrotită și planurile tale vor prinde un contur clar. Fericirea ta va veni din munca bine făcută, care va avea rezultate excepționale, dar și din micile plăceri zilnice, împărtășite cu persoana iubită. Nu trebuie să cauți prea departe satisfacția sufletului, pentru că ai tot ce îți trebuie în preajma ta. 

Vărsătorul

În iulie, vei descoperi grija față de tine însăți, dragostea față de propria persoană, iar acest lucru te va face fericită. Nu te vei mai încărca de cuvintele și acțiunile altora, nu vei mai accepta emoțiile negative ale celor din jurul tău, pentru că știi că tu ești responsabilă doar pentru seninătatea și mulțumirea ta sufletească. Aducând ordine în interiorul tău, vei avea parte de bucurie și în afara ta. 

cuplu baloane

Peștii

Să fii cu oamenii dragi, să iubești din tot sufletul, să pui inimă în tot ce faci, acesta este secretul fericirii pentru tine. Vei avea parte din plin de aceste daruri pe parcursul lunii iulie, mai ales că protectorul tău, Neptun, se află în relații armonioase cu celelalte planete. Efectele benefice ale Soarelui, ale lui Venus, Mercur și Jupiter îți vor da energie să te bucuri de fiecare zi a lunii ce urmează. 

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate
Incepe quiz
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.