Horoscop
Înapoi la

Soarele a intrat în Balanță: cum vor fi afectate zodiile

Laura Voica

Soarele în astrologie simbolizează esența propriei persoane, individualitatea ta. Semnul tău solar are o importanță majoră. Soarele în Balanță descrie ce este posibil să te motiveze și de ce. Pentru zodii vor urma schimbări majore din 23 septembrie.

Cu Soarele în Balanță, zodiile vor vedea mai ușor toate perspectivele implicate într-un conflict și vor avea foarte multă energie pentru a obține fie beneficii materiale, precum măriri de salariu sau bonusuri sau vor beneficia de rezultate în urma unor proiecte de lungă durată.

Zodiile vor apela mai mult la de rațiune și logică, în această perioadă, astfel încât să poată identifica rezultatul cel mai corect pentru toți cei implicați.

Cu Soarele în Balanță, zodiile vor avea tendința de a trăi stări de anxietate crescută cu privire la părerile celorlalți despre propria persoană. Această anxietate le poate disipa capacitatea de a acționa.

Vor experimenta o stare de impas care este exact ceea ce ar trebui să evite. Nu reușesc să aleagă, să ia decizii în relațiile de cuplu și astfel, în mod neintenționat viața amoroasă va stagna în această perioadă. Acest lucru complică relațiile și îngreunează luarea deciziilor.

Iată cum vor fi afectate zodiile:

Berbec

Vei avea o perioadă extraordinară la locul de muncă, vei beneficia de noi oportunități de avansare sau bonusuri. Vei fi remarcat pentru energia ta și răsplătit pe măsură. Vei întâmpina totuși conflicte în relația de cuplu, îți este greu să iei o decizie cu privire la viitorul relației și asta pentru că toată energia ta este îndreptată către partea profesională. Ești pus la zid de către partener și nu știi cum să reactionezi.

Taur

Urmează cea mai romantică perioadă din an pentru nativii din zodia Taur. Soarele în Balanță îi ajută să fie mai creativi, mai optimiști și plini de viață. Posibil să termini cu succes un proiect la care ai muncit mult timp. Vei simți nevoia să te reconectezi cu persoana iubită, astfel încât vei avea și mai multă energie să-ți poți duce proiectele la capăt. Pui foarte mulă pasiune în inițiativele tale, bucură-te de aceste momentele creative.

Sursă foto: Pixabay.com

Gemeni

Soarele luminează sectorul casei și al familiei pentru Gemeni. Este posibil să te muți sau să renovezi casa în care locuiești, precum și să te reconectezi cu cei dragi și să te simți nostalgic față de trecut. Acesta este un moment minunat pentru a-ți curăța energetic casa: deschide-ți toate ferestrele pentru un aer proaspăt, organizează-te și donează ceea ce nu mai ai nevoie.

Rac

Aceasta este o perioadă aglomerată pentru nativii din Rac, deoarece soarele luminează partea profesională, vorbești mult la telefon, vei încheia multe contracte, vei completa multe documente. Rămâi cu picioarele pe pământ și nu analiza prea mult lucrurile esențiale în acest moment. Puțină meditație te va ajuta să te relaxezi, nu te lasă copleșită de muncă. Te vei reîntâlni cu prieteni din copilărie, prieteni vechi pe care nu i-ai mai văzut de ani de zile.

Leu

Este momentul să te concentrezi pe siguranța materială, așa că acum poți să ceri o mărire de salariu. Ești atât de altruistă și generoasă acum este timpul să primești și tu înapoi. Vei accesa resurse greu de procurat până acum, Soarele în Balanță te ajută să echilibrezi ceea ce dai cu ceea ce primești. Va trebui să spui mai des “nu” în acestă perioadă, știu că îți va fi greu, însă acum este un moment oportun să te gândești la tine.

Fecioară

Te simți plină de energie, îți regăsești sensul și te pregătești pentru anul viitor. În general ești o persoană discretă, introvertă dar cu Soarele în Balanță ai mai mult curaj și devii mai sociabilă și spirituală. Înveți repede în această perioadă, fie că e vorba despre începerea unei noi facultăți sau chiar un job nou. Vei avea o relație tensionată cu nativii din Pești și va trebui să ajungeți la un echilibru, tu ești foarte pragmatică și energică în această perioadă pe când Peștii sunt foarte visători și vor toată atenția ta asupra lor sau asupra proiectelor lor de a salva omenirea.

Balanță

Simți nevoia să evadezi în această perioadă, într-o escapadă romantică, vrei să te îndrăgostești. Ai avut o perioadă extrem de aglomerată la muncă, ai stat cam toată vara în casă și vrei pe cineva cu care să-ți împărtășești cele mai ascunse secrete. Vei simți nevoia de introspecție pentru că ai evitat-o tot anul asta pentru că ai ales să te scufunzi în muncă. Ești pregătită pentru o schimbare.

Scorpion

Soarele în Balanță a deschis sectorul comunicării pentru Scorpioni. Vei acorda o mare atenție prietenilor în această perioadă, îți vei dori să ai parte de conversații extrem de interesante care să te stimuleze. Îți vei lărgi networking-ul și vei întâlni oportunități de business sau de colaborare.

Săgetător

Toată atenția ta este îndreptată către carieră și faimă. Vrei să faci lucruri care să conteze, care să schimbe ceva în societate. Din păcate îți neglijezi relația, familia și vei avea o atmosferă tensionată acasă. Din fericire, în această perioadă vei putea negocia cu persoana iubită și va înțelege că tu ești pe punctul de începe un proiect care ar putea revoluționa lumea.

Sursă foto: Pixabay.com

Capricorn

Simți o nevoie acută de a călători și vei face tot posibilul pentru a pleca, în ciuda restricțiilor. Educația este foarte importantă în această perioadă, ai o predilecție pentru mediul academic, vei participa la multe webinarii cu subiecte de interes pentru tine. Nu prea vei accepta părerile celorlalți dacă nu sunt în concordanță cu ale tale, întâmpini o rezistentă la schimbare și cel mai probabil vei stabili niște limite clare cu cei care nu sunt de acord cu tine.

Vărsător

O perioadă extrem de intensă pentru Vărsători. Au o nouă oportunitate în carieră, se mută sau redecorează casa, își vor achiziționa bunuri precum o mașină și vor stabili și data nunții. Toate se întâmplă odată, ceea ce te vor destabiliza puțin emoțional. Ia o pauză, nu trebuie să iei toate deciziile acum, respiră și ai grijă la cheltuieli.

Pești

Nativii din Pești trăiesc intens această perioadă. Vei întâlni oamenii noi cu care te vei simți conectată instant la un nivel profund. Fiind foarte intuitivă, empatizezi foarte ușor cu oamenii, iar în această perioadă vei ajuta foarte mulți prieteni dar și străini. Faci un parteneriat foarte bun cu nativul din Fecioară, care la fel, își dorește foarte mult să ajute oamenii însă, atenție la conflictele cu ei. Tu ai tendința să fii foarte visător iar Fecioara foarte pragmatică, iar aceasta nu mai vine ca o completare ci ca o disensiune.

Surse foto: Pixabay.com

Articolul urmator Zodiile care nu te vor trăda niciodată! Ele sunt cele mai loiale semne zodiacale

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.