Horoscop
Înapoi la

Soarele e în Rac: cum sunt influențate zodiile

Soarele e în Rac: cum sunt influențate zodiile

Redactor Andreea Baluteanu

Soarele a părăsit semnul jovial, comunicativ și sociabil al Gemenilor și a intrat începând cu 22 iunie și până pe 22 iulie în cel sensibil și protector al Racului. Acum acordăm cea mai mare importanță familiei și ne bucurăm de timpul petrecut alături de cei dragi. Relaxarea, confortul și micile plăceri sunt mai dorite ca niciodată și nu precupeţim niciun efort pentru a ne simți în elementul nostru. Cu toate acestea, este și o perioadă în care ne vom simți nesigure pe noi și suspicioase pe cei din jur, ceea ce ne va zdruncina un pic încrederea.

Descoperă, în rândurile care urmează, cum este influențată fiecare zodie de prezența Soarelui în Rac și de ce vei avea parte în această perioadă!

Soarele intră în Rac: cum te afectează această perioadă

Familie, creativitate, imaginație fecundă, spirit protector, dar și nesiguranțe, timiditate și îndoieli; e clar, Soarele în Rac știe cun să ne țină ocupate!

constelatie Rac

Berbec. Deschide-ți portofelul cât de mult poți, pentru că această perioadă îți va aduce realizări pe plan financiar. Câștigi o sumă generoasă de bani, ceea ce te încurajează să acorzi mai multă importanță carierei. Nu uita nici de viața de familie, pentru că se adună câțiva nori negri deasupra ei.

Taur. Nu știm ce astru important ai câștigat de partea ta, fiindcă te aşteaptă o perioadă absolut înfloritoare. Soarele în Rac îți aduce înțelegere în familie, după cum îi e obiceiul, dar și noroc în dragoste și bani. Singura problemă este că tinzi să devii ușor agresivă, însă vei trece și peste aceste porniri.

Gemeni. Te bucuri de o sănătate înfloritoare și nu îți stă gândul decât la vacanțe, pe care le vei petrece mai ales în compania familiei. E posibil să îți găsești și un iubit prin valurile răcoroase ale mării, dar și dacă ești single, tot vei ști să apreciezi așa cum trebuie această perioadă extrem de fructuoasă.

Rac. Se putea ca tocmai ție să nu îți aducă Soarele toate cele bune? Ca de obicei, ești apropiată de familie, iar acum sentimentele sunt reciproce: o rudă te ajută să termini un proiect la muncă sau să obții o mărire salarială. Atragi bărbații ca pe muște, iar factorul tău de atractivitate e la cote extreme!

Leu. Soarele în Rac îți permite să îți muți atenția de la cariera ta strălucitoare la viața de familie. Renunți la obiectiele profesionale stringente, mai ales că toată lumea e în vacanță și te muți la mare, cu părinți, bunici și pisica de companie. Se anunță vremuri fericite!

famili

Fecioară. Ești sănătoasă și plină de energie, dar împrumuți și de la Rac creativitatea și imaginația fecundă, ceea te transformă într-o adevărată zeiță la birou (cu atât mai apreciată cu cât nu mai dă multă lume pe la muncă). Vei străluci în viața personală, dar nu ești la fel de fericită în cea personală.

Balanță. Ai grijă cu sănătatea, pentru că tinzi să te extenuezi în această perioadă. Ești pe culmi pline de glorie în ceea ce privește viața ta profesională, dar lucrurile nu merg la fel de bine în cea personală, unde va trebui să rezolvi un conflict între familie și iubitul tău.

Scorpion. Cei dragi te imploră pur și simplu să îi vizitezi sau să mergi cu ei în vacanță, dar tu nu te poți gândi decât la ce trebuie să faci pentru a primi acea mărire de salariu la care visezi de ceva timp. E motivul pentru care cariera și viața de familie se bat cap în cap, iar tu nu poți fi deloc liniștită.

Săgetător. Cooperarea și compromisul sunt cele două cuvinte cheie în perioada în care Soarele ne încălzește în zodia Rac. Amândouă încep cu „c” și ambele te vor face să te simți ruptă în două. Ești stresată și la muncă, și acasă, din păcate, ceea ce te lovește cu atât mai tare cu cât tu nu ești obișnuită cu stresul.

Capricorn. Cariera e, ca întotdeauna, principalul tău punct de interes și nici măcar în perioada guvernată de familistul Rac nu o lași mai moale. Dimpotrivă, dai totul ca să faci impresie bună șefului, iar reproșurile din partea familiei și a iubitului nu vor mai conteni.

Vărsător. Dacă plănuiești să rămâi însărcinată, astrele consideră că acum e cea mai bună perioadă pentru a o face! Concentrează-te pe intimitatea dintre tine și iubitul tău și pe un potențial bebe; poate te va ajuta să uiți și de toate problemele de la muncă, care nu sunt deloc puține.

Pești. Tu ești una dintre surorile de suflet ale Racului, dar nu îți va merge prea bine în această perioadă. Stabilitatea profesională și fericirea sunt amenințate, însă poți face față, dacă dai dovadă de curaj și de reținere, în același timp. Pare dificil? Poate, dar e sfatul astrelor pentru tine!

Soarele în zodia Rac aduce în centrul atenției familia și problemele asociate ei, iar zodiile se vor bucura, sau, dimpotrivă, vor avea de luptat cu aceste influențe.

 

Surse foto: Istock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Ce sanse sunt sa fii inselata?
Incepe quiz
Ce sanse sunt sa fii inselata?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.