Horoscop
Înapoi la
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Soarele intră în Berbec: zilele bune ale zodiilor apun. Urmează ce este mai rău

Otilia Geavlete

Echinocțiul de primăvară se apropie cu pași repezi, iar Soarele se pregătește să părăsească zodia blândă a Peștilor și să intre în impetuosul semn al Berbecului, pe 19 martie. Partea bună a lucrurilor este că nu vom duce lipsă de energie, dar, pe de altă parte, vom fi mult mai impulsivi și mai expuși exceselor. 

În perioada care urmează, astrele ne avertizează să ne antrenăm reziliența și conștientizarea, pentru a trece mai ușor peste obstacolele ce vor apărea la tot pasul în calea noastră. Trebuie să înțelegem că dificultățile fac parte din viață, că nu pot fi evitate și să învățăm să integrăm lecțiile de viață în experiența noastră. 

Când se află în Berbec, Soarele este liber de restricții și își împrăștie radiațiile fără măsură. Enorma lui energie poate pune în mișcare lucrurile, dar poate și să rănească sufletele. Conflictele, gelozia, violența și iraționalitatea nu vor întârzia să apară. Starea de confuzie și reactivitatea exagerată vor produce efecte nefaste în jurul nostru, la nivel din ce în ce mai extins, de la familie, colectivul de lucru și până la societatea în general. 

flacari

În alchimie, Soarele reprezintă cea mai înaltă treaptă, cea a ”aurului filosofic„ sau a ”Regelui”, dar pentru a-și arăta adevărata față, nu trebuie să fie corupt de energii nefaste. Splendoarea lui este totală atunci când se află în semnul Leului și ai putea considera că orice semn de foc îi pune în evidență calitățile. Realitatea este, însă, că în Berbec Soarele este mult prea exaltat și prea războinic, de aceea poate provoca adevărate catastrofe emoționale. 

Iată prin ce încercări pot trece zodiile în perioada în care Soarele se află în Berbec.

Soarele în Berbec, o încercare pentru zodii

Berbecul

Cu Soarele aflat chiar în casa ta, nu te vei simți foarte confortabil. Deși vei beneficia de energie, vei arde mult prea intens și s-ar putea să te simți epuizată și dornică să te ascunzi o perioadă departe de lume. În plus, radiația secretă a Soarelui te face iritabilă și bănuitaore, gata să te iei la harță cu oricine. Certurile cu partenerul și conflictele de serviciu nu vor lipsi în cazul tău, dar cea mai dificilă încercare va fi legată de sentimentul de lipsă de misiune existențială care te încearcă. 

Taurul

Teama este emoția care te domină în perioada următoare și te face să te comporți adesea irațional și lipsit de înțelegere față de cei din jurul tău. Ești ipohondră și ai tendința să te izolezi, dar treburile zilnice nu te lasă să te relaxezi. Incearcă să prioritizezi lucrurile și să te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat pentru tine, în special pe conectarea cu cei dragi. Lucrează cu tine și nu lăsa tendințele iraționale să preia controlul asupra minții tale. 

Gemenii

Soarele în Berbec îți va provoca o stare de confuzie mentală și dificultatea de a te adapta la diferite contecte sociale și profesionale. Vei simți că nu ești la fel de eficientă ca de obicei și că  nu poți răspunde standardelor mult prea înalte care ți se impun la serviciu. Te temi că nu vei reuși să respecți termenele limită și te întrebi dacă nu ar fi mai bine să-ți iei un concediu. Fii tolerantă cu tine, uneori chiar și cele mai puternice persoane se simt copleșite și au nevoie de o pauză. 

Racul

Pentru o zodie emoțională cum ești tu, orice tulburare din jur provoacă adevărate valuri interioare. Soarele în Berbec este un semnal că trebuie să ai mai mult grijă de tine și de sănătatea ta emoțională. Anumite conflicte la locul de muncă te fac să te simți vulnerabilă și este posibil să iei unele decizii pe care le vei regreta ulterior. Nu reușești să ajungi la inima celor din jur și percepi numai ostilitatea, de aceea te simți atacată chiar și atunci cînd nu este cazul. Sfatul astrelor este să lași valul emoțional să treacă și să încerci să-ți recapeți limpezimea minții.

Leul

Soarele este astrul tău călăuzitor și parcursul lui celest te influențează în cel mai profund mod. Tranziția prin Berbec te va face hipersensibilă și orice remarcă răutăcioasă sau critică la adresa ta va fi percepută exacerbat. Vei avea tendința să contraataci, ceea ce va conduce la mici frecușuri și la conflicte de proporții. Din cauza acestei perpetue așteptări negative, te ve simți epuizată și lipsită de eficiență în ceea ce faci. Încearcă să-ți găsești refugiul în persoanele care te iubesc și să te eliberezi de preconcepții și stereotipuri. 

Fecioara

Te consideri o persoană analitică și rațională, ceea ce este adevărat în mare măsură. Dar Soarele în Berbec te va ataca perfid chiar în miezul raționalității tale, care se va transforma în tendința exagerată de a controla toate lucrurile din jur, venită pe un fond de anxietate. Nu vrei să recunoști că baza comportamentelor tale este teama și persiști într-o atitudine care îți va aduce numai neajunsuri. Îndepărtează-te puțin de ideile tale fixe, folosește-ți capacitatea de detașare, pentru a clarifica ce vrei de fapt de la viață. 

soare arid

Balanța

Fiecare alegere pe care o faci are consecințe în viitor, așa că nu te lăsa purtată de energia nestăvilită a Soarelui în  Berbec pentru a lua decizii pripite. Te simți tensionată și ai tendința de a fugi de contexte și de relații, dar apoi te simți abandonată și cu sentimentul că nu mai poți ține pasul cu lumea. Încearcă să-ți regăsești axul interior de echilibru și să păstrezi o dreaptă măsură între provocările exterioare și armonia ta interioară. 

Scorpionul

Firea ta aprigă este stimulată de energiile declanșate de trecerea Soarelui prin Berbec și ești pe punctul de a strica anumite relații, din cauză că ai ajuns la capătul răbdărilor. Înainte de a intra în conflicte ireparabile cu persoane cu autoritate sau cu rude insuportabile, cântărește foarte bine beneficiile și dezavantajele reacțiilor tale. Dacă simți în continuare că te afli pe calea cea bună, continuă să te eliberezi de aceste relații toxice, dar nu uita să te fortifici pentru a rezista atacurilor și criticilor. 

Săgetătorul

Ești foarte preocupată legat de sănătatea ta, mai ales că veștile din exterior și anumite simptome pe care le ai te neliniștesc. Ai tendința de a exagera zvonurile și de a te ascunde, dar nu poți tăia orice legătură cu exteriorul. Chiar dacă lumea te pune pe gânduri, nu uita că adevărata putere este în tine și te poți elibera de teamă, dacă vrei acest lucru. Ia-ți toate măsurile de protecție, dar încearcă să-ți temperezi reacțiile ușor paranoice.

Capricornul

Trecerea Soarelui prin Berbec îți amplifică reacțiile nestăpânite și te face să pornești un război împotriva lumii întregi. Nimic nu-ți convine și te iei la harță cu toată lumea, cu persoanele dragi, cu șefii și cu colegii. Îți dai seama că reacțiile tale sunt nepotrivite, dar, pur și simplu, nu te poți controla. Folosește înțelepciunea caracteristică zodiei tale, pentru a-ți regla starea interioară și a-ți îmbunătăți relațiile cu cei din jur. 

 Vărsătorul

Ferește-te să intri în polemici în perioada în care Soarele se află în Berbec, pentru că vei declanșa o adevărată luptă de orgolii, cu consecințe grave pentru cariera ta. Încearcă să-ți spui asertiv opiniile și să-ți demonstrezi meritele fără ostentație, mergând mai mult pe argumente raționale și evitând revărsarea de reproșuri, cauzate de frustrare. Fii atentă la oamenii pe care îi iubești, pentru că în lupta ta pentru dreptate ei s-ar putea să devină victime colaterale. 

fantezie

Peștii

Te lași copleșită de emoții și de grija față de cei din jur și nu mai ai deloc grijă de tine. Acest lucru te face să lucrezi până la epuizare, să fii umărul pe care plânge toată lumea și mama tuturor răniților. Dar astfel riști ca sănătatea ta mentală și fizică să fie afectată și să te încarci cu poverile celor din jur, ceea ce va îngreuna procesele de vindecare. Păstrează-ți imparțialitatea și o doză de detașare, dacă vrei să te protejezi și să fii cu adevărat eficientă. 

Surse foto: Pixabay. Istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (11)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!