Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Soarele intră în Capricorn: cum sunt influențate zodiile

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Din 22 Decembrie, Soarele se va afla în semnul Capricornului, ceea ce va aduce influențe remarcabile în viața zodiilor. Cunoscuți pentru puternicul simț al realității și perseverența sa, Capricornul amplifică măreția solară, pentru că este o zodie care caută mereu superlativul, orientată spre culmi, dornică de lucruri ieșite din comun. Atâta timp cât Soarele se va afla în acest semn cardinal, zodiile vor simți nevoia să se ocupe de acele aspecte ale vieții lor care contează cu adevărat, să lase deoparte ceea ce este superficial sau frivol. Iată ce va aduce Soarele în Capricorn în viața fiecărei zodii.

fata cu soare

Berbecul

Pentru Berbec urmează o perioadă de eforturi intense, pentru a atinge scopurile profesionale pe care și le-a stabilit. Va fi nevoit să iasă din zona sa de confort, să călătorească și să se ocupe de diferite documente. Din fericire, va avea alături o persoană dedicată, care îl va susține și îi va dărui întreaga sa atenție. Atunci când vrea să se relaxeze, Berbecul va alege să petreacă momente plăcute cu familia, pentru că simte nevoia să se reconecteze cu toți cei care îi sunt dragi.

Taurul

Cu Soarele în Capricorn, Taurul, care este de asemenea o zodie de pământ, va fi cât se poate de concentrat pe obiectivele sale. Se va ocupa de aspecte materiale și financiare care trenează de ceva vreme și le va rezolva, dar va avea și timp pentru familie și pentru persoana iubită. Soarele în Capricorn îi dă Taurului o bună capacitate de organizare, astfel că lucrurile vor ieși așa cum își dorește. Pentru nativii singuri din această zodie, este perioada propice pentru a-și găsi o relație stabilă.

Gemenii

Capricornul este o zodie care excelează prin inteligența sa, lucru pe care îl are în comun cu Gemenii. Iată de ce Soarele în Capricorn va stimula această calitate a Gemenilor, făcând ca mintea lor să lucreze repede și fără greșeală. Acesta va fi un mare avantaj, pentru că Gemenii vor fi implicați în proiecte importante, fie în companii de renume, fie în afaceri, fie în domeniul educației. În cazul în care se află în căutarea unui loc de muncă, Gemenii vor străluci la interviuri și vor fi imediat selectați. Viața lor sentimentală este pe cale să se așeze, pentru că vor întâlni persoane care le trezesc interesul și le înfierbântă imaginația.

Racul

Pentru că Soarele se află într-un semn fix, care aduce stabilitate în viața zodiilor, Racul se va simți, la rândul său, mai puțin temător și mai ancorat în realitate. Influențele clare ale astrului zilei vor învinge tendințele provocatoare de confuzie ale Lunii, ce guvernează zodia Racului. De aceea, mintea sa va fi limpede, dorințele sale bine definite, iar Racul va fi capabil să atingă orice își propune în perioada următoare. Ceea ce este foarte important, nativii zodiei vor reuși să spună ”Nu” în fața unor persoane manipulatoare și să se smulgă de sub influența nefastă a acestora.

Leul

Soarele este astrul guvernator al Leului, de aceea pătrunderea sa în Capricorn, care este un semn de pământ, va da consistență viselor protejatului său. Leul va reuși să-și definească anumite idei, care până recent erau doar slab conturate, ba chiar va reuși să pună în practică o parte dintre ele. Dorința sa de a străluci în ochii altora va fi complet satisfăcută, iar persoana de care este interesat îl va remarca, ceea ce ar putea marca începutul unei idile.

Fecioara

O altă zodie de pământ, Fecioara este la fel de perseverentă și ancorată în realitate ca și Capricornul. Aceste trăsături vor fi amplificate de energiile solare, astfel încât Fecioara va dobândi un plus de forță în acțiunile sale. Se va orienta, mai ales, către încheierea de noi parteneriate, care să dea o bază solidă proiectelor sale profesionale pentru anul care vine. Dar Soarele va aduce și mai multă căldură în relațiile sale, astfel încât Fecioara va radia armonie și bunăvoință, iar celor din jur le va fi mai ușor să se apropie de ea.

soare in capricorn

Balanța

Inima Balanței este captivă în iubire, pentru că Venus, planeta sa guvernatoare, se află în Vărsător. Soarele în Capricorn îi va da Balanței puterea de a analiza anumite aspecte ale relației sale care nu funcționează așa cum și-ar dori. În perioada ce urmează, Balanțele pot avea discuții destul de provocative cu partenerii, pentru a clarifica astfel de aspecte, precum dependența sau insuficienta implicare în relație. Este momentul ca nativii din Balanță să pună piciorul în prag și să-și spună cu fermitate dorințele, pentru a putea fi cu adevărat fericiți.

Scorpionul

Soarele în Capricorn îi va aduce Scorpionului puterea necesară pentru a învinge o situație dificilă care se va ivi în calea sa. Poate fi vorba despre o despărțire sau despre o concediere, despre o problemă familială sau financiară. Cert este că Scorpionul va trece printr-o stare de criză, dar energia solară stabilă din Capricorn îl va ajuta să învingă sentimentele negative ce pun stăpânire pe el. Câtă vreme Soarele se va afla în Capricorn, până pe 20 ianuarie 2020, Scorpionul va fi protejat și va reuși să găsească rezolvare pentru orice problemă.

Săgetătorul

Soarele în Capricorn îi aduce Săgetătorului o stare de optimism și încredere în forțele proprii, care îl va face să simtă că poate cuceri Universul. În perioada care urmează se va concentra mai ales pe relații, va încheia prietenii noi și va pătrunde în cercuri sociale importante. Pentru că anul ce urmează va fi destul de greu și încărcat în obligații pentru Săgetător, acesta își va pregăti de acum un adevărat capital relațional, pentru a ști la cine să apeleze în caz de necesitate. Ceea ce este și mai important, în drumurile și întâlnirile sale, Săgetătorul ar putea da exact peste persoana pe care o așteaptă de multă vreme.

Capricornul

Cu Soarele în semnul său, Capricornul se poate considera cu adevărat norocos. Viața sa profesională va lua un traseu ascendent, iar anul ce se apropie îi va aduce succese și acces la poziții importante în carieră. Din punct de vedere financiar, Soarele este un adevărat simbol al bogăției, de aceea Capricornul va avea toate resursele necesare pentru proiectele sale, dar și pentru siguranța sa personală. Mai mult decât atât, Soarele îi luminează și relațiile romantice, astfel încât Capricornul ar putea începe anul cu o nouă dragoste.

Vărsătorul

Pentru Vărsător, prezența Soarelul în Capricorn este garanția că își va îndeplini o anumită dorință arzătoare, pe care a lăsat-o în umbră, din cauza multiplelor obligații de sfârșit de an. Poate fi vorba de o călătorie sau de o practică spirituală, ori de o iubire care așteaptă să înflorească. Vărsătorul se va hrăni din energia Soarelui în Capricorn și va da viață viselor sale. Stabilitatea din celelalte domenii ale vieții sale, atât pe plan financiar cât și familial, îi va permite să se concentreze pe aspectele importante ale împlinirii sale personale.

Peștii

femeie planete

Soarele în Capricorn îi ajută pe Pești să iasă din sfera iluziilor și să se simtă mai ancorați în realitate. În special în ceea ce privește relațiile de iubire, Peștii vor fi mai puțin încrezătoari și mai realiști, astfel încât se vor elibera de dependențe și de legături toxice. Poate că vor trece prin momente de criză și despărțiri, dar acest lucru va fi doar spre binele lor și va face loc în viața lor pentru persoane care îi iubesc cu adevărat.

Surse foto: Pixabay, Istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Sâmbătă, 18 septembrie 2021

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (66471 vizite)
  2. Horoscopul săptămânii 9-15 august: Mercur intră în Fecioară în cea mai bulversantă săptămână a verii (51835 vizite)
  3. 3 zodii pentru care luna august va fi cu totul și cu totul de aur (51459 vizite)
  4. Horoscopul săptămânii 26 iulie – 1 august: viața zodiilor se transformă într-o telenovelă (47709 vizite)
  5. Horoscopul lunii august: zodiile sunt în acord total cu Universul (45476 vizite)
  1. Tendințe din modă pe care le vrem cu toții dispărute pe vecie (nota 5)
  2. Cum să îl faci pe bărbatul tău să se (re)îndrăgostească nebunește de tine (nota 5)
  3. Fecioara de august versus Fecioara de septembrie: care este diferența dintre ele (nota 4.8)
  4. Colecția de toamnă StarShinerS este aici! (nota 4.8)
  5. 9 semne mai puțin obișnuite care arată că o căsătorie nu este făcută să dureze mult (nota 4.8)
  1. Odată cu venirea toamnei, Elmiplant readuce în atenția publicului gama Vitamin C (0 comentarii)
  2. Horoscopul dragostei, săptămâna 20-26 septembrie: echinocțiul de toamnă vindecă răni profunde și traume vechi (0 comentarii)
  3. Horoscopul săptămânii 20 - 26 septembrie: întunericul se împletește cu lumina în timpul echinocțiului de toamnă (0 comentarii)
  4. Colecția de toamnă de la Ramona Bădescu este acum disponibilă! (0 comentarii)
  5. Horoscop mâine, 20 septembrie: Balanța roșește de la atâtea complimente (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!