Horoscop
Înapoi la

Tarotscopul lunii mai: ce spun cărțile despre zodia ta luna aceasta

Tarotscopul lunii mai: ce spun cărțile despre zodia ta luna aceasta

Ramona Jurubita

Multe zodii se vor elibera de trecutul dureros și vor găsi curajul și puterea de a merge mai departe. Luna mai le va da încrederea de care au nevoie și vibrațiile acestei perioade le va face să nu mai privească deloc în urmă. Dar ce ne facem cu nativii care nu vor să renunțe la amintirile care le-au provocat răni adânci?

Cărțile de tarot vin în sprijinul lor, spunându-le ce au de făcut pentru a reuși să devină mai buni și mai curajoși. Tarotscopul are rolul de a-i ajuta pe oameni să știe ce îi așteaptă în următoarea perioadă, făcându-i să fie mai puțin anxioși cu privire la evenimentele viitoare. În mai 2022, neprevăzutul va dicta viețile semnelor zodiacale, dar toate provocările vor fi un fleac pentru persoanele care se simt pregătite să înfrunte orice. Vezi ce spun cărțile de tarot despre zodia ta în această lună:

Persoană care ține în mână două cărți de Tarot

BERBEC – Doi de Pentacule
Luna mai te va ajuta să treci peste toate barierele și te va conduce spre viața visurilor tale. Deși o să fii stresat/ă și o să ai de trecut câteva teste în sectorul financiar, o să ieși cu bine din greutăți. O cheltuială neprevăzută îți va da planurile peste cap, dar încrederea în forțele tale va fi suficientă pentru a-ți da putere să muncești mai mult și să depășești situația neplăcută. Te poți bucura de o lună reușită dacă ai curaj să lași în spate amintirile care îți fac rău. Asigură-te că nu lași graba să îți pună piedici în carieră și lucrează cu dedicare și ambiție, până vei ajunge unde îți dorești.

TAUR – Pagina de Cupe
Mai va fi portița ta spre un nou început, fiindcă vei reuși să lași trecutul în urmă și să te gândești la ce va urma. O iubire neașteptată ar putea ieși în calea ta și te-ar putea face să uiți de poveștile pe care le spuneai la nesfârșit celor din jur, dându-ți încredere să construiești o nouă relație stabilă. Vei avea ocazia să simți că trăiești o cu totul altă viață și vei realiza că ai o mulțime de motive de sărbătoare. Important este să nu te lași prins/ă din nou în lanțurile vechilor iubiri, ci să lupți pentru a depăși etapa complicată prin care ai trecut.

GEMENI – Opt de Pentacule
Luna aceasta, cineva ar putea încerca să îți întindă o capcană și trebuie să te asiguri că știi totul despre cei apropiați. Această încercare dificilă ar putea veni din partea cuiva neașteptat și dezamăgirea trăită va fi imensă dacă nu încerci să afli ce se întâmplă. Mintea ta este un instrument puternic, așa că folosește-te de abilitățile cognitive pentru a descoperi eventualele pericole și ia măsuri pentru a le depăși. Ai putea simți o chemare către spiritualitate și puțină autoreflecție nu ți-ar strica deloc, fiindcă așa vei înțelege mai bine ce îți dorești și ce ai de făcut în viitor.

RAC – Nouă de Baghete
Vei reuși să obții un echilibru între viața personală și viața profesională, așa că nu ai de ce să te simți anxios/oasă din cauza volumului de muncă. Odată ce începi să ai încredere în intuiția ta și să o asculți, nimic nu te va mai opri din drumul spre succes. Cu cât te îndoiești mai puțin de tine și de forțele tale, cu atât Universul te va testa mai puțin, iar secretul este să îți dorești să evoluezi. Încearcă să îți trăiești viața ca și cum ai fi de neoprit, iar luna mai îți va arăta că nimic nu te împiedică să îți îndeplinești visurile dacă muncești și ești ambițios/oasă.

LEU – Cinci de Spade
Ai luat deja decizii importante, atât în plan personal, cât și în plan profesional, iar în această perioadă vei continua să lupți pentru punerea lor în aplicare. Dacă dai un singur pas înapoi, toate planurile îți vor fi distruse și nu este indicat să renunți la agoniseala din ultima vreme. Trebuie să lupți cu demonii interiori, să nu îi lași să te controleze și să le arăți că dorința ta de a evolua este mai puternică decât ei. Nu este nicio rușine să îți asumi responsabilitatea sau să îți ceri scuze, așa că fă pași spre persoanele pe care le-ai rănit și încearcă să obții iertarea lor. Dacă reușești să faci acest lucru, te vei simți vindecat/ă și capabil/ă să lupți în continuare pentru fericirea ta.

Vezi care sunt cele trei zodii care vor avea noroc în dragoste în luna mai

FECIOARĂ – Asul de Cupe
Vei fi implicat/ă într-o creștere financiară care s-ar putea să nu fie a ta, dar important este să fructifici toate șansele care îți ies în cale. Luna mai te-a binecuvântat cu noi începuturi minunate, cu noi conexiuni speciale și cu multe călătorii revelatoare. Vei învăța să lași autocritica în spate și să te bucuri de talentul pe care îl ai, dar, înainte de toate, va trebui să îngropi capitolele din trecut și să îți imaginezi cum ar fi să trăiești viața pe care ți-o dorești. Odată ce reușești să vizualizezi această imagine, o să o poți transforma treptat în realitate. Nu există obiective prea mari pentru tine și poți realiza totul dacă privești în direcția potrivită.

BALANȚĂ – Turnul
Este nevoie să muncești foarte mult ca să ajungi în „vârful turnului”. Succesul tău este departe dacă nu depui eforturi pentru a-l obține, dar vei avea parte de o creștere financiară dacă interacționezi cu oamenii potriviți. Trebuie să faci o alegere care îți va marca viitorul și care te va ajuta să închei definitiv un capitol mai vechi. Energia ta este mai valoroasă decât oamenii care ți-o distrug prin atitudinea lor greșită, așa că a venit momentul să te retragi și să faci planuri pentru ce va urma. Vei înțelege în timp că îți este mai bine fără anumite persoane și te vei bucura că luna mai a contribuit la această schimbare.

SCORPION – Cinci de Baghete
Mai îți va aduce mai multă stabilitate pe toate planurile și vei înțelege că „a fi fericit” nu are nicio legătură cu imaginea despre fericire pe care ți-ai creat-o tu în minte. Nu insista să rămâi cu orice preț lângă persoanele nepotrivite și învață să renunți când simți că locul tău nu mai este lângă un om care nu te prețuiește. O nouă relație de iubire îți va arăta că stabilitatea și sinceritatea sunt calități mai importante decât mândria și orgoliul, astfel că vei învăța să apreciezi simplitatea și căldura căminului tău. Cu toate acestea, nu trebuie să te lași acaparat/ă de rutina zilnică și nici de frica unei experiențe noi. Lasă-te purtat/ă de adierea călduță a lunii mai și ai încredere în tine.

SĂGETĂTOR – Cavalerul de Pentacule
Nu o să te bucuri prea mult de timp liber și de relaxare dacă te scufunzi în muncă și în probleme. Dă-ți voie să respiri din când în când și să te axezi pe propriile nevoi, fără a te raporta permanent la nivelul pe care îl ai în carieră. Nu vei avansa niciodată dacă nu îți iei pauze în care să te încarci și cu energie bună, fiindcă negativitatea îți va pune piedici la nesfârșit. Luna mai îți va arăta la ce sunt bune momentele de singurătate și de liniște, dar îți va dezvălui și valoarea relațiilor cu apropiații. Comunică mai mult cu ei și depune puțin efort pentru a relua legăturile pierdute, mai ales dacă simți că îți lipsesc anumite persoane pe care le-ai lăsat în trecut.

CAPRICORN – Asul de Pentacule
Nu vei munci foarte mult în această lună, dar vei rămâne mai mult timp într-o stare de introspecție și vei realiza că ai învățat cum să faci față mai ușor stresului. Îți vei dezvolta inteligența emoțională și îți vei cultiva răbdarea, dar vei începe totul cu o pauză pe care o meriți din plin. O rutină zilnică bine pusă la punct ar fi de ajutor în cazul tău și te-ar face să nu te abați de la obiectivele pe care ți le-ai stabilit. Se pare că norocul îți surâde și în luna mai, făcându-te să reușești fără eforturi tot ce ți-ai propus. Vei trăi fără griji o bună parte a acestei perioade magice.

VĂRSĂTOR – Patru de Baghete
Mai este o lună bună pentru tine, dar vei fi tentat/ă să exagerezi în anumite privințe, mai ales că îți va merge bine pe toate planurile. Cei din jur nu te vor percepe ca pe un/o învingător/oare, tocmai din cauza atitudinii tale și a faptului că te lauzi permanent. Uneori este bine să ții pentru tine bucuria și reușitele, fiindcă riști să stârnești invidia și antipatia celorlalți. Vei avea parte de oportunități nelimitate și riști să le ratezi dacă te concentrezi doar pe felul în care te percep alte persoane. Axează-te pe evoluție și lasă-i pe oamenii din viața ta să observe singuri că ai atins succesul.

PEȘTI – Regina de Spade
Poți face un pas greșit dacă ai încredere oarbă într-un om care nu îți vrea deloc binele. Fii mai atent/ă la toți cei din jur și observă semnalele de alarmă pe care ți le trimite o altă persoană care nu vrea să îți spună direct că altcineva „îți pune bețe în roate”. Această lună va fi profund transformatoare pentru tine, dar trebuie să înțelegi că este nevoie să faci totul pe cont propriu și să nu te lași influențat/ă de nimeni. Vei realiza că trebuie să ai mai multă grijă de tine și îți vei acorda o atenție deosebită, mai ales că vei reuși să te pui, în sfârșit, pe primul loc.

Ce spui despre Tarotscopul lunii mai? Este totul așa cum ai visat? Bineînțeles că provocările nu lipsesc, dar ele te vor face mai puternic/ă și îți vor da încredere în tine. Profită de fiecare zi a acestei luni și asigură-te că ai un as în mânecă pentru orice situație neprevăzută 🃏.

Află care sunt cele patru semne zodiacale care vor fi puternic afectate de retrogradarea lui Mercur din această primăvară

Surse articol: HerzindagiGlamourYourtango

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Bărbatul Leu în pat - tot ce trebuie să știi despre cel mai fierbinte aspect din viața lui
Bărbatul Leu în pat - tot ce trebuie să știi despre cel mai fierbinte aspect din viața lui

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.